Fijne bestellingspagina; makkelijk te boeken en snel geleverd.
Fijn om te horen dat u de site gemakkelijk vindt om te bestellen, we vinden dit fijn om te horen voor ons groeiproces! Met een vriendelijke groet, Saar
Op de juiste datum geleverd en weer opgehaald. Contact verliep goed. Netjes geplaatst, inderdaad rekening houden met voldoende ruimte reserveren zodat de container niet tegen een auto aan botst.
Bedankt voor uw 10, we zijn hier erg blij mee. Onze werknemers proberen altijd rekening te houden met de omgeving rondom de containers, bedankt dat u dit ook waardeert! :) Tot snel! Saar
Zeer vriendelijk en super snelle levering
Bedankt voor het achterlaten van de review, we hopen u nog eens van dienst te mogen zijn! Met een vriendelijke groet, Saar
Netjes gebeld 10 minuten van te voren door een aardige werknemer! Goed neergezet en snel geleverd. Geen aanmerkingen!
Bedankt voor uw 10, goed om te horen dat u geen aanmerkingen heeft. We zijn u uiteraard graag nog eens van dienst! :) Tot de volgende keer, Saar
Makkelijk besteld, geleverd en opgehaald op de afgesproken tijd!
Bedankt voor de mooie complimenten, dit waarderen we heel erg! Tot de volgende keer, Saar
Grofvuil container besteld via internetsite. Dag van tevoren mail ontvangen en chauffeur Marvin was zo aardig om even te wachten om container op gewenste plek te zetten. Wel lastig om juiste container te bestellen omdat je niet altijd weet of de hoeveelheid afval er in past.
We zijn blij om te vernemen dat u de site makkelijk vond, we waarderen uw review hierover ook heel erg! Met vriendelijke groet, Saar
goede service van de chauffeurs
Bedankt voor het compliment over onze chauffeurs, dit waarderen wij heel erg! Tot de volgende keer! Saar
Gewoon top!
Bedankt voor uw dit mooie compliment, kort en duidelijk. Daar houden wij van! :) Tot de volgende keer, Saar
Makkelijk online geregeld Container werd keurig neergezet. En bij het ophalen ook keurig rekening gehouden met onze boom. Afspraak om op te halen konden we makkelijk aanpassen. Vriendelijke medewerkers. Zowel aan de telefoon als de mannen die met De vrachtauto’s voor komen rijden Dank jullie Spelt
Bedankt voor de mooie review die u achterlaat, en dat u hier de moeite voor heeft genomen. We hopen u zeker nog eens van dienst te mogen zijn, en wij zullen uiteraard de complimenten overdragen aan de chauffeurs! Met een vriendelijke groet, Saar
Heel snel geleverd top service
We zijn blij dat de service goed bevallen is, we hopen u nog eens te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Saar
Snel geleverd goed geregeld. Duidelijk Heb jullie al aanbevolen aan een vriendin
Bedankt voor het aanbevelen aan een vriendin van u, dat waarderen wij heel erg! We zijn ook blij om te horen dat het goed bevallen is, We helpen u graag nog eens! Misschien tot de volgende keer, Saar
Mijn vragen zijn netjes beantwoord door de klantenservice en de container is geleverd zoals gevraagd
We zijn blij de service en de klantenservice u goed bevallen is, we hopen dat u nog eens bij ons terugkomt! Met vriendelijke groet, Saar
Netjes op tijd geleverd
Bedankt voor het achterlaten van uw 10, we zijn blij dat het bevallen is! Met vriendelijke groet, Saar
Nu al twee keer een Bouw- en sloopafval container besteld. Een derde keer volgt. Volgende keer misschien toch een aparte voor steen, scheelt een hoop geld.
Als je meerdere containers nodig hebt, is het inderdaad handig om soms wel je afval te scheiden. Dus als u genoeg puin heeft voor 1 container, raden we inderdaad aan om de puin container te huren! Tot de volgende keer! :) Saar
Container snel geleverd volgens afspraak. Prettige communicatie.
Bedankt voor uw review, we hopen zeker nog vaker te kunnen communiceren met u ;) tot de volgende keer! Saar
Keurig op tijd, Sasr geeft snel sntwoord
Bedankt voor uw reactie, we zijn blij om te horen de de klantenservice u goed bevallen is en dat de container ook op tijd bij u is geplaatst! :) Met een opgeruimde groet, Saar
Keurige en snelle afhandeling ,en makkelijk te bestellen
Bedankt voor de complimenten die u achterlaat in de review, we blij om te vernemen dat de service u goed bevallen is! Met vriendelijke groet, Saar
Na een 10m3 container besteld te hebben werd ie keurig op tijd op de afgesproken plek geleverd en het opruimen kon beginnen, ik zou de container 2 weken laten staan maar i.v.m veel overwerken kwam ik niet aan al het opruimwerk toe en belde of ie nog een weekje langer kon blijven staan en ook dit was mogelijk, en een week later werd ie keurig opgehaald dus een goede afluitbare container en afspraak is afspraak tja meer kun je je niet wensen dacht ik
Bedankt voor uw review, en fijn om te lezen dat het u goed bevallen is. We hopen ook dat u klus goed gelukt en geklaard is! :) Met een opgeruimde groet, Saar
Spelt komt de afspraak na. Chauffeur belde keurig half uur voor hij aankwam en hij was uiterst vriendelijk en behulpzaam m.b.t. de plaatsbaar ik de container wilde hebben.
We zijn blij om te horen dat de service u goed bevallen is. Wij zullen ook de complimenten overdragen aan de chauffeur! Succes met uw klus! Saar
Binnen 2 minuten bestel je een bak.
We zijn blij om te vernemen dat het bestellen van de container gemakkelijk is, dit proberen wij ook zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de klant! Bedankt voor het compliment! Saar
Echte aanrader. Top service en flexibel
Bedankt voor alle complimenten over de service, we zijn blij om te horen dat alles goed bevallen is! Met vriendelijke groet, Saar
Wederom container bij Spelt gehuurd. Bij de bestelling ging er door mijn toedoen iets mis, maar na tel. werd alles snel geregeld. Vriendelijke chauffeur kwam keurig op afgesproken dag en tijd container brengen en op aangegeven plaats neerzetten.
We zijn blij dat alles achteraf goed geregeld is waardoor de juiste container bij u geplaatst kon worden, we zijn u graag nog eens van dienst! Met een opgeruimde groet, Saar
Snel geleverd en na aanmelding van ophalen ook weer snel opgehaald. Telefonisch contact was ook netjes en meedenkend. Kortom positief
Bedankt voor het achterlaten van uw review, ook fijn om te horen dat u de service goed vond. We zijn u graag nog eens van dienst! Saar
Snel, praktisch en flexibel
Bedankt voor de mooie complimenten, fijn om te vernemen dat alles goed is verlopen! Tot de volgende keer! Saar
Dit is een bedrijf waar je op en mee kan bouwen
Bedankt voor het mooie compliment dat u ons geeft, we waarderen dit heel erg! Tot snel! Saar
Blokland 18
2441GG Nieuwveen