Klant en service gericht bedrijf

Snelle levering en makkelijke order plaatsing. Erg service gericht in een goede afhandeling van de gekochte producten. Zou willen dat meer bedrijven zo zijn.

Mooi hout, voor nu goede prijs

Hout voor overkapping besteld. Snel geleverd. Vriendelijke leverancier, Bos Dynamics. Netjes gestapeld op de pallet. Bij n volgend project zeker weer bekijken

Prettig goed en snel.

Klantvriendelijk en de bestelling staat ruim op tijd klaar

Ik kom er terug

Ze doen wat ze beloven op hun site. Houden je goed op de hoogte van de vorderingen. Op het product, douglashout en op de bezorging is echt helemaal niet aan te merken

prima kwaliteit en goede levering

klopt, snel en niet duur

Top service tot 2x toe producten toe kunnen voegen bij mijn bestelling

Prima houtwerk

Kwaliteit drijft altijd boven

Snelle service Goed toegankelijke website Goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle en goede levering

Netjes afgeleverd door de chauffeur zo kort als mogelijk op de plaats van bestemming. Enkele planken en liggers waren erg gespleten maar ik had genoeg besteld dus alles is geworden zoals we voor hadden voor een fijne prijs

Goede kwaliteit voor een reële prijs

Prima service van de orderpickers en goede prijs voor prima kwaliteit en groot assortiment.

Professioneel en afspraak is afspraak

Zeer professioneel en correct behandeld. Kwaliteit hout is zoals gewenst. Levering op afgesproken datum en tijdstip.

Bij niet geheel goede levering prima opgepakt dezelfde dag !

Gewoon goed hout

Alles naar wens. Mooie boomhut en tuin-afrastering!

Prima hout voor een redelijke prijs

Levering was volgens afspraak, hout was prima, een beetje viezig en de 4m planken waren verre van haaks gezaagd, maar net iets langer dan 4m dus dat was geen groot probleem.

Het advies over de werkende breedte was niet juist daardoor heb ik teveel besteld. 2 van de 25 schaaldelen waren dusdanig verkleurd dat ze niet meer bruikbaar waren.

Prima kwaliteit hout

Fijne cervice

Goede ervaring

Goede ervaring en snelle levering

Snelle levertijd, goed product en prettige medewerkers.

Komen toegezegde levertijden na, je wordt regelmatig op de hoogte gehouden mbt voortgang van de levering. Correcte aflevering

Snelle service en naar wens.

Het online bestellen was prima te doen. Ook na een vraag die snel beantwoord werd was het duidelijk. Alleen bij het ophalen, zou het in de ochtend klaar zijn om 10.00 gebeld was het nog niet klaar. De ochtend is voor mij van 8 tot 12 dus ik had dit ook om 8 uur kunnen ophalen als ik in de buurt zou zijn. Dit was niet duidelijk aangegeven op de site. Afhaal bericht gekregen om 13.30 Later in de middag was het klaar. Alleen was het personeel minder vriendelijk omdat ze waarschijnlijk in de pauze gestoord werden. Jammer.

Snel en goed

Goede service, goed bereikbaar en goede communicatie.

zeer goed

Tijdige en vriendelijke bezorging

Prima geholpen zowel telefonisch als door de heer die kwam bezorgen. Gaf aan dat als er iets was we ons konden melden. Nog niet al het hout bewerkt, maar tot op heden prima content met hetgeen we gebruikt hebben.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.