Zeer goede ervaring, geen negatieve ervaring gehad, wordt afgeleverd op de plek waar ik hem wilde hebben.
Bedankt voor het achterlaten van uw review. We zijn blij dat u een goede ervaring heeft gehad, en we hopen u ook zeker nog eens van dienst te mogen zijn! :) Met een opgeruimde groet, Saar
Bellen afspraak maken en zeker zijn dat ze het nakomen Vriendelijke mensen aan de telefoon die meedenken
Bedankt voor de complimenten over onze klantenservice, we zijn blij om te horen dat u tevreden bent! Met een vriendelijke groet, Saar
Makkelijk geplaatst, kon ik al mijn troep in kwijt en weer opgehaald. Perfect.
Bedankt voor uw review. We hopen dat uw klus nu geklaard is, en dat alles naar wens is geweest! Met een opgeruimde groet, Saar
De personeel waren heel behulpzaam. Ik vond alles makkelijk te bestellen op hun website.
Bedankt voor uw gegeven 10, we zijn erg blij met dit cijfer. We zijn ook blij dat u het bestelproces makkelijk heeft gevonden, misschien tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Saar
Een van mijn redenen om voor Spelt te kiezen Was de mogelijkheid om met Saar te chatten ( heet ze echt zo, en is ze er ook ?) Zo kon ik gelijk vragen wat wel of niet in de te bestellen container kon. De chauffeurs zijn vaardig en zetten de container zonder schade aan mijn laadpaal op de oprit. Ik liet de container de volgende dag ophalen en omdat ik aan een drukke weg zit kwamen ze lekker vroeg. Zo vroeg dat ik niet eens gemerkt heb dat hij werd opgehaald. Zo was de oprit tijdig vrij. Ik heb straks weer een container nodig , dus niet moeilijk te voorspellen voor welke leverancier ik kies.
Bedankt voor de review, dit waarderen we heel erg. Om u vragen te beantwoorden, Saar op onze site heet echt Saar en ik ben er ook echt haha! We zijn blij dat u de service goed heeft ervaren, tot de volgende keer :) Met vriendelijke groet, Saar
Het bestellen van een container ging makkelijk, snel en duidelijk. Je hoeft niet aanwezig te zijn voor het plaatsen of ophalen. Het was zo gepiept.
Snel telefonisch contact of chat, reservering via website verloopt goed. Vroeg op de dag geleverd en ook weer vroeg opgehaald. Zeer tevreden.
We zijn blij dat u de klantenservice goed heeft ervaren, we hopen u ook nog eens terug te zien. Met vriendelijke groet, Saar
Via de site geboekt. De container wordt een dag te vroeg afgezet (en op dus op de verkeerde plek) Volgende dag een telefoontje en het is hersteld. Ophalen ging prima! Even een mailtje, het is ingepland en geregeld. Via GPS te volgen.
Bedankt voor uw review, we waarderen dit heel erg. Nog excuses voor het ongemak, we zijn blij dat uiteindelijk alles goed is gekomen en uiteindelijk de service dus naar wens is geweest. We hopen u nog eens van dienst te mogen zjin! Saar
Komen afspraken na! Zowel ophalen als levering is heel snel. Klantenservice is erg vriendelijk.
Goed om te horen dat u alles positief heeft ervaren, we zien u graag nog eens terug! Met een opgeruimde groet, Saar
Snelle levering en omruilen gaat ook soepel.
Bedankt voor uw 10, we zijn hier erg blij mee en waarderen dit zeer zeker! Tot de volgende keer, Saar
Bezorgd volgens afspraak. Vantevoren gebeld. Container geplaatst, waar wij wilden. Vriendelijke bezorger. Alles perfect!!
Bedankt voor uw review en uw 10. We zijn blij dat u alles positief heeft ervaren, tot de volgende keer ;) Saar
Saar is makkelijk via de chat bereikbaar en geeft op prettige wijze antwoord en advies. Container stond er op de afgesproken dag, keurig diep op de oprit en vlak langs de tuin gepositioneerd. Buren hadden er geen last van en wij hoefden maar paar stappen te doen om spullen kwijt te kunnen.
Bedankt voor het achterlaten van uw reactie, we zijn blij dat u onze dienstverlening positief heeft ervaren. Ik spreek u graag weer eens via de chat :) Misschien tot de volgende keer! Saar
Alles was in korte tijd geregeld ,alleen niet binnen de tijd geleverd.
We zijn blij dat u alles positief heeft ervaren, hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Saar
Besteld via internet, op aangegeven datum geleverd en 'n chauffeur die meedenkt.
Bedankt voor de mooie complimenten, dit waarderen wij heel erg! Met een opgeruimde groet, Saar
Op tijd geleverd. Op tijd opgehaald. Normale prijs. Goede service dus.
Bedankt voor de complimenten over de service, we zijn blij dat u onze dienstverlening positief heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Saar
Binnen 24u is de container geplaatst. En door de duidelijke omschrijving op de website over wat er in mocht is er geen enkele onduidelijkheid. Ik ga nu de volgende bestellen.
Goed om te horen dat onze website meerwaarde heeft gehad op uw ervaring en zelfs ervoor zorgt dat u een nieuwe container besteld. Tot de volgende levering! Saar
Afhaaldatum afgesproken, maar container kon eerder weg. Ook dat was geen probleem. De volgende keer weer.
Flexibiliteit voor u vinden we belangrijk. Tot de volgende container! Saar
Chauffeur heeft container zo geplaatst dat ik makkelijk kon laden en er zo weinig mogelijk plek op de parkeerplaats werd ingenomen.
De chauffeurs hebben veel ervaring met hoge efficiëntie en dat blijkt ook hier maar weer! Vriendelijke groet, Saar
Ik werd keurig een half uur van te voren gebeld door de chauffeur. Ook erg fijn dat hij mee dacht rondom de plaatsing. We hebben een lange oprit en hadden niet gedacht dat we de container dicht bij huis konden plaatsen, maar dankzij meedenken van de chauffeur is dit toch gelukt. Top!
Wat fijn om te horen dat onze collega u verder heeft geholpen met de opties! Tot de volgende klus, Saar
Geheel na aanvraag geleverd. Alleen tijd indicatie voor afleveren is natuurlijk wat moeilijker. Chauffeur prima en behulpzaam.
We zullen de complimenten aan de chauffeur overdragen. Vriendelijk dank voor uw review. Vriendelijke groet, Saar
De container werd keurig op tijd geleverd, ik kon zien waar de chauffeur was, vervolgens afgestemd hoe die moest worden geplaatst. Op de afgesproken dag ook opgehaald. Gewoon goede service
Super om te horen dat het gehele proces goed is verlopen. Tot de volgende klus! Saar
Ik heb eigenlijk weinig tot niks te zeggen of op aan te merken het is gewoon gegaan Oals het moest gaan dank u
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen. Saar
I have ordered 3 containers and so far the Delivery, Pick up and all communication have been on time and clear
Thank you for your review. We're glad that you had such a nice experience with us. Saar
Spelt is zowel met de ondersteuning vanuit de klantenservice alsook de afhandeling van het halen en brengen van de containers zeer efficient en klantvriendelijk. Kun je goed zake mee doen!
Bedankt voor uw review. We zien u graag nog eens als klant terug. Saar
Makkelijk te regelen, kunnen volgen waar ze zijn en bellen van te voren ala ze er aankomen. TOP
Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u onze dienstverlening positief heeft ervaren. Vriendelijke groet, Saar
Blokland 18
2441GG Nieuwveen