Alles prima verlopen van bestelling, betaling, aflevering en ophalen van de container

Zeer goede ervaring, geen negatieve ervaring gehad, wordt afgeleverd op de plek waar ik hem wilde hebben.

Komen de afspraken goed na

Bellen afspraak maken en zeker zijn dat ze het nakomen Vriendelijke mensen aan de telefoon die meedenken

Top service!

Makkelijk geplaatst, kon ik al mijn troep in kwijt en weer opgehaald. Perfect.

Fantastic

De personeel waren heel behulpzaam. Ik vond alles makkelijk te bestellen op hun website.

Super fijn en makkelijk

Een van mijn redenen om voor Spelt te kiezen Was de mogelijkheid om met Saar te chatten ( heet ze echt zo, en is ze er ook ?) Zo kon ik gelijk vragen wat wel of niet in de te bestellen container kon. De chauffeurs zijn vaardig en zetten de container zonder schade aan mijn laadpaal op de oprit. Ik liet de container de volgende dag ophalen en omdat ik aan een drukke weg zit kwamen ze lekker vroeg. Zo vroeg dat ik niet eens gemerkt heb dat hij werd opgehaald. Zo was de oprit tijdig vrij. Ik heb straks weer een container nodig , dus niet moeilijk te voorspellen voor welke leverancier ik kies.

Makkelijk, snel en goede prijs

Het bestellen van een container ging makkelijk, snel en duidelijk. Je hoeft niet aanwezig te zijn voor het plaatsen of ophalen. Het was zo gepiept.

Goede service en volgens afspraak geleverd en opgehaald.

Snel telefonisch contact of chat, reservering via website verloopt goed. Vroeg op de dag geleverd en ook weer vroeg opgehaald. Zeer tevreden.

Prima ervaring!

Via de site geboekt. De container wordt een dag te vroeg afgezet (en op dus op de verkeerde plek) Volgende dag een telefoontje en het is hersteld. Ophalen ging prima! Even een mailtje, het is ingepland en geregeld. Via GPS te volgen.

Komen afspraken na! Zowel ophalen als levering is heel snel. Klantenservice is erg vriendelijk.

Snelle levering en omruilen gaat ook soepel.

Bezorgd volgens afspraak. Vantevoren gebeld. Container geplaatst, waar wij wilden. Vriendelijke bezorger. Alles perfect!!

Makkelijk communiceren

Saar is makkelijk via de chat bereikbaar en geeft op prettige wijze antwoord en advies. Container stond er op de afgesproken dag, keurig diep op de oprit en vlak langs de tuin gepositioneerd. Buren hadden er geen last van en wij hoefden maar paar stappen te doen om spullen kwijt te kunnen.

Alles was in korte tijd geregeld ,alleen niet binnen de tijd geleverd.

Besteld via internet, op aangegeven datum geleverd en 'n chauffeur die meedenkt.

uitstekend!

Op tijd geleverd. Op tijd opgehaald. Normale prijs. Goede service dus.

Snelle levering zinder poespas

Binnen 24u is de container geplaatst. En door de duidelijke omschrijving op de website over wat er in mocht is er geen enkele onduidelijkheid. Ik ga nu de volgende bestellen.

Nette afhandeling, en stipt op tijd

Afhaaldatum afgesproken, maar container kon eerder weg. Ook dat was geen probleem. De volgende keer weer.

Chauffeur heeft container zo geplaatst dat ik makkelijk kon laden en er zo weinig mogelijk plek op de parkeerplaats werd ingenomen.

Snelle levering, chauffeur denkt mee

Ik werd keurig een half uur van te voren gebeld door de chauffeur. Ook erg fijn dat hij mee dacht rondom de plaatsing. We hebben een lange oprit en hadden niet gedacht dat we de container dicht bij huis konden plaatsen, maar dankzij meedenken van de chauffeur is dit toch gelukt. Top!

Op locatie laten zetten

Geheel na aanvraag geleverd. Alleen tijd indicatie voor afleveren is natuurlijk wat moeilijker. Chauffeur prima en behulpzaam.

Op tijd geleverd en gehaald, goede communicatie

De container werd keurig op tijd geleverd, ik kon zien waar de chauffeur was, vervolgens afgestemd hoe die moest worden geplaatst. Op de afgesproken dag ook opgehaald. Gewoon goede service

Snelle en duidelijke afspraken die nagekomen worden je word goed op de hoogte gehouden!

Ik heb eigenlijk weinig tot niks te zeggen of op aan te merken het is gewoon gegaan Oals het moest gaan dank u

Good Professional work

I have ordered 3 containers and so far the Delivery, Pick up and all communication have been on time and clear

supergoed

Spelt is zowel met de ondersteuning vanuit de klantenservice alsook de afhandeling van het halen en brengen van de containers zeer efficient en klantvriendelijk. Kun je goed zake mee doen!

Makkelijk te regelen, kunnen volgen waar ze zijn en bellen van te voren ala ze er aankomen. TOP

Blokland 18

2441GG Nieuwveen