Ik bestel prive al jaren bij Spelt. Eerste verbouwing ivm defecte bel container ver van huis na 1 belletje geen probleem terug gekomen en op andere plek gezet hadden ze niet hoeven doen deden ze toch! Laatste keer snel geleverd super vriendelijke bezorgers en ophalers mocht zelf wat extra meegeven! Dit is dus precies de reden waarom ik altijd bij Spelt bestel.
Dank voor uw trouwe klandizie en mooie woorden! Fijn dat onze service en flexibiliteit worden gewaardeerd – daar doen we het voor! Graag tot de volgende keer! Saar
Naast de efficiënte website een goede service mbt track & trace en de optie om van tevoren gebeld te worden dat de container, er binnen bijvoorbeeld 30 min er is en dit ook wordt uitgevoerd.
Goede service en vriendelijk chauffeur
Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat de service en chauffeur goed bevallen zijn! Saar
Duidelijk in wat er in de container mag en houden voor je bij hoelang de container er nog staat en doen er niet moeilijk over als je de container laat plaatsen zodat ze goed bereikbaar zijn.
Bedankt voor je mooie feedback! Fijn om te horen dat onze duidelijkheid en flexibiliteit goed worden gewaardeerd. We doen ons best om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken! Saar
Besteld, betaald, geleverd, volgegooid en afgevoerd. Precies zoals je het wilt hebben.
Bedankt voor je duidelijke en positieve feedback! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Saar
Met een woord geweldig. Ik heb de afgelopen tijd drie containers besteld, namelijk twee drie kuubse en een tien kuubse. Levering op tijd en verwijderen net zo. De chauffeurs waren vriendelijk, vakkundig en behulpzaam. Ik zou weer voor Spelt containerservice kiezen indien het nodig zou zijn. Groet Henk
Geweldig om dit te horen, bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden! We helpen je graag weer bij een volgende keer. met opgeruimde groet, Saar
Container besteld volgende dag geleverd en ook het wisselen voor een nieuwe ging heel eenvoudig.
Bedankt voor je review! Fijn dat alles zo vlot en eenvoudig is verlopen. We staan graag weer voor je klaar! Saar
Makkelijk te regelen en conform afspraak leveren en ophalen van container. Het volgen van de chauffeur via een link werkt echter niet.
Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat het regelen van de container en de levering volgens afspraak verliepen. Jammer dat het volgen van de chauffeur via de link niet werkte – we nemen dit mee om onze service verder te verbeteren. Graag tot een volgende keer! Saar
Klantvriendelijkheid, snelle service en meedenkende chauffeurs
Bedankt voor je mooie woorden! Klantvriendelijkheid en snelle, meedenkende service zijn precies waar we voor staan. met opgeruimde groet, Saar
Super service
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Saar
Snelle levering en ophalen na het afmelden Goed meewerkende chauffeur
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel en soepel verliep en dat onze chauffeur goed heeft meegedacht. We waarderen je feedback en staan graag weer voor je klaar! Saar
Het online bestellen was duidelijk en makkelijk. Goede communicatie over aflevering en ophaling.
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat het online bestellen soepel verliep en dat de communicatie duidelijk was. We staan graag weer voor je klaar! Saar
Vriendelijk geholpen, bak op tijd geleverd en goed geplaatst. Tips van de chauffeur voor het beladen en ook de afvoer was goed geregeld. Al met al een zeer goede en aan te bevelen ervaring.
Hartelijk dank voor je uitgebreide en lovende review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen – van de levering en plaatsing tot de tips van onze chauffeur en de afvoer. We doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te helpen, en jouw feedback is een mooie bevestiging. Graag tot een volgende keer! Saar
Nette en aardige chauffeurs
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat onze chauffeurs als netjes en aardig worden ervaren. We geven het compliment zeker aan hen door! Saar
Prettige firma om zaken mee te doen. aardig personeel.
Hartelijk dank voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je onze service en ons team als prettig hebt ervaren. We helpen je graag weer in de toekomst Saar
Prima geregeld
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles prima geregeld was. We staan altijd voor je klaar. Saar
De chauffeur wilde graag wat eerder komen en belde hierover. Container keurig ol tijd gebracht en opgehaald.
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer! Saar
Goed advies na telefonisch contact. En snelle en goed service.
Goed om te horen dat je ons advies en de snelle service als positief hebt ervaren. We helpen je graag weer! Saar
Vlotte afhandeling en reacties op vragen. Correcte afhandeling
Goed om te horen dat je tevreden bent over onze vlotte en correcte afhandeling. Graag tot een volgende keer! Saar
Via de web site makkelijk te bestellen snel geleverd en opgehaald flexibel in het wijzigen van de ophaal datum
Fijn dat je het bestelproces, de levering en onze flexibiliteit als prettig hebt ervaren. We staan graag weer voor je klaar! Saar
Aardige meedenkende chauffeur
Eerste keer zou gedaan, maar beviel prima, grote hoeveelheid puin in een keer weg.
Fijn dat het goed bevallen is en dat je in één keer van al het puin af was. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer helpen! Saar
Wij vonden de service goed en ook het brengen en ophalen ging supergoed.
Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer! Saar
Goede communicatie en service
Goed om te horen dat onze communicatie en service in de smaak vielen. Graag tot een volgende keer! Saar
De dienstverlening is gewoon uiterst netjes, persoonlijk, vriendelijk. De communicatie over de plaatsing en verwijdering is to the point, je kunt volgen waar de chauffeur is, goede plaatsing, top
Fijn dat je onze persoonlijke service en duidelijke communicatie zo waardeert. We geven dit ook graag door aan de chauffeur. Tot de volgende keer! Saar
Blokland 18
2441GG Nieuwveen