Ik bestelde een bouwvak en een dag later werd deze voor de deur geplaatst. De ophaaldag stond 14 dagen later gepland, maar aangeven dat deze eerder vol was en dat was geen probleem en bak werd de dag daarna opgehaald. goede service zeer tevreden.
Dank u wel voor de mooie review, We zijn blij om te vernemen dat de service naar wens was. Met een vriendelijke groet, Saar
Kundige mensen, plaatsen container netjes. Communicatie via email of telefoon is prima. Via de automatische chat niet, wat je hier invult komt niet aan.
Dank u wel voor de goede review. We zullen hier rekening mee houden. Met een vriendelijke groet, Saar
Hadden een container nodig voor ons tuinafval. De hele customer journey gaat goed, bestellen gaat snel, betalen (is betaalbaar vergeleken met concurrenten), bevestigingsmails en hoe je op de hoogte wordt gehouden. Top! Volgende keer zeker weer hier bestellen.
Dank u wel voor de complimenten. We hopen u graag nog eens van dienst te zijn. Met een vriendelijke groet, Saar
Prima,Op tijd gekomen en op tyd afgevoerd
Bedankt voor uw review. We zien u graag nog eens als klant terug. Met een vriendelijke groet, Saar
Altijd fijn om met mensen te werken waar je op kan vertrouwen en bouwen. Dank en tot de volgende!
Dank u wel voor de mooie en goede review. we zijn blij dat onze service u bevallen is. Met een vriendelijke groet, Saar
Op de afgesproken tijd geleverd en binnen 1 dag opgehaald na berichtje. Zeer vriendelijke mevrouw aan de telefoon toen de ophaal tijd veranderd moest worden. Dus alles top. Bedankt nog
Dank u wel voor de mooie review. We zijn blij dat de service goed bevallen is. Met een vriendelijke groet, Saar
Het bakkie regelen was super makkelijk keurig op afspraak geleverd. En omdat wij eerder klaar waren kon het bakkie ook zonder moeite eerder opgehaald worden. Duidelijke communicatie. Al met al top bedrijf
fijne service!!!
Gewoon waar het voor bedoeld is , je moet van het afval af en Spelt heeft mij prima geholpen Chauffeurs denken mee met plaatsen
Dank u wel voor de mooie review, We zijn blij dat de service bevallen is. Met een vriendelijke groet, Saar
Plaatsing op afgesproken datum was prima, met chauffeur besproken en netjes op de plek gezet. Bij ophalen is dit ook weer prima gegaan ondanks ongeduldige bestuurders die geen geduld hadden.
Dank u wel voor het mooie compliment, we zullen het doorgeven aan de chauffeur. Met een vriendelijke groet, Saar
Ik ben blij met de mensen van Spelt. Jullie zijn heel flexibel, snel, behulpzaam en gewoon goed.
Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de service, we zien u graag nog eens terug. Met een vriendelijke groet, Saar
Geweldige bedrijf net een container besteld online je kan zelf je datum bepalen voor de planning, mooie nette container, en telefonisch af gemeld en netjes te woord gestaan...... ECHT EEN AANRADER
Dank u wel voor de mooie review, We zien u graag nog eens terug als klant. Met een vriendelijke groet, Saar
Dit is echt een super bedrijf om mee samen te werken. Goed bereikbaar, snelle chat met duidelijke informatie. Er wordt meegedacht en vooral snel geschakeld. Geen gedoe maar zaken snel op- en aanpakken, zowel aan de telefoon als ook de chauffeurs die de containers leveren en ophalen. Rechtdoorzee-mentaliteit en daar heb je wat aan als je in een bouwproces zit!!!
Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u onze dienstverlening positief heeft ervaren. Met een vriendelijke groet, Saar
Uw vraagt en Spelt draait. Uitermate vriendelijke chauffeur (Luc), en als voorkeur levering na de middag opgegeven. Bleek geen enkel probleem. Ook ophaal keurig volgens planning. Niets anders dan lof.
We zullen de complimenten aan de chauffeur overdragen. Vriendelijk dank voor uw review. Met een vriendelijke groet, Saar
Wil je een snelle en fijne service. Dat hebben wij bij Spelt ervaren. Benodigde informatie is op de site duidelijk en overzichtelijk. Contact kan op verschillende manieren gelegd worden, wij hebben voornamelijk alles via de chat gecommuniceerd. In de toekomst mocht het nodig zijn zullen wij zeker weer bij Spelt een container bestellen. Van uit ons ook een aanrader. Dank jullie wel Spelt Containers
Dank u wel voor de mooie en goede review. We zijn erg blij dat alles naar wens is verlopen en zien u graag nog eens terug als klant. Met een vriendelijke groet, Saar
Container werd netjes op de geplande datum opgehaald. Zelfs met de striemende kou was het voor de chauffeur geen enkel probleem. …….. Top!
Dank u wel voor de mooie review. wij zijn blij dat de service goed bevallen is. Met een vriendelijke groet, Saar
levering volgens afspraak en ook ophalen. Kan Spelt iedereen aanraden bij het huren van container.
Dank u wel voor en mooie review. Goed om te lezen dat u onze dienstverlening positief heeft ervaren. Met een vriendelijke groet, Saar
Wat een prima service op tijd geplaatst en uitstekend opgehaald
Een dag van te voren besteld de volgende dag geleverd op tijd en opgehaald op tijd. Nette containers en deskundig personeel helderheid transparant en duidelijkheid.. Je kan je afval invoeren en dan weet je precies welke container je nodig heb. Zo voorkom je fouten en misverstanden dat is wel fijn . Kortom Team Spelt bedankt !
Wat een mooie complimenten, we zijn u graag nog eens van dienst. Met een vriendelijke groet, Saar
Ik had een fout gemaakt met het bestellen en toen ik belde werd er adequaat gereageerd zodat ik de bak evengoed optijd heb ontvangen, de service was snel en alles verliep soepel. Zeker een aanrader!
Dank u wel voor de mooie review, Fijn dat het allemaal goed is gekomen. Met een vriendelijke groet, Saar
Sneler dan snel
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent. We zien u graag nog eens terug. Met een vriendelijke groet, Saar
Eindelijk weer een prima container bedrijf! Correcte chauffeurs en normale bedragen
Dank u wel voor het compliment, we zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Met een vriendelijke groet, Saar
Top geregeld, een nadeel dat ik de eerste dag verspeelt heb doordat ik pas eind van de middag de container aangeleverd kreeg, maar na een telefoontje of ik de container nog een paar dagen langer kon houden, geen probleem goed geregeld.
Dank u wel voor de mooie review. Wij zijn blij dat alles goed gekomen is. Met een vriendelijke groet, Saar
Alles volgens afspraak , je word van te voren gemaild met een code van waar de vrachtwagen zich bevind. Dan word je gebeld door de chauffeur als je niet thuis bent ,wat zeer goed is. Dus alles zeer goed geregeld , mvg Peter
Wij zijn blij dat alles naar wens verlopen is. We zien u graag nog eens terug als klant. Met vriendelijke groet, Saar
De container is netjes afgeleverd en je kon de chauffeur goed volgen via de track & trace. Chauffeur heeft de container ook zo neergezet zoals we gevraagd hadden.
Blokland 18
2441GG Nieuwveen