Ben helemaal tevreden. Chauffeur heeft ochtends een belletje gegeven dat de container is neergezet. Op de afgesproken datum container op tijd weer opgehaald. Ben ook via e-mail op de hoogte gehouden.
Bedankt voor deze mooie tien en de complimenten, we hopen dat we je nog eens mogen helpen! Met een vriendelijke groet, Saar
Super goed en handige ervaring! Hartelijke danken!
Jij ook bedankt voor de mooie complimenten, en hopelijk tot snel! Met een opgeruimde groet, Saar
Inmiddels staat de 5e container tot de rand gevuld naast het huis. Op mijn verzoek wordt de container strak langs de heg gemanoeuvreerd. Ik kan er dan goed bij maar ook gemakkelijk langs. Het is toch een lijvig ding zo'n container. Er mogen gelukkig veel soorten afval in deze container dus hoef ik mijn hulptroepen niet te instrueren. Volgens planning, of op afspraak eerder, wordt de container weer opgehaald door een goedgemutste chauffeur. Soms is er tijd voor een babbeltje. Een groot net erover, optillen en met een vluchtig tot ziens is er 10 kubieke meter sloopafval op weg naar recycling.
Bedankt voor het schrijven van deze mooi en positieve reactie, we zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Ook zullen wij de complimenten overdragen aan de chauffeurs die bij jou zijn geweest! Met een opgeruimde groet, Saar
Top Chauffeur
Bedankt voor het compliment over onze chauffeur, wij geven dit uiteraard door! Komt in orde! Saar
Op vrijdagmiddag een 10m3 afvalcontainer besteld voor ons groenafval voor bezorging op maandag. Container werd begin van de middag geleverd na aankondiging via een SMS dat de chauffeur onderweg was, een kwartier voordat de chauffeur arriveerde kregen we ook nog een telefoontje dat hij erin 15 minuten zou zijn. Voor 2 weken afgesproken om deze weer op te halen (De eerste 8 weken zit gratis in de totale huurprijs). Echter op maandag was onze klus al geklaard en zat alles in de container. Dinsdag morgen met een chat bericht aangegeven dat de container alweer opgehaald kon worden, waarna we gelijk al bericht kregen dat deze na 1 of 2 werkdagen weer opgehaald zou zijn. Donderdag is de container weer opgehaald volgens afspraak. Prima service tegen een goed betaalbaar tarief.
Bedankt voor het achterlaten van deze uitgebreide review, we zijn blij om te horen dat de service goed bevallen / verlopen is. We zijn blij dat je tevreden was! :) Met een opgeruimde groet, Saar
Erg fijne ervaring met Spelt. Er wordt geluisterd naar de wensen en aanwijzingen. Snelle service en helderheid.
We vinden het altijd fijn om te horen dat de communicatie is bevallen, dank daarvoor! We zijn je graag nog eens van dienst, Saar
Ontzettend snel in bezorgen, vriendelijk en kundige chauffeur, ook qua ophalen weer goed geregeld. Fijne communicatie
Bedankt voor je review, dit is de maandagochtend goed opstarten voor ons! We hopen je snel nog eens te mogen helpen :) Komt in orde, Saar
Super snel en vriendelijk service
Bedankt voor de mooie complimenten, en hopelijk tot snel! Met een opgeruimde groet, Saar
Container kon snel geleverd worden en is exact volgens wens geplaatst en opgehaald. Ook prima communicatie mbt moment van leveren en halen. Topervaring!
Bedankt voor je review en alle complimenten, we zijn blij om te vernemen dat het huren van een container goed bevallen is! Komt in orde! Saar
Afval container voor puin van dakwerkzaamheden gehuurd. Prima bedrijf, snel, goede communicatie. De eerst volgende container bestel ik zeker bij Spelt.
Bedankt voor het achterlaten van je review, fijn om te horen dat het huren van een container goed bevallen is! Met een opgeruimde groet, Saar
de enige opmerking is dat er een tijd bestek is wanneer de container word gebracht en gehaald word.
Bedankt voor je tip, wij zullen je tip meenemen in de toekomst! Komt in orde! Saar
Komen na wat er afgesproken is
Bedankt voor je complimenten, tot snel! Saar
Vriendelijke chauffeurs, snelle reactie op mail.
Bedankt voor deze mooie 10 en alle complimenten, we helpen je graag nog eens met het afvoeren van je afval. Tot de volgende keer, Saar
Alles loopt volgens afspraak, goede service.
Maandagmorgen een container besteld, dinsdag al bijtijds geleverd en woensdagochtend vroeg alweer opgehaald. Dat noem ik nog een een snelle service.
Bedankt voor je review, we zijn blij dat de service goed bevallen is. We willen inderdaad altijd alles snel en naar wens laten verlopen, fijn dat dit ook gelukt is! Komt in orde! Saar
Container optijd geleverd in de ochtend en ook weer optijd opgehaald in de ochtend. Ze werken met bloktijden.
Fijn dat je tevreden bent over het leveren en ophalen van de containers. Wij werken inderdaad met tijdsblokken! :) Met een opgeruimde groet, Saar
Prima snelle service!
Bedankt voor je complimenten, tot snel! Saar
De prijzen ontlooen elkaar niet maar wel de manier van reageren en plannen. Bij Spelt kon ik echt op de dag plannen wanneer de volle afvalbak opgehaald zou worde. Alke anderen waren daar vaag in of kon het niet. Fijn dat het zo strak gepland kon worden waardoor er minder overlast voor de naaste bewoner. En daar komt nog bij het vriendelijke personeel op de wagen. Wij weten wanneer nodig de bak vandaan gaat komen. Dank voor de goede en vlotte service.
We zijn blij dat je de klantenservice en onze medewerkers je een fijne service hebben kunnen geven, dit is fijn voor ons om te horen! We hopen je nog eens te woord te mogen staan, komt in orde! Saar
Snel online geregeld, goede afhandeling en communicatie. Volgende keer bestel ik weer containers.
Alles volgens afspraak en snelle communicatie
Alles naar wens. Dank u!
Goed om te horen dat alles naar wens was, jij ook bedankt! Komt in orde! Saar
Via email zelfs nog dag later opgehaald
Volgens afspraak geleverd door zeer vriendelijke chauffeur. Netjes op de plek. Ff telefoontje gepleegd of hij eerder kon worden opgehaald, geen enkel probleem en wederom door zeer vriendelijk chauffeur opgehaald. Dit is onze derde keer bij spelt en volgende keer weer.
Goed om te horen dat de service meerdere malen is goed is verlopen, en bedankt voor het compliment over onze chauffeurs (toppers zijn het) die ontvangen ze graag! :) Komt in orde! Saar
Volgende container is weer een Spelt
Een doel voor ons in de toekomst is geen container verhuren, maar dat klanten een 'spelt' bij ons huren. Een container met alles erop en eraan, met goede service, communicatie en ga zo maar door. Wij zijn dus erg blij met je review, het begint er op te lijken! :) Komt in orde, Saar
Ik ben heel tevreden met de goede service die ze bieden. Het systeem van bestellen tot leveren is super. Personeel is zeer vriendelijk.
Blokland 18
2441GG Nieuwveen