Snelle duidelijke plaatsing binnen een dag!
Bedankt voor uw review, we zijn blij om te horen dat alles naar wens is geweest. We hopen u nog eens van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Saar
Spelt heeft een goede prijs en een uitstekende service. Door de tracking van de chauffeur te volgen dat hij in de buurt was en gebeld voor aankomst zodat ik de plek vrij kon maken. Zeer goed ervaren en de volgende bak komt zeker ook weer bij Spelt vandaan.
Blij om te horen dat de trackingslink goed in de smaak valt bij u, de link is nog vrij nieuw dus goed om te horen dat de link bevalt! En fijn dat de service ook goed bevallen is! We zijn u ook graag nog eens van dienst :) Saar
Snel geleverd, kon eerder opgehaald worden en waren zo flexibel om dit zo snel mogelijk in te plannen! Aanrader!
Bedankt voor de moeite die u heeft genomen om een review te schrijven! We zijn blij dat alles naar wens is geweest. Misschien tot de volgende keer! Saar
Het bestellen ging gemakkelijk via de site, ook het telefonisch overleg. Verder heeft de chauffeur contact opgenomen over het waar te plaatsen van de container en ook dat verliep prima en op de juiste plaats geplaatst. Dus heel erg tevreden
Bedankt voor uw 10. Fijn om te vernemen dat alles gemakkelijk verlopen is, zo willen we het graag horen! :) Met een vriendelijke groet, Saar
The process was really simple and the container was delivered immediately on the next day. I would recommend.
Thank you for your compliment! We hope to see you again Saar
Zou alleen een half van te voor bellen maar effe vergeten!
Onze excuses dat er niet een half uur van te voren is gebeld. We zullen dit meenemen en weer even extra opletten! Fijn dat het voor de rest allemaal goed gekomen is :) Met een opgeruimde groet, Saar
Bedankt voor uw review, dit waarderen wij heel erg! We hopen u nog eens te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Saar
Goed ervaring, zeer ervaren chauffeur. Toen eenmaal de ruimte gemaakt was op de weg stond de bak snel.
Bedankt voor het achterlaten van de review, fijn om te vernemen dat alles naar wens is geweest! Tot de volgende keer! Saar
Spelt komt zijn afspraken na en zijn tevens erg flexibel. Ik moest mijn afhaalopdracht twee keer verzetten, maar dat was geen probleem. Top service!
Fijn om te vernemen dat alles naar wens is geweest, en dat u complimenten hierover geeft aan ons. Dit waarderen wij heel erg :) Tot de volgende keer! Saar
Makkelijk bestellen, goede communicatie en snelle levering. Dank!
Goed om te horen dat de service u goed bevallen is, we hopen u nog eens van dienst te mogen zijn! Met een opgeruimde groet, Saar
Online besteld, geleverd op de afgesproken dag. Vriendelijke chauffeur, op tijd weer opgehaald. Aanrader!
Bedankt voor uw 10, we zijn blij met uw review met alle complimenten hierin! Tot de volgende keer :) Saar
Container was snel en makkelijk geregeld!
Fijn om te vernemen dat alles naar wens is geweest, we hopen u nog eens van dienst te kunnen zijn! Met een opgeruimde groet, Saar
Het leveren en ophalen van de container verliep goed. Het telefonisch contact helaas niet, onvriendelijk en bot. Ik had zelf een fout gemaakt dit gaf ik ook toe dan is het echt niet nodig zo te reageren, jammer!
Bedankt voor het achterlaten van uw review. Ten eerste natuurlijk onze excuses dat u het telefoon contact zo heeft ervaren, dat is niet de bedoeling geweest. Wel bedankt voor alles, en we zullen dit voorgeval meenemen in ons groeiproces! Nogmaals onze excuses. Saar
Zo kan ik Spelt absoluut omschrijven. Betrouwbare club met een zeer servicegerichte instelling. Chauffeurs die meedenken met de huidige aituatie.
Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij dat u ons op die manier omschrijft, dat is een groot compliment voor ons! :) Tot de volgende keer, Saar
De container is op tijd geleverd. Zelfs nog eerder dan gepland. Ik werd hier wel netjes over gebeld. Helaas staat de lage kant van de container niet aan de wegkant waardoor ik niet aan de lage kant spullen in de container kan doen. Ondanks dat ik er niet persoonlijk bij was omdat de container eerder werd geleverd konden we telefonisch goed afspreken waar de container kwam te staqn
Bedankt voor het achterlaten en schrijven van uw review. Vervelend dat de container niet met de juiste kant naar voren stond, we hopen wel dat uw klus ondanks de positie wel gelukt is. Wel fijn om te horen dat de rest goed bevallen is. Misschien tot de volgende keer! Saar
Prettig
Bedankt voor uw review, we zijn blij om te vernemen dat alles goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Saar
Zeer goede service en op tijd geleverd en zeer vrolijke chauffeurs die plezier in hun werk hebben Me volgende bak bestel ik zeer zeker weer bij van spelt
Bedankt voor uw reactie en uw 10, goed om te vernemen dat alles naar wens is geweest. We hopen u snel nog eens terug te zien! Saar
Mijn ervaring met Spelt was in 1 woord geweldig te noemen moet ik eerlijk zeggen. De dag na de online bestelling netjes geleverd, Chauffeur zoals gevraagd net voor aflevering mij even gebeld. Aan hem uitgelegd waar ik hem graag wilde hebben als mogelijk was. Werkte vlakbij dus even naar toe gereden en toen ik aan kwam was hij al bezig hem precies neer te zetten waar ik wilde zelfs al was het voor hem niet echt de makkelijkste plek. Supervriendelijke man ook die chauffeur. Had afgesproken dat hij na ongeveer 2 weken opgehaald kon worden maar was na 1 dag al vol omdat ik hulp had. Volgende dag gebeld dat hij vol was en weg kon. Direct dag erna ingepland en opgehaald en mooie schone plek achtergelaten. Kortom als ik container nodig heb word hij op zeker weer bij hun besteld echt supergoed geregeld en heel vriendelijk hoe ze met hun klanten omgaan. R. Teuling
Bedankt voor het achterlaten van uw review, en dat u hier de tijd voor heeft genomen. We zijn blij dat alles goed bevallen is, en de service naar wens is geweest. De complimenten die u over de chauffeur geeft, zullen wij uiteraard door geven aan de betreffende chauffeur die bij u langs is geweest! Met een opgeruimde groet, Saar
Super service door jullie bedrijf! Goed en tijdig op de hoogte gebracht van afleveren en ophalen. Joop een ervaren en aardige chauffeur!
Wij zullen de complimenten door geven aan onze chauffeur, we zijn blij de de service u goed bevallen is! Tot de volgende keer, Saar
Meerdere keren bij Spelt een container besteld. Simpel de dag ervoor besteld volgende dag geleverd. Vriendelijke chauffeurs. In 1 woord TOP
Bedankt voor het achterlaten van de review, we zijn blij om te horen dat u meerdere keren bij ons terug bent gekomen. We zijn u graag nog eens van dienst! Tot de volgende keer! Saar
Alles volgens planning
Bedankt voor het achterlaten van uw 10, dit waarderen wij heel erg! Met een opgeruimde groet, Saar
Duidelijke website. Container bestellen eenvoudig. Volgens afspraak gebracht en opgehaald. Prettig telefonisch contact met Pieter. En niet onbelangrijk: zeer voordelig!
Bedankt voor al uw mooie complimenten, dit waarderen wij heel erg! We hebben uw compliment over onze collega Pieter ook doorgegeven :) We zijn u graag nog eens van dienst! Saar
Ik ben uiterst teleurgesteld in de diensten van dit spelt afvalcontainerbedrijf. Na het huren van een container voor ons afval, werden we geconfronteerd met onterechte extra kosten die volgens ons niet gerechtvaardigd waren. De prijs die aanvankelijk was overeengekomen, bleek slechts het begin te zijn van een financiële nachtmerrie. Dit bedrijf lijkt te profiteren van klanten door verborgen kosten toe te voegen zonder duidelijke uitleg. Dit is een totaal gebrek aan eerlijkheid en transparantie. Ik raad ten zeerste af om zaken te doen met dit bedrijf.
Bedankt voor uw review, vervelend dat u de situatie zo heeft ervaren. Er waren extra kosten gerekend omdat er bouw- en sloop afval in de container zat, de container die er was besteld was alleen voor schoonpuin. We wilden u via de telefoon uitleggen waarom er een betaallink werd gestuurd, maar helaas was er geen gehoor. Vervolgens hebben wij het via de mail goed uitgeprobeerd te leggen, met de betreffende foto`s van de container / afval erbij. Als het voor u nog onduidelijk is, dan wil ik het u nog telefonisch uitleggen als u hier interesse in heeft? Met vriendelijke groet, Saar
Prima container, aardige chauffeur en plaatsing was geen probleem en de levering was op de gevraagde dag. Dus prima in orde. Ik had de container besteld tot en met 29 september, maar deze werd pas op 5 oktober opgehaald.
Bedankt voor het achterlaten van de review. We zijn blij dat u de klantenservice positief heeft ervaren, we hopen u vaker nog eens van dienst zijn! Tot ziens! Saar
Container mooi op aangegeven plaats neer gezet. Ook de wissel was perfect verlopen. Geen afval achtergebleven dat bij opnemen container afgevallen was. al met al helemaal tevreden voor een schappelijke prijs.
We zijn blij om te horen dat alles goed bevallen is. Ook fijn dat u de prijzen overeen vindt komen met het werk wat wij verrichten. Met een opgeruimde groet, Saar
Blokland 18
2441GG Nieuwveen