De chauffeur wilde graag wat eerder komen en belde hierover. Container keurig ol tijd gebracht en opgehaald.
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer! Saar
Goed advies na telefonisch contact. En snelle en goed service.
Goed om te horen dat je ons advies en de snelle service als positief hebt ervaren. We helpen je graag weer! Saar
Vlotte afhandeling en reacties op vragen. Correcte afhandeling
Goed om te horen dat je tevreden bent over onze vlotte en correcte afhandeling. Graag tot een volgende keer! Saar
Via de web site makkelijk te bestellen snel geleverd en opgehaald flexibel in het wijzigen van de ophaal datum
Fijn dat je het bestelproces, de levering en onze flexibiliteit als prettig hebt ervaren. We staan graag weer voor je klaar! Saar
Aardige meedenkende chauffeur
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat onze chauffeurs als netjes en aardig worden ervaren. We geven het compliment zeker aan hen door! Saar
Eerste keer zou gedaan, maar beviel prima, grote hoeveelheid puin in een keer weg.
Fijn dat het goed bevallen is en dat je in één keer van al het puin af was. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer helpen! Saar
Wij vonden de service goed en ook het brengen en ophalen ging supergoed.
Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer! Saar
Goede communicatie en service
Goed om te horen dat onze communicatie en service in de smaak vielen. Graag tot een volgende keer! Saar
De dienstverlening is gewoon uiterst netjes, persoonlijk, vriendelijk. De communicatie over de plaatsing en verwijdering is to the point, je kunt volgen waar de chauffeur is, goede plaatsing, top
Fijn dat je onze persoonlijke service en duidelijke communicatie zo waardeert. We geven dit ook graag door aan de chauffeur. Tot de volgende keer! Saar
Met veel verschillende bedrijven gewerkt. Spelt blijft de beste. Afspraak is afspraak goede communicatie en de chauffeurs weten wat ze doen. Zetten niet zomaar de container ergens neer en gaan er weer snel vandoor. Bellen ook altijd als ze onderweg of op locatie zijn. Voor mij het beste bedrijf.
Wat een prachtige complimenten, dank u wel! We vinden het belangrijk om duidelijke afspraken te maken en goed te communiceren, fijn dat dit zo gewaardeerd wordt. Ons team zorgt er graag voor dat alles netjes en vlot verloopt. Bedankt voor uw vertrouwen en tot een volgende keer! met opgeruimde groet, Saar
Ik heb, als particulier, een hele goeie ervaring opgedaan met Spelt. Zowel het online bestellen alsmede de plaatsing en het ophalen van de container is conform afspraak verlopen. Ik ben echt tevreden hierover. Dirk Oosterwijk Reuuwijk
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met onze service. We waarderen het vertrouwen en helpen u in de toekomst graag weer. met vriendelijke groet, Saar
Besteld binnen een paar klikken, duidelijk aangegeven wat er wel en niet in de container mag. Container werd zonder moeite geplaatst en precies hoe wij dat wilt, ook een super aardige chauffeur. De dames en heren achter de klantenservices heel vriendelijk en behulpzaam en doen met verstand hun werk. Kortom, alleen maar complimenten voor Spelt. Zulke service kom je niet vaak meer tegen.
Wat een prachtig compliment, hartelijk dank! We zijn blij dat ons team en de chauffeur u zo goed hebben kunnen helpen. We blijven ons best doen. met opgeruimde groet, Saar
Goede communicatie en snel geleverd
Dank voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over onze communicatie en levering. met opgeruimde groet, Saar
Een container besteld keurig geleverd volgens afspraak. Goede communicatie, gewoon goed.
Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn dat alles netjes volgens afspraak verliep. met opgeruimde groet, Saar
Snelle service!
bedankt voor het mooie cijfer. tot de volgende klus. met vriendelijke groet, Saar
je maakt via de website van Spelt je keuze, je prikt je bezorgdatum en klaar....de container wordt op jouw datum bezorgd en ze bellen ook nog van " we komen er zo aan" ... vet toch???? en alle voor een zeer goede prijs. ik heb er gelijk maar nog eentje besteld wat het liep erg snel vol...oh ja en jouw ophaaldatum idem dito. PERFECT
Super om te horen dat alles zo soepel en snel ging! Bedankt voor uw enthousiaste review en het vertrouwen in ons. Perfectie is ons doel! met opgeruimde groet, Saar
Goede website, duidelijke communicatie, afspraken nakomen, top!
Bedankt voor uw geweldige review! We waarderen uw complimenten over onze website en communicatie enorm. met opgeruimde groet, Saar
Ik heb zelf 10 jaar lang op kantoor gewerkt bij een sloopwerkbedrijf. Ik heb in het verleden dus diverse containers moeten bestellen voor diverse klussen. Veel al bij andere leveranciers. Mijn ervaring met spelt nu ik zelf een container heb moeten bestellen particulier is geweldig! Snel, simpel, Helder, duidelijk, vriendelijke contact, chauffeur krijgt ook een 10 die de container geplaatst heeft en het was gewoon perfect!
Wat fijn om zo’n uitgebreide en positieve ervaring te lezen! Bedankt voor uw vertrouwen en het mooie compliment voor ons team en de chauffeur. We blijven ons best doen! met opgeruimde groet, Saar
Via de webshop was het regelen van de grofvuilcontainer zo geregeld. Tussendoor bij twijfel wat wel/niet in de container mocht, kon ik terecht bij de AI service op de site.
Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat zowel onze webshop als AI-service u goed hebben geholpen. met opgeruimde groet, Saar
Prima conform afspraak, kundige chauffeur.
Bedankt voor uw reactie! Mooi om te horen dat alles volgens afspraak ging en de chauffeur zijn vak goed heeft uitgevoerd. met opgeruimde groet, Saar
goed geregeld en steeds volgens op tijd
Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn dat alles steeds volgens afspraak verloopt. met opgeruimde groet, Saar
Altijd goed vriendelijk personeel
Bedankt voor uw trouwe compliment! We helpen u altijd graag met opgeruimde groet, Saar
Super service, zowel aan de telefoon en bij het brengen/ophalen!
Bedankt voor uw lovende woorden! We zijn blij dat u onze service zo waardeert
Professioneel bedrijf met juiste informatie verstrekking.
Bedankt voor uw vertrouwen en mooie woorden! Fijn dat alles zo soepel is verlopen met opgeruimde groet, Saar
Duidelijk contact, behulpzame en vriendelijke mensen. Ja veel langer kan ik het niet maken eigenlijk, gewoon top!
Bedankt voor uw fijne review! We zijn blij dat alles naar wens was met opgeruimde groet, Saar
Blokland 18
2441GG Nieuwveen