Goed, snel, simpel

Fijne bestellingspagina; makkelijk te boeken en snel geleverd.

Goede ervaring

Op de juiste datum geleverd en weer opgehaald. Contact verliep goed. Netjes geplaatst, inderdaad rekening houden met voldoende ruimte reserveren zodat de container niet tegen een auto aan botst.

Zeer vriendelijk en super snelle levering

Volgens afspraak!

Netjes gebeld 10 minuten van te voren door een aardige werknemer! Goed neergezet en snel geleverd. Geen aanmerkingen!

Makkelijk besteld, geleverd en opgehaald op de afgesproken tijd!

Makkelijker kan niet

Grofvuil container besteld via internetsite. Dag van tevoren mail ontvangen en chauffeur Marvin was zo aardig om even te wachten om container op gewenste plek te zetten. Wel lastig om juiste container te bestellen omdat je niet altijd weet of de hoeveelheid afval er in past.

goede service van de chauffeurs

TOP!

Gewoon top!

Prima service en makkelijk geregeld

Makkelijk online geregeld Container werd keurig neergezet. En bij het ophalen ook keurig rekening gehouden met onze boom. Afspraak om op te halen konden we makkelijk aanpassen. Vriendelijke medewerkers. Zowel aan de telefoon als de mannen die met De vrachtauto’s voor komen rijden Dank jullie Spelt

Heel snel geleverd top service

Snel geleverd goed geregeld. Duidelijk Heb jullie al aanbevolen aan een vriendin

Keurig en goede service

Mijn vragen zijn netjes beantwoord door de klantenservice en de container is geleverd zoals gevraagd

Op tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd

Simpel een container bestellen bij Spelt

Nu al twee keer een Bouw- en sloopafval container besteld. Een derde keer volgt. Volgende keer misschien toch een aparte voor steen, scheelt een hoop geld.

Top service!

Container snel geleverd volgens afspraak. Prettige communicatie.

Keurig op tijd ,Saar geeft snel antwoord.

Keurig op tijd, Sasr geeft snel sntwoord

Snelle en keurige afhandeling

Keurige en snelle afhandeling ,en makkelijk te bestellen

Top service afspraak is afspraak

Na een 10m3 container besteld te hebben werd ie keurig op tijd op de afgesproken plek geleverd en het opruimen kon beginnen, ik zou de container 2 weken laten staan maar i.v.m veel overwerken kwam ik niet aan al het opruimwerk toe en belde of ie nog een weekje langer kon blijven staan en ook dit was mogelijk, en een week later werd ie keurig opgehaald dus een goede afluitbare container en afspraak is afspraak tja meer kun je je niet wensen dacht ik

Spelt komt de afspraak na. Chauffeur belde keurig half uur voor hij aankwam en hij was uiterst vriendelijk en behulpzaam m.b.t. de plaatsbaar ik de container wilde hebben.

Heel makkelijk proces

Binnen 2 minuten bestel je een bak.

Toppers

Echte aanrader. Top service en flexibel

Top in service en vriendelijkheid

Wederom container bij Spelt gehuurd. Bij de bestelling ging er door mijn toedoen iets mis, maar na tel. werd alles snel geregeld. Vriendelijke chauffeur kwam keurig op afgesproken dag en tijd container brengen en op aangegeven plaats neerzetten.

Snel geleverd en na aanmelding van ophalen ook weer snel opgehaald. Telefonisch contact was ook netjes en meedenkend. Kortom positief

Snel praktisch en flexibel

Snel, praktisch en flexibel

super

Dit is een bedrijf waar je op en mee kan bouwen

Blokland 18

2441GG Nieuwveen