Perfecte service !!!!!

Toezegging geheel waargemaakt.

Goede bestelprocedure, en afwikkeling conform hetgeen ' beloofd' wordt.

snelle levering en ophaling

vriendelijk chauffeurs en containers netjes op gewenste dag gebracht en gehaald. Handig dat je op dag van leveren op kaartje kunt zien waar de chauffeur is. Top bedrijf

Goede service!

Het bestellen van de container gaat gemakkelijk. Bij vragen over welke container het handigst is krijg je een duidelijk en snel antwoord! Voor het leveren krijg je een link, zodat je in de gaten kan houden wanneer de container aankomt en daarbij aanwezig zijn.

Als je voor gemak en service gaat, bestel je bij Spelt!

Mijn ervaring was dat de bestelling snel en eenvoudig te regelen is. Prettige en duidelijke communicatie en instructies.

Prima, duidelijke website, goede communicatie

Vooraf kregen we een nette email dat de volgende dag een bak werd geplaatst. Bak keurig afgeleverd en 2 dagen later weer netjes afgevoerd door een vriendelijke chauffeur

Is uitstekend

Prima levering en het ophalen

Absoluut tevreden.

Op het afgesproken tijdstip geplaatst en weer opgehaald. Keurig van tevoren aangegeven dat het spul zal worden opgehaald. Echt een aanrader

Zorgeloos wordt je geholpen

Zorgeloos en heel simpel kan je een container regelen via spelt En hoef je nooit meer te sjouwen naar de belt Bedankt voor jullie fijne en prima systeem zodat de container er de volgende dag staat En wanner je belt ook weer wordt opgehaald Zonder poespas en zeer goede service van spelt Ben ik thuis weer de held

Prima service, voldoet aan verwachtingen

Container werd netjes op de afgesproken dag geplaats. Vriendelijke chauffeur, dacht mee met het plaatsen en het ophalen. Container is later netjes op de afgesproken dag opgehaald.

Prettig en kundig afgehandeld

Telefonische contacten waren vlot en informatief. Afspraken werden nagekomen en Containers werden kundig en op tijd weggehaald!

Ik ben heel blij met spelt altijd snel en op tijd.

Vlot en punctueel

Container keurig op de afgesproken datum netjes voor het huis geplaatst. Ophalen eveneens op de afgesproken datum. Gemakkelijk vis de website te bestellen. Redelijke prijzen/

Wat een sympathieke jongen.

Snelle levering en ook weer snelle ophaal

Top geregeld!

Goeie service vriendelijke mensen !

Goede service en communicatie

Spelt communiceert helder en fijn, via de telefoon, e-mail en website. De service is goed en snel.

Flexibel en snel geregeld

Zondag online een bak besteld en maandag neergezet, deze omgewisseld en de 2e in overleg keurig eerder opgehaald. Prima!

Hele goede service

De bestelling via de website liep niet helemaal goed omdat de betaling werd ondergebroken. Na een mailtje werd dit meteen super gefixt. De chauffeur bracht de bak super snel en ook met het afgesproken belletje. Helemaal prima!

Afspraken nagekomen

Perfect geregeld

Het was makkelijk om via de website een bak te organiseren. Mailtjes ter bevestiging en ter attentie goed getimed. Op de dag van bezorging en de volgende dag van het afhalen wederom mails die mij op de hoogte hielden van route en moment van arriveren van de vrachtwagen. Tot slot, maar ook erg gewaardeerd, aardige en kundige chauffeurs. Hulde!

Snelle levering container volgende dag geleverd.

Super goed geholpen.

Fijne service !

Prima geregeld

Container kon snel geregeld worden Prima op de parkeerplaats gezet zoals gevraagd Mogelijkheid om de afgesproken ophaaldag te verlengen

geweldige service

Op tijdleverd, prima geplaatst op de afgesproken plek en conform afspraak opgehaald zonder tussenkomst. Geweldige service.

Blokland 18

2441GG Nieuwveen