Bedankt voor uw review. We zien u graag nog eens als klant terug. Met een vriendelijke groet, Saar
Dank u wel voor de complimenten. We hopen u graag nog eens van dienst te zijn. Met een vriendelijke groet, Saar
Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u onze dienstverlening positief heeft ervaren. Met een vriendelijke groet, Saar
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen. Met een vriendelijke groet, Saar
We zullen de complimenten aan de chauffeur overdragen. Vriendelijk dank voor uw review. Met een vriendelijke groet, Saar
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent. We zien u graag nog eens terug. Met een vriendelijke groet, Saar
Bedankt voor uw review en wat fijn dat de klus is geklaard. We zijn u graag nog eens van dienst. Met een vriendelijke groet Saar
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat het allemaal goed is gekomen. Met een vriendelijke groet, Saar
Bedankt voor uw reactie. Goed om te zien dat onze service u bevallen is. Met een vriendelijke groet, Saar
Bedankt voor het achterlaten van uw review, helaas heeft u het zo ervaren en dat is natuurlijk niet de bedoeling geweest vanuit onze kant. Onze excuses hiervoor! Wij hebben de containers vroeg geplaatst omdat er aangegeven stond bij de bestelling voor 9:00 plaatsen, dus wij gingen in de ochtend gelijk naar u toe om te zorgen dat wij voldeden aan uw wensen en de containers op tijd bij u waren. Helaas is dit niet helemaal naar wens verlopen, we hopen dat het niet nog een keer voorkomt en we de volgende keer aan uw wensen voldoen! Met een vriendelijke groet, Saar
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen. met een vriendelijke groet, Saar
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.