Prima geregeld.

Volledig volgens afspraak.

Denkt mee met de klant en komt afspraken na

Alles vlgs afspraak. Super vriendelijk geholpen

Super geregeld

Bestellen van de container simpel via de site Nakomen gemaakte afspraken Mogelijkheid voor aanpassing ophaal tijd en datum.

Alles volgens afspraak, wat wel handig zou kunnen zijn is een betere tijdsindicatie geven van lossen van tevoren. Bv lossen tussen 8:00 en 12:00uur en verder. De track app wordt niet continue bijgewerkt.

Goede ervaring

Container werdt op tijd geleverd en ook weer opgehaald.

Ongecompliceerde service

Dit koste me echt geen geen moeite of stress en dat is echt fijn tijdens een stressvolle verbouwing! Dank ervoor

Matige ervaring

Het brengen met track and trace ging perfect. Enkel het ophalen niet. De eerste chauffeur kwam de straat inrijden, zonder te bellen of uit te stappen binnen 10 seconden besloten dat hij er niet bij kon. Er moest inderdaad een auto weg maar ik kan moeilijk de hele dag plekken vrij houden. Hierna gebeld en er kwam in de middag een andere chauffeur die het keurig opgelost heeft. Die kwam eerst kijken en zag dat hij er bij kon. Toen kwam hij met de vrachtwagen.

Uitstekende service.

Duidelijke communicatie, per mail bevestiging bestelling en aankondiging levering/ophalen container. Op leverdatum trackersysteem om chauffeur te volgen. Scherp tarief. Zeer klantvriendelijke chauffeur.

Geweldige service

Goede service via de website. Ook mooi op tijd en netjes gebeld en ook het ophalen ging prima. Geweldige service.

Heel fijn goede service en afspraak is afspraak echt TOP

Container besteld ging heel gemakkelijk en duidelijk afspraak gemaakt. Chauffeur belt wanneer hij/zij er aankomt en waar deze moet staan. Service perfect ophalen idem. Echt een aanrader. Leon

Snel een container online geregeld en eerder laten ophalen.

Helemaal goed!

Moeiteloos.

Levering en afhalen perfect. Zoals ik al noemde. Moeiteloos. Perfect dus.

Houdt zich keurig aan de afgesproken datum levering en ophaaldatum.

Duidelijke communicatie.

Goede service.

Goede communicatie. Afspraken nagekomen. Vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Een aanrader dit bedrijf!

Super afspraak is afspraak.

Containers mooi optijd volgens afgesproken tijd en op juiste plek.

Flexibel en betrouwbaar

Flexibel halen en brengen Goede prijs Betrouwbaar Prima communicatie per mail en telefonisch

Geweldige survice

Heb 3 containers van spelt gekregen , alles werd prima afgeleverd. Heel fijne service en aardig en kundige chauffeurs. Kortom we zijn zeer tevreden

prima service

Na de bestelling ging alles vrij soepel. via de chat een aantal vragen gesteld snel en duidelijk antwoord gekregen. Enige minpuntje is dat de container pas halverwege de middag geplaatst werdt dit gooide de dag planning wel even op de schop maar ja je kan niet alles hebben. kregen wel netjes een link waarmee we de chauffeur konden volgen zodat we bijna op de minuut wisten wanneer die op lokatie was.

Bestellen ging heel handig via de website

Komt afspraken na.

Flexibel en betrouwbaar.

Zeer tevreden!

Container geleverd en opgehaald op afgesproken dag, goede communicatie via mail

Prima bedrijf. Fijn dat je kan volgen waar de vrachtwagen met de container rijdt, zodat je kan zien of hij er bijna is. Smorgens op tijd gebracht. Waren onverwachts snel klaar en na een belletje werd hij dezelfde dag weer opgehaald zodat de container geen nacht voor de deur hoefde te staan.

Makkelijk bestellen, snel geleverd en opgehaald.

Blokland 18

2441GG Nieuwveen