Zo klantvriendelijk

De chauffeurs zijn super attent en krijgen de container perfect geplaatst. En de rest is zo ongecompliceerd

Goede communicatie, afspraak is afspraak

Even met de chat afspraken gemaakt, invullen bestelling, en klaar is Kees. Duidelijk en eenvoudig. Top bedrijf!.

Uitstekende service

Prima dienstverlening. De mensen denken mee.

Super service tegen een super prijs

Meerdere containers besteld via Spelt. Makkelijk online te bestellen. Zelf aantal keer een fout gemaakt, via de chat en de telefoon heel makkelijk bereikbaar en onwijs behulpzaam. Chauffeur belt netjes van te voren. Precies neergezet waar ik de container wilde hebben zonder verdere instructies op locatie. Chauffeur belde netjes tijdens het ophalen dat er nog een zeil op de container zat en waar hij deze kon neerleggen. Al met al een bijzonder makkelijke ervaring. Heel fijn met een verbouwing die al stressvol genoeg is. Ik kan iedereen aanraden Spelt te gebruiken! Top bedrijf!

Aflevering en ophalen keurig volgens afspraak en heel netjes met e-mail als bevestiging.

Super correct verzorgd

Via de app besteld, keurig op tijd gebracht en weer opgehaald. Aardige chauffeur

Super geregeld, ze komen hem brengen , je kan de container weken laten staan en ze komen hem ook weer ophalen, ook als ie eerder opgehaald kan worden. Aardige mensen aan den telefoon.

Snel..altijd op tijd ,comunnicatie goed.

Niet netjes achtergelaten

Goedemorgen, ik wilde er eigenlijk geen woorden aan vuil maken maar ik heb nu ontzettende ruzie met de buren omdat jullie de plek niet netjes hebben achtergelaten, er lagen op de plek nog allemaal spullen die wel in de container lagen. Ik heb nu beide buren een cadeau-bon gegeven om de vrede te bewaren.

prima, snel geregeld

Handig programma op de website om de juiste keus te maken.

Goed geregeld.

Prima service.

Snelle bezorging

Beste bedrijf

Erg vriendelijk

Komen netjes op tijd en vriendelijk

Prima geregeld

Alles ging soepel.

Uitstekende service. Alles prima op tijd en de container netjes op de gevraagde plek neergezet.

In een woord: Uitstekende service. Aanbevelingen doe ik niet, want mensen moeten zelf maar beslissen o.b.v. mijn beoordeling.

Alles verlopen volgens afspraak

Makkelijke en duidelijke communicatie, container in de ochtend verzocht en werd netjes op afgesproken moment bezorgd. Vriendelijke chauffeurs die meedenken met plaatsing. Dag van te voren bellen voor leveren en ophalen dus korte doorlooptijden.

Prachtig...snel en zonder problemen

Prachtig...snel en zonder problemen

Uitstekende service, erg betrouwbaar.

Spelt is flexibel, altijd betrouwbaar en altijd keurig op tijd.

Alles perfekt afgehandelt, per e-mail altijd op de hoogte.

Dit is de tweede keer dat ik een container bij Spelt bestel. Net als de eerste keer ging alles goed. Als ik Als ik weer een container nodig heb, zal ik hem opnieuw bestellen bij Spelt.

Prima service !

Snel en adequaat gereageerd op de opdracht. Flexibel bij het bijstellen van de data.

Goede service en flexibel

Snel en goede afspraken.

Prima, alles naar wens!

Goede onderneming, duidelijke afspraken vooraf dus geen verrassingen. Digitale communicatie verloopt prima en er wordt adequaat gereageerd. Ik ga zeker weer een Spelt container in de toekomst huren.

Topservice, netjes afgehandeld allemaal en vlotte communicatie!

Topservice, netjes afgehandeld allemaal en vlotte communicatie!

Klant vriendelijk, snel en meedenkend

perfect geregeld

Perfect van bestellen tot en met ophalen.

Blokland 18

2441GG Nieuwveen