Verhuur van twee containers

Super snele service ,ik raad ten zeerste aan

Uitstekende service.

Tweede keer dat ik een container huur bij Spelt. De eerste keer een grofvuil container, 6m3. Nu een 3m3 puincontainer. Niet de goedkoopste maar komen hun afspraken goed na en erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Als ik er weer eentje nodig heb wordt het zeker weer Spelt.

Bestellen -betalen - brengen binnen 24 uur iedere keer weer Top

De service was uitstekend!

Wederom perfect

Ook nu weer een perfecte afwikkeling van onze bestelling! Op tijd, juiste plek en genoeg tijd om container te vullen. Thanks!

Uiteindelijk goed!

Je kan niet alles van tevoren zien, maar wel goed op de situatie ingespeeld. Goed geluisterd door goede communicatie, dus tevreden.

Perfecte service.

Onduidelijkheid bestond in het wel of niet mogen plaatsen van een container en als het al mocht voor hoelang hij mocht blijven staan. In samenspraak met de planning is hij op tijd geplaatst en nadat hij vol wad zelfs een dag eerder opgehaald waardoor er geen irritatie ontstond. Echt perfect.

Snelle en goede service

Voor ons bedrijf heb ik al meerdere containers besteld. Een container is op internet zo besteld, gaat heel makkelijk en afspraak is zo gemaakt Zij komen na wat is afgesproken. Erg fijn, dat maakt dat wij er geen omkijken naar hebben. De container komt op de afgesproken tijd en wordt ook weer op de afgesproken tijd opgehaald. Fijn bedrijf om mee te werken!!

kwamen op tijd, snel opgehaald

vriendelijk, duidelijke uitleg, flexibel in ophalen

Container bestellen zonder zorgen

Snel te regelen via website en de volgende dag afgeleverd In goed overleg de container op de juiste plaats gezet Mooi op tijd 7:00 uur

Deskundig en professioneel

De container was mooi vroeg aanwezig en de chauffeur vriendelijk en deskundig

Snel en Vriendelijk contact

Via whatsapp info ingewonnen en vlot via de website afgehandeld.

Heel makelijk en snel te bestellen via de site

top service snelle leveringen

ik heb nu de 3de container besteld en ze zijn allemaal snel en correct geleverd. een echte aanrader.

Kan niet anders zeggen dat de service en contacten top waren !

Top !

Top altijd goed geregeld

Top altijd goed geregeld de chauffeur denkt altijd mee

Snelle service, perfecte afhandeling!

Perfecte service

Goede digitale communicatie, flexibele chaufeur.

Vlotte behandeling van het leveren en ophalen. Top

Super goed geholpen!

Reactie is snel! Ze houden zich aan de gemaakte afspraken. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij erg tevreden zijn

van levering tot weghalen helemaal goed en aardig personeel

gewoon erg prettig contact en stipte levering

Ik ben erg tevreden over de bezorging en het afhalen van de container

Je kunt vragen stellen via de chat, waarop direct antwoord opkomt. De dag van tevoren besteld de volgende dag is de container er. Helemaal top.

Zeer snel

Zeer snelle levering nette chauffeur Klein minpuntje de kortings codewerkt niet gemeld maar tot nu toe geen reactie op gehad

Alles probleemloos verlopen. Klasse

Zeer goede ervaring, gemakkelijke procedure

Blokland 18

2441GG Nieuwveen