geweldig geregeld door Spelt !

Mijn ervaring met Spelt was in 1 woord geweldig te noemen moet ik eerlijk zeggen. De dag na de online bestelling netjes geleverd, Chauffeur zoals gevraagd net voor aflevering mij even gebeld. Aan hem uitgelegd waar ik hem graag wilde hebben als mogelijk was. Werkte vlakbij dus even naar toe gereden en toen ik aan kwam was hij al bezig hem precies neer te zetten waar ik wilde zelfs al was het voor hem niet echt de makkelijkste plek. Supervriendelijke man ook die chauffeur. Had afgesproken dat hij na ongeveer 2 weken opgehaald kon worden maar was na 1 dag al vol omdat ik hulp had. Volgende dag gebeld dat hij vol was en weg kon. Direct dag erna ingepland en opgehaald en mooie schone plek achtergelaten. Kortom als ik container nodig heb word hij op zeker weer bij hun besteld echt supergoed geregeld en heel vriendelijk hoe ze met hun klanten omgaan. R. Teuling

Super service door jullie bedrijf! Goed en tijdig op de hoogte gebracht van afleveren en ophalen. Joop een ervaren en aardige chauffeur!

Meerdere keren bij Spelt een container besteld. Simpel de dag ervoor besteld volgende dag geleverd. Vriendelijke chauffeurs. In 1 woord TOP

Volgens afspraak

Alles volgens planning

Duidelijke website. Container bestellen eenvoudig. Volgens afspraak gebracht en opgehaald. Prettig telefonisch contact met Pieter. En niet onbelangrijk: zeer voordelig!

Zeer slecht

Ik ben uiterst teleurgesteld in de diensten van dit spelt afvalcontainerbedrijf. Na het huren van een container voor ons afval, werden we geconfronteerd met onterechte extra kosten die volgens ons niet gerechtvaardigd waren. De prijs die aanvankelijk was overeengekomen, bleek slechts het begin te zijn van een financiële nachtmerrie. Dit bedrijf lijkt te profiteren van klanten door verborgen kosten toe te voegen zonder duidelijke uitleg. Dit is een totaal gebrek aan eerlijkheid en transparantie. Ik raad ten zeerste af om zaken te doen met dit bedrijf.

Prima container, op tijd geleverd

Prima container, aardige chauffeur en plaatsing was geen probleem en de levering was op de gevraagde dag. Dus prima in orde. Ik had de container besteld tot en met 29 september, maar deze werd pas op 5 oktober opgehaald.

Prima geregeld

Container mooi op aangegeven plaats neer gezet. Ook de wissel was perfect verlopen. Geen afval achtergebleven dat bij opnemen container afgevallen was. al met al helemaal tevreden voor een schappelijke prijs.

Snel, scherp en stipt

Vandaag bestellen, morgen leveren Vandaag vraag zelfde minuut antwoord Vragen om een container op te pikken, dag daarna geregeld

Perfect geregeld.

Wij hebben s'avonds via de website een container besteld. De volgende dag stond ie al voor de deur. Wij waren eerder klaar dan gedacht met het vullen van de container. Ook hier geen problemen. Via het bevestiging mail konden we vragen om de container eerder op te halen. En dat is gebeurd. Fantastisch. Bedankt.

Gewoon top

Prettige dienst. Via internet bestellen en de dag erna staat de bak er. Heb meerdere keren gebeld met vragen en ben vriendelijk geholpen. Ook de bak een dag verlengen was geen probleem.

Toppie

De container werd op de afgesproken dag geleverd, nadat er een mail was gestuurd over het tijdstip. De container werd keurig op zijn plaats gezet, alleen jammer dat er 2 dikke scheuren in de bodem zaten.

Goede snelle service

de volgende ochtend direct geleverd, keurig vlak van te voren gebeld en door een vriendelijke medewerker op zijn plek gezet

Makkelijk en snel geregeld

Heel makkelijk om een container te bestellen. Communicatie ook prima. Alles heel duidelijk uitgelegd. Top!

Beste communicatie

Snel, prima service goede communicatie

Simpel je container online bestellen, goede communicatie en levering en ophalen volgens afspraak . Vriendelijke chauffeurs

Erg fijn

Container werd op tijd geleverd en opgehaald en er werd ruim voor de plaatsing even gebeld. Ook erg fijn dat je de live locatie van de vrachtwagen met container kan zien.

Keurig netjes geleverd en gehaald.

Container online besteld en betaald. Keurig netjes gebracht en ook weer opgehaald volgens mijn planning Eigenlijk weinig werk mee.

Via internet besteld en de container werd conform geleverd.

Bedrijf is heel meegaand in je wensen!

prima!

Makkelijk te boeken, chauffeur belt tevoren. Dat was de eerste container. De tweede brak bij mij de paniek uit toen ik op de mail checkte waar hij bleef. Ik zag dat hij naar mijn huisadres in De Hoef onderweg was. Ik maakte een fout bij invullen en toen ik belde met Pieter, had hij snel geregeld dat de auto toch binnen een uur naar mijn ruimadres in Amstelveen kwam. Dat was hartstikke fijn, dank!

Volgens verwachting

Alles op tijd, goed te volgen en flexibel.

Blokland 18

2441GG Nieuwveen