Alles top geregeld Chauffeur dacht goed mee. Komen afspraken na
Nog nooit gedaan ,maar alles heel snel en goed geregeld. Je word ook goed op de hoogte gehouden, en iets wijzigen is simpel. Binnenkort een puinbak regelen.
Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat alles snel en soepel is verlopen. We staan graag weer voor u klaar bij het regelen van de puinbak! Saar
Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat u tevreden bent met onze service. met opgeruimde groet, Saar
Alles afspraken werden keurig nagekomen Bedankt voor de uitstekende service in deze
Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Saar
Het tijdstip van bezorgen, de plek waar de container geplaatst moest worden, en het ophalen ging allemaal perfect! Kortom, zeer aan te raden!
Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat alles perfect is verlopen, van bezorging tot ophalen. We waarderen je aanbeveling! Saar
Dank je wel! Fijn dat je tevreden bent! Saar
Goed contact, snelle en nette service
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over het contact en de snelle, nette service. We staan graag weer voor je klaar, Saar
Container netjes op tijd afgeleverd en weer keurig opgehaald op de afgesproken data. Chauffeurs netjes en correct
Goed om te horen dat alles op tijd en netjes is verlopen. We zorgen altijd voor een betrouwbare service en het is mooi dat dit gewaardeerd wordt. Tot de volgende keer! Saar
Snel geleverd, snel omgewisseld, geen gedoe achteraf, gewoon perfect
Bedankt voor je positieve review! We streven altijd naar een zorgeloze ervaring, dus het is geweldig dat je dat zo hebt ervaren. Tot de volgende keer! Saar
Nette chauffeur en prima afgehandeld
Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat je tevreden bent met de chauffeur. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! met opgeruimde groet, Saar
In 3dagen 4 grote containers besteld.,alle 4 netjes volgens afspraak geleverd.
Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is geleverd. We doen altijd ons best om alles soepel en op tijd te regelen. Tot de volgende keer! Saar
Voor de 3e keer een container laten komen van Spelt. Aardige chauffeurs die meedenken en super makkelijk en snel geregeld. Ook als de bak vol is reageren ze snel om de bak eerder op te halen. Kortom raad ik Spelt zeker aan! Persoonlijk, snel en hele goede service!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en de chauffeurs. We doen altijd ons best voor snelle en persoonlijke service, en het is top om te weten dat dit gewaardeerd wordt. met opgeruimde groet, Saar
Geen omkijken naar gehad . Alleen de container maar hoeven te vullen. Top!
Dank je wel! Precies zoals het hoort – wij regelen de rest. Fijn dat het zo goed bevallen is! met opgeruimde groet, Saar
Spelt levert snel en komt afspraken na tegen concurrerende prijs!
Bedankt voor je vertrouwen! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze snelheid, betrouwbaarheid en prijs. Saar
Online een container gereserveerd, iets later moest ik de datum een paar dagen verzetten en dat was geen probleem…… Omdat ik ook niet precies wist hoe lang de sloop van de keuken zou duren werd mij geadviseerd gewoon de 8 weken huur aan te houden en zodra deze klaar zou zijn de opdracht kon geven tot ophalen. Zo gezegd, zo gedaan! Steeds op de hoogte gehouden via mail en sms Top service zowel aan de telefoon als via de chat
Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Fijn dat alles soepel verliep en je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer! Saar
Een aanrader , alles ging volgen plan . Het plaatsen , staan en afvoeren van de container. Netjes meegedacht met alles . Mvg E. De giee
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat ons meedenken gewaardeerd wordt. Graag tot een volgende keer! Saar
Alles op tijd en zeer flexibel
Bedankt voor je positieve review! Fijn dat onze flexibiliteit en punctualiteit opvallen. tot de volgende klus, Saar
snel, betrouwbaar en op tijd
Dank je wel! Mooi om te horen dat je tevreden bent met onze service. met opgeruimde groet, Saar
Top bedrijf. Denkt in oplossingen en niet in problemen.
Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat onze aanpak wordt gewaardeerd. tot de volgende klus Saar
Snel geleverd. Goede service.
Bedankt voor je fijne reactie! met opgeruimde groet Saar
Binnen een dag bezorgd en opgehaald zoals afgesproken. Netjes op de oprit neergezet op de afgesproken locatie. Geen klachten!
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat alles snel en volgens afspraak is verlopen. We helpen je graag weer! Saar
bezig met een grote renovatie, al meerdere containers van spelt gehad en komen vast nog wel een paar. Ik had aangegeven dat ik een half uur voor levering gebeld wou worden, de chauffeur besloot mij de dag ervoor te bellen omdat ik de eerste op z’n rit was, en hij dacht dat ik vast niet om 6.30 gebeld wou worden. Toppers zijn het
Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat we je bij je renovatie kunnen helpen. We doen ons best om het zo prettig mogelijk te maken, ook met die vroege telefoontjes. Tot de volgende container! Saar
Goed advies gekregen welke container benodigd was voor mijn vraag. Waardoor ik goed geholpen ben.
Bedankt voor je mooie reactie! Fijn om te horen dat ons advies je goed heeft geholpen. We staan altijd voor je klaar! Saar
Netjes aan de rand van de stoep geplaatst. En op tijd weer opgehaald. Beide vriendelijke mannen. Netjes en duidelijke internetsite
Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze medewerkers en de website. We helpen je graag weer! Saar
Afval Container op tijd geleverd en opgehaald volgens afspraak, alleen jammer dat de container vies en glad met bouwvuil, was dus niet schoongemaakt was voor grofvuil af te voeren.
Bedankt voor je feedback! Onze containers worden leeg geleverd, maar worden niet na elke klus gereinigd. Soms kan regen voor gladheid of vuil zorgen. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en nemen je opmerking mee. Fijn dat de levering en het ophalen volgens afspraak verliepen. Saar
Blokland 18
2441GG Nieuwveen