uitstekend

niey goedkoop maar uitstekende service en attente chauffeurs

Stipt op tijd bezorgd. Weer ophalen is nu 2 dagen na verloop overeenkomst nog niet gebeurd.

Uitstekend bedrijf

Perfecte communicatie en informatie Op afgesproken tijd geleverd

Goede ervaring!

Super blij met Spelf. Ondanks dat de chauffeur per ongeluk de verkeerde container had opgehaald (van een paar deuren verder op), was SPELT al heel vroeg goed bereikbaar en werd het opgelost. Super bedankt aan team Zeist die enorm hebben geholpen dat onze container op tijd werd opgehaald!

Top geregeld

Zonder gezeur en alles mooi op tijd helemaal top

Fantastisch punctueel en efficiënt

Op tijd gekomen snel een dag ( in praktijk 2 dagjes) verlengd en op tijd opgehaald! Ik had het niet eens door dat het opgehaald was! Bedankt

Perfect afhandeling

Alle afspraken nagekomen

So simple and effective

Spelt is so reliable. As a zzp’er Spelt is a perfect partner for my waste disposal. Easy to arrange and they deliver on time as agreed. Great company to work with.

Gewoon goed

Snelle levering en weer netjes opgehaald

Prima service en snelle levering

Vriendelijke benadering bij vragen en gewoon snelle en nette service

Geen gedoe

Vriendelijke medewerkers, komen afspraken na, veel bouw- en sloopafval makkelijk kunnen afvoeren zonder gedoe

Komen de afspraken goed na

Perfect service

Container was vroeg gebracht netjes op de plek gezet en netjes weggehaald. Goed communiceert kon niet beter ik zou zeker weer gebruiken als nodig. Aanrader.

Makkelijk te regelen en en alles op tijd

in goed overleg met de chauffeur de plek bepaald waar de bak geplaatst kon worden. En op de afgesproken dag weer opgehaald.

Nette levering en plaatsing

Nette levering en plaatsing

Spelt is mijn container entertainer

altijd goed

Superfijn

Ik ben dik tevreden hoe snel het gekozen container is geleverd en netjes was geplaatst en opgehaald. Ik heb er twee x gebruikt van gemaakt. Je kan zelf de datum kiezen wanneer je de container wil en wanneer het opgehaald kan worden. Top

Ze zijn snel en professioneel.

We hebben verschillende maten containers besteld en alles werd snel en goed geleverd. Ze houden ook goed contact als iets veranderd of onduudelijk is.

Op & Top !

Afleveren correct volgens afspraak, communicatie met vragen en aanpassingen via de chat zeer vlot en klantvriendelijk! De chauffeur heeft ook excellent zijn bijdrage geleverd.

Dikke duim. Vandaag besteld morgen staat het op je klus

Altijd op tijd. En super vriendelijk

Super vriendelijk en behulpzaam bedrijf.

Containers simpel te bestellen via internet. Bij vragen wordt je uitstekend geholpen. Super vriendelijke mensen aan de lijn. Goed bedrijf.

Great service!!

Timely Drop and could adjust the pick up date easily. Great service!

Komt afspraken na

Mooi op tijd geleverd, mooi op tijd opgehaald.

Wel goed

Snel geleverd en opgehaald