Alles volgens afspraak keurig stipt uitgevoerd en opgehaald, geweldige service! Dank!

Eenvoudig te bestellen via een gebruiksvriendelijke en informatieve website. Vriendelijke service met oor voor je wensen. Heb je een afvalcontainer nodig? Neem een Spelt Container. Ik zeg doen!

Uitstekend!

Plaatsing en retour volgens afgesproken tijdstippen perfect uitgevoerd!

Goede snelle service!

Zonder problemen de container gehad, heel fijn! De chauffeur was wel duidelijk toe aan weekend maar we zijn erg tevreden!

Snel en conform afspraak

Good and fast service

Good and fast service

Super geregeld.

Word netjes op de hoogte gehouden. En een belletje van de chauffeur gewoon top.

Goed en snel geplaatst

Van te voren gebeld door de chauffeur en precies op tijd en plaats waar ik hem wilde hebben

Super snel geleverd en opgehaald!

Zelfs na een bestelling in het weekend, is het op maandag gelijk geleverd. Heel fijn!

Alles goed, snel en makkelijk geregeld

Toen de chauffeur hem kwam brengen Super enthousiaste man! Moest aan de andere kant van ons huis Was geen probleem rij ik hem even om

Goede afhandeling, keurig op de juiste plaats geplaatst

De hele bestelprocedure gaat eenvoudig en snel. Keuze uit diverse manieren om te betalen. Keurig bestelbevestiging ontvangen en dag voor plaatsing weer een mail met link om op de dag van aflevering de chauffeur te volgen. Enige minpuntje was dat ik 30 minuten voor het arriveren gebeld zou worden en dat is niet gebeurd. Maar voor de rest keurig netjes.

Naar verwachting

Website prima, bestellen prima, goede FAQ, chatten als je vragen hebt, allemaal prima. Enige dat beter zou mogen is informatie verkrijgen qua wanneer een chauffer bij je gaat zijn, daar moet je voor bellen, maar het staat in ieder geval wel op de site.

Excellent service - very flexible

Everything was as it should be. The skip was delivered on time and I was able to change the collection date easily when I wasn't finished with the job. The driver was extremely efficient and caused no disruption to other road users. This firm will be my choice next time I need a skip/container.

Snel geplaatst, vlot geregeld!

Snel en makkelijk te bestellen via de site. Chauffeur denkt even mee ivm de beperkte ruimte Ook weer vlot opgehaald zonder problemen . Paar keer al gebruik gemaakt van spelt, gaan we zeker vaker doen!

Goed bereikbaar, top service!

Goed bereikbaar, top service!

Snel en netjes

Snel en netjes

Echt goed geregeld

Ik had eerst een kleine bak besteld, met één belletje kon ik die nog omzetten naar een grotere en werden snel de extra kosten verrekend met een nieuwe betaling. Ook toen ik aangaf dat de bak veel eerder opgehaald kon worden dan ik gepland had was het allemaal zo voor elkaar.

Snel en vriendelijke mensen!

Snelle leverantie en de mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

keurige leveringen gehad

na een telefonische afspraak waren ze precis op tojd

Super bedrif

Super bedrijf vriendelijke chauffeurs en top planning

Goed en snel geregeld

Container nog laat op de avond besteld en de volgende dag netjes geleverd.

Afspraken nakomen en flexibel. Ben echt blij mee.

Goed en snel, gewoon online bestellen, de dag erop al geplaatst. Nette chauffeurs, die de container op de centimeter plaatst. Ik zeg, “doen!”

Goed geregeld, keurig volgens afspraak.

Vooral het snelle leveren van een afval container kwam voor mij heel goed uit, dat was een hele aangename verassing. De aanvraag indienen en de volgende dag de container. Daardoor kon ik mijn ding doen en doorgaan waar ik mee bezig was. Dan word je via de mail keurig op de hoogte gehouden hoe laat de chauffeur bij jou op het doorgegeven adres arriveert . Gewoon heel goed geregeld.

Chauffeur belde dat hij er kwam. Mooi op tijd in de ochtend. We hadden een probleem qua plaatsing omdat de plek toch bezet was door een auto. Chauffeur ging regelen dat hij de volgende dag terug zou komen om de container te verplaatsen. Top

Prima geregeld bij Spelt

Mooie prijs, keuze en advies over de container. Goede afspraak over de plaatsing en flexibele en aardige chauffeurs.

Blokland 18

2441GG Nieuwveen