Really bad

I don’t recommend this company, with me was very bad, i make an order, and i try to contact them to be sure they will send the container and next day they call me to say they are busy and can’t make the delivery, and i remain with construction waste in my garden. Very bad customer service and not worthy. Also they said they will Refund me but still not received the refund.

Fijne communicatie, makkelijk bestellen

Fijne communicatie om je container te bestellen met het daarbij behorende zand. Het enige puntje is dat er telefonisch een paar dagen van te voren is afgesproken dat de levering in de ochtend zou zijn. Helaas kwam deze pas tegen half5 in de middag.

Uitstekende ervaring

Besteld via de duidelijke site. Op de afgesproken dag geleverd en gehaald. En er werden extra mails gestuurd of je de ophaaldag wenste te verschuiven. Kortom een uitstekende ervaring.

Snel geregeld en goede service

Vrijdag de container gebracht, dinsdag kon deze weer worden afgehaald. Snel geregeld, vriendelijke chauffeur

Snel geregeld goede prijs

Container 12m3 besteld, volgende dag netjes geleverd. Na 2 dagen vol, nieuwe besteld en oude op laten halen. Ook weer binnen 24 uur geregeld. Top!

Prima ervaring.

Gode service, optijd geleverd op de juiste locatie.

Supersnelle en vriendelijke service

Goed en snel geholpen, afvalbak was al snel leverbaar en kon ook snel weer worden opgehaald. Prijs (grondcontainer) was wel erg fors, maar vergelijkbaar met andere sites.

Duidelijk en stipt

Vriendelijke medewerkers en duidelijk en luistert naar de wens van de klant

Prima service.Zowel het brengen als het ophalen ging op de tijdstippen als afgesproken

Top bedrijf

prettig

Van begin tot end goed verzorgd, snel geleverd snel weer weggehaald, mooie actie ga zeker meer bestellen bij jullie!

Viel wel tegen

Ik had SPELT aanbevolen gekregen, maar het viel tegen. Slecht bereikbaar, onduidelijkheid over welke container er moest komen. Ook gedoe over het tijdelijk vervangen van de container (dat moest dan weer via de website). Bovenal het ontbreken bannen IBAN. Hierdoor ging een betaling via de Deutsche Bank en niemand wist waar de overboeking was. De containers zijn goed de mannen/vrouw op de werkvloer ook, maar administratief nogal een rommeltje

De container is heel makkelijk te regelen en/of te vervangen. Duidelijk aangegeven waar de chauffeur is wat ook erg fijn is omdat je soms even weg bent naar bijv een bouwmarkt oid en niet de hele ochtend/middag wilt wachten. Even een tip: Wijs consumenten erop dat ze de container bij de gemeente moeten aanmelden(mits de container langer dan 3 dagen staat en niet tussentijds wordt verplaatst). Als dit al gebeurd is het niet heel duidelijk. Wij waren dit vergeten. Het kan je een boete opleveren en dat je het niet wist is geen reden want je wordt geacht dit te weten.

Goede en stipte bezorging

Klantvriendelijk organisatie. Ben zeer tevredene over het verloop van de bezorging en de afhandeling

Betrouwbaar

Snelle levering. Betrouwbaar

Nsel geleverd, goede prijs.

Mijn ervaring is goed bij Spelt ben er zelf werkzaam als chauffeur

Goede service en bereikbaarheid

Ook de what’s app functie werkt top

Top service!

Snel en professioneel

Jullie zijn de top!!

Altijd op tijd geleverd en aardige en professionele chauffeurs.

Chauffeur was en topper

Alles was top en volgens planning

Super snel vakkundig geregeld

Na even een telefoontje te hebben gepleegd kon er op een bepaald tijdstip geleverd worden. Dat was super fijn.

Mail met tracking wanneer je je container kan verwachten en hetzelfde met ophalen. Aardige geïnteresseerde werknemers die vragen naar de bevorderingen van onze verbouwing.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel en telefonichse Vriendelijk en behulpzaam

Perfecte en super snelle service

22.00 uur besteld en de volgende ochtend om 08.30 geleverd. Toen de container vol zat, in de ochtend gebeld of de container opgehaald kon worden. Dat gebeurde de zelfde dag nog. Snelle en goede service. Komen afspraken na. Voordeel van bouw container bij Spelt… je mag er ook isolatie afval bij doen. Dank Spelt!

Blokland 18

2441GG Nieuwveen