Snelle service , goed bereikbaar! Top

Komen altijd op tijd ,vrolijke chauffeurs!

positief

van af het bestellen tot na afhalen van de afvalcontainer is zonder strubbelingen verlopen, de communicatie met het bedrijf was vriendelijk en correct, ook de chauffeur belde een half uur van te voren dus bij deze een prettige ervaring

top team!

Zowel de man die de bak kwam brengen (je bent altijd welkom voor een gehaktbal) als die hem kwam ophalen, fijn hoe jullie meedenken. Vrolijk en goed gehumeurd. Dik tevreden

Topservice

Wat een topservice! Vanaf het eerste contact met Robin merkte ik al dat persoonlijk advies hier écht centraal staat. Er werd goed meegedacht over welke afvalcontainer het beste bij mijn situatie paste, en alle vragen werden duidelijk en vriendelijk beantwoord. Dat gaf meteen vertrouwen. De levering was vervolgens verrassend snel geregeld. Binnen no-time stond de container al op de afgesproken plek, precies zoals afgesproken. En dan de chauffeur – zelden zo’n vriendelijke en behulpzame man meegemaakt! Hij nam even de tijd om alles netjes uit te leggen en zorgde ervoor dat de container perfect werd geplaatst. Kortom: een bedrijf dat doet wat het belooft, met een persoonlijke aanpak én uitstekende service. Absoluut een aanrader!

Slecht

Dacht je een container te hebben geregeld, komt er later bericht dat deze niet leverbaar is in jou regio. Geld terug gestort heeft een week geduurd

Duidelijke webshop, goede communicatie over bezorging en ophalen!!!

De chauffeur was zeer vriendelijk hij was mooi optijd en dacht mee hoe te plaatsen. Ik hoop het niet meer nodig te hebben,maar als dat wel zo is neem ik zeker contact met jullie op.

afleveren en ophalen stipt volgens afspraak

Goede service, volgens afspraak. Bij vorige afleveringen kreeg ik een tracker waardoor ik precies het tijdstip van afleveren en ophalen kon zien. Nu moest ik wachten. Vriendelijke chauffeur overigens.

De container is nog niet opgehaald

De container is nog niet opgehaald 2 keer een melding gedaan de container staat er nog steeds en u vraagt aan mij een revieuw.Graag willen we dat de container zo snel mogelijk opgehaald wordt.

Container keurig passend op de oprit geplaatst.

Heel erg goed geregeld

Bestelproces, aflevering, ophalen, alles ging soepel. En niet onbelangrijk, als je belt dan krijg je geen keuzemenu of andere tijdrekkende onzin maar wordt er gewoon door een persoon opgenomen en word je goed geholpen.

On time delivery

We enjoy working with Spelt due to their flexible scheduling and accommodating approach. Thank you!

Goede en snelle service

Wordt snel geleverd en opgehaald.

Goede informatie

Na wat gedoe de service zoals het hoort

De container werd zonder overleg op de verkeerde plek gezet - NB voor de nooduitgang van de parkeergarage - heb gebeld voor overleg om deze te verplaatsen - in eerste instantie geen medewerking - uiteindelijk na nogmaals bellen werd ingezien dat het niet handig was en is de container verplaatst op de plek waar ik hem wilde...

Spelt was super hulpzaam! snelle service en gemakkelijk contact

Spelt hielp ons met de keuze en kon de container snel afleveren, en ophalen wanneer we dat vroegen.

Snel

Snelle levering en vriendelijk personeel!

Prijs, Kwaliteit verhouding

Al langere tijd maak ik gebruik van de service van Spelt Afvalcontainer. Spelt komt altijd hun afspraken na, van maandag tot vrijdag altijd bereikbaar en helpen altijd waar nodig. Container toch langer nodig? Geen enkel probleem, stuur een mail en wordt direct voor me aangepast. Ik kom voorlopig nog hier terug.

Keurig op tijd geleverd en gehaald

Ik wilde de bak op mn oprit geen probleem eerder ophalen snel nog voor de feestdagen super geregeld

Prima afhandeling!

Goede en fijne communicatie over aflevering en ophalen. Ook tussentijdse vragen werden snel beantwoord. Erg tevreden!

Container ondanks slechte weer netjes op tijd geleverd en in goed overleg chauffeur op zijn plaats gezet.

Geen goede ervaring helaas

De container was wel snel geleverd Maar het ophalen was echt een drama, De container stond in de weg en hierdoor konden wij geen hoogwerker plaatsen dit was heel vervelend en door dit hebben wij week moeten uitstellen. Inmiddels is de container nog steeds niet opgehaald en wordt er ook geen duidelijk antwoord gegeven wanneer dit wel gebeurd. Slechte ervaring helaas

Super geregeld!

Vanaf de bestelling tot aan het ophalen is alles heel goed voor elkaar. Fijn telefonisch contact en meedenkende chauffeurs. Uitstekende service!

Alles snel geregeld en netjes uitgevoerd volgens afspraak.

Blokland 18

2441GG Nieuwveen