Goed en snel geregeld

Snel en als afgesproken geregeld.

Goede service gekregen en op tijd

Als het nodig is de dan zal jullie inhuren

Ze komen na wat ze beloven!

Ze komen na wat ze beloven! Voor 15.00 uur besteld is de volgende dag geleverd. Ook het bellen van te voren wat ik gevraagd had, werd keurig gedaan.

Uitstekende service

Snel geregeld, duidelijk en vriendelijk.

Narcis

Professioneel,en punctueel met de bezorg containers

Zeer snelle levering en correct geplaatst

Snelle levering van een grote container. Hij werd op de aangegeven plaats neergezet. Tevreden!

Perfecte service

Kan niet anders zeggen dat het een snel, goed bedrijf is!!!

Top service!

Snelle levering en behulpzame chauffeur.

Aan te raden.

Goede service en snelle levering van de containers. Vriendelijke en behulpzame chaffeurs.

Goed en snel geregeld

Wederom goed geregeld. De aanvraag gaat snel per internet. Laatst ontving ik de container op dezelfde dag!

I did enjoy the delivery. Everything was smooth and well done. Only suggestion is to share an expected delivery time slot instead of live location, so customer can be ready upfront.

Super,net als de vorige keer.

Snelle berichtgeving na mijn bestelling, daarna keurig bezorgt en opgehaald door zeer vriendelijk personeel. Nogmaals bedankt.

super

toppie

Quick, good price

Easy to order. Delivery next day (even if booked late Sunday night). Great service

Alles volgens afspraak keurig stipt uitgevoerd en opgehaald, geweldige service! Dank!

Eenvoudig te bestellen via een gebruiksvriendelijke en informatieve website. Vriendelijke service met oor voor je wensen. Heb je een afvalcontainer nodig? Neem een Spelt Container. Ik zeg doen!

Uitstekend!

Plaatsing en retour volgens afgesproken tijdstippen perfect uitgevoerd!

Goede snelle service!

Zonder problemen de container gehad, heel fijn! De chauffeur was wel duidelijk toe aan weekend maar we zijn erg tevreden!

Snel en conform afspraak

Good and fast service

Good and fast service

Super geregeld.

Word netjes op de hoogte gehouden. En een belletje van de chauffeur gewoon top.

Goed en snel geplaatst

Van te voren gebeld door de chauffeur en precies op tijd en plaats waar ik hem wilde hebben

Super snel geleverd en opgehaald!

Zelfs na een bestelling in het weekend, is het op maandag gelijk geleverd. Heel fijn!

Alles goed, snel en makkelijk geregeld

Toen de chauffeur hem kwam brengen Super enthousiaste man! Moest aan de andere kant van ons huis Was geen probleem rij ik hem even om

Goede afhandeling, keurig op de juiste plaats geplaatst

De hele bestelprocedure gaat eenvoudig en snel. Keuze uit diverse manieren om te betalen. Keurig bestelbevestiging ontvangen en dag voor plaatsing weer een mail met link om op de dag van aflevering de chauffeur te volgen. Enige minpuntje was dat ik 30 minuten voor het arriveren gebeld zou worden en dat is niet gebeurd. Maar voor de rest keurig netjes.

Naar verwachting

Website prima, bestellen prima, goede FAQ, chatten als je vragen hebt, allemaal prima. Enige dat beter zou mogen is informatie verkrijgen qua wanneer een chauffer bij je gaat zijn, daar moet je voor bellen, maar het staat in ieder geval wel op de site.

Blokland 18

2441GG Nieuwveen