Helemaal top

Keurig volgens afspraak gebracht Leuke en goede chauffeur.

Snel en makkelijk

Container bestel werd met levering gebeld door de chauffeur netjes geregeld. Daarna moest de container sneller weggehaald worden dan voorzien en ook dit was snel geregeld

goede service

komen hun afspraken goed na

Alles klopte

Alles klopte

heel goed geregeld

De container werd netjes op de afrit gezet zodat we deze makkelijk konden vullen. Het was allemaal snel en goed geregeld

Good Work

I am very pleased with the timely, hassle-free & professional service.

Spelt is vriendelijk, behulpzaam, denkt mee en doen wat ze beloven

Ik ben zeer tevreden over de service van Spelt. Een volgende keer zal ik weer voor Spelt kiezen. Ook kan ik anderen Spelt warm aanbevelen.

Prettig

Ging uitstekend, zeer vriendelijke medewerkers.

Topservice!

Van levering t/m ophalen van de container alles goed geregeld. Nette vriendelijke chauffeurs die keurig een half uur voor aankomst bellen. Kortom: gráág tot een volgende keer!

Service is geweldig

Ikbhad een 6m3 open container nodig. Op de website staat precies hoe en wat. Ook wat er wel en niet in de container mag is heel overzichtelijk. Container besteld en zelf op de bezorgdag kun je de chauffeur volgen. Prima service met afleveren. Container kon al eerder weg dan gepland. Dit kun je heel makkelijk via de chat aanvragen en is binnen 3 minuten geregeld. Heel tevreden over de service Robert

Makkelijk bestellen van de container

Altijd op tijd

Goed , snel en duidelijk

Prettige ervaring, prima breng- en afhaaltijden

De beide chauffeurs waren prettig in de omgang, fijn visitekaartje voor Spelt. Container werd keurig op tijd gebracht en geplaatst. Ook de afhaling gebeurde op een geschikt moment. Kortom: prima geregeld allemaal, compliment.

Een prima service klantvriendelijk duidelijk afspraken vriendelijke personeel en afspraak is ook echt afspraak bij Spelt ik ben ook zeer tevreden.

geregeld volgens afspraak

zeer vriendelijk geholpen prima uitleg op een aantal vragen geleverd en afgehaald volgens afspraak we zijn dan ook zeer tevreden en zonder twijfel weer een container huren bij Spelt

Goede communicatie en snelle levering

Fijn bedrijf.

Zeer duidelijke communicatie, je weet waar je aan toe bent.

Alles kan geregeld worden

Goede service, je kan zelf laat in de avond een berichtje sturen de volgende ochtend is het geregeld, echt super!!

Zeer kundige, vriendelijke en ervaren chauffeurs

Regelen van containers is echt heel makkelijk en ze worden door zeer kundige en vriendelijke mensen geplaatst. Erg fijn

Steeds netjes op tijd volgens afdprafspraak opgehaald en bezorgd

Makkelijk te bestellen. Duidelijke communicatie

Geweldig super snelle service!!

Ik had een 3m2 besteld heel snel geregeld met het ophalen en brengen super fijn bedankt Spelt!!!

Super snel contact op de chat. Snelle levering en ophaling. In een woord, TOP!

Super snel contact op de chat. Snelle levering en ophaling. In een woord, TOP!

Super klantvriendelijk en conform afspraak uitgevoerd.

Mocht ik nogmaals een container nodig hebben zou ik weer Spelt kiezen.

Dank u.

Blokland 18