Bedankt voor het achterlaten van uw 10, en bedankt voor de complimenten over de klantenservice. Fijn om te horen :) Met een vriendelijke groet, Saar
We zijn blij dat u onze service positief heeft ervaren, we zijn u dankbaar dat u het achterlaat in een review! Tot de volgende keer, Saar
Bedankt voor het achterlaten van uw review, we zijn hier erg blij mee. We hopen u nog eens van dienst te mogen zijn! Met een vriendelijke groet, Saar
Bedankt voor uw review, dit waarderen wij heel erg! Met een opgeruimde groet, Saar
Bedankt voor het achterlaten van de complimenten over de service, we vinden het fijn om te horen dat het u goed bevallen is! Tot de volgende keer! Saar
Bedankt voor de positieve terugkoppeling, we waarderen dit heel erg. We zijn ook graag nog eens van dienst! Met een opgeruimde groet, Saar
Goed om te horen dat u ervaring erg goed is geweest. We proberen alles naar wens te maken voor de klant, en dan is het fijn om te horen dat het ook lukt! :) Tot ziens, Saar
Het is fijn om te horen dat u het allemaal snel vind, daar doen wij het voor! Tot de volgende keer, Saar
Bedankt voor alle mooie complimenten die u ons geeft, wij zullen de complimenten ook doorgeven aan de chauffeur. Met een opgeruimde groet, Saar
Bedankt voor uw reactie, we zijn er erg blij mee. We zijn blij om te vernemen dat u onze service positief heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Saar
We zijn blij om te horen dat u de service goed heeft ervaren, we zijn u graag nog eens van dienst! Met een opgeruimde groet, Saar
Bedankt voor het achterlaten van de mooie 10 die u geeft aan ons. We zijn blij dat u de service goed heeft ervaren, en voor ons is het geen probleem om de datum aan te passen. Dat is een kleine moeite :) Hopelijk tot de volgende keer, Saar
We zijn blij om te horen dat de service u goed bevallen is, we zijn u graag nog eens van dienst! Met een vriendelijke groet, Saar
Bedankt voor het achterlaten van de review, met de mooie complimenten erin. Wij waarderen dit heel erg! Met een vriendelijke groet, Saar
We zijn blij dat alles u goed bevallen is, we waarderen dit heel erg dat u het ons laat weten via de review! Succes met de container vullen :) Tot snel, Saar
Thank you for your comment, we appreciate it very much. Until next time! Saar
We zijn blij dat u de service bij ons waardeert, we zijn u graag nog eens van dienst! :) Tot de volgende keer, Saar
Bedankt voor uw achtergelaten 10, we zijn er blij mee! Hopelijk tot snel! Saar
Bedankt voor het achterlaten van de review, we hopen u nog eens van dienst te mogen zijn! Met een opgeruimde groet, Saar