Snel geregeld en goed af gehandeld

Goed contact met de chauffeur een mee denkend persoon

Kort en Bondig , PERFECT.

perfecte Timing .

eens maar nooit meer!!

Ik heb de afgelopen maanden 10 containers gehuurd bij verschillende bedrijven. Dit is de eerste keer bij dit bedrijf. Ik heb bij hen besteld omdat ze een container van 12 m3 hadden. Wat een ramp!! Levering was op tijd maar er waren al problemen met het plaatsen van de container. Alle voorgaande bedrijven konden de container wel op een plek plaatsen, bij deze niet. Om de container weg te halen hadden we afgesproken dat dit op dinsdag 16 mei zou gebeuren. Maar dit gebeurde niet. Minstens een week vertraging! Omdat de container op de oprit stond, heb ik een week lang de oprit geblokkeerd. Omdat er in de bouw- en sloepcontainer een beetje zand zat, zonder overleg een boete van 100 euros !!!! Indien niet betaald nemen ze de container niet mee en zelfs betalen is een week vertraging. Overall niet klantvriendelijk en gooedkoop is duurkoop. Zoek liever een ander bedrijf voor het huren van een container.

Goed kan beter

Slecht bereikbaar Afleveren is geen probleem ophalen is dus wel een probleem

Goed bedrijf

Werk al 35 jaar met spelt en ook toen ik werkte met bv Intersell ging alles goed en ben heel tevreden met dit bedrijf

Aanrader

Goede communicatie, snel geleverd en kon heel makkelijk eerder opgehaald worden dan de afgesproken dataum. Top Bedrijf!

Vriendelijke en goede service, matige plaatsing

Voor de 4e keer zeer vriendelijk geholpen. De container is netjes op tijd geleverd en op de juiste locatie. Wel erg jammer dat de container schots en scheef staat en als gevolg niet volledig op mijn grond, kunnen nog wel eens problemen mee komen.

Super! Goede service!

Alles netjes volgens afspraak!

Topservice!

Container is netjes en lekker vroeg neergezet wat top is als je meteen wilt knallen. Ook weer netjes opgehaald zoals telefonisch toegezegd is. Ik ga zeker vaker huren. Op Spelt kun je bouwen!

Super service

Zeer vriendelijke chauffeurs, en snel geleverd.

Perfecte service en klantvriendelijk.

Via de website bestellen is ideaal en ook de keuzemogelijkheden met betalen. De bak is netjes afgeleverd door een vriendelijke meneer. De service van de planning is ook top!!

Fantastische service !

Wederom een fantastische service en vroeg in de ochtend geleverd volgens afspraak

PERFECT

Perfect!

Ene dag besteld, volgende dag voor de deur. Kundige en meedenkende chauffeurs bij plaatsen van de container.

Zeer snel geleverd, goede service bij verlengen.

klasse service , strakke afspraken!

een top site, alles online te regelen. afspraken kloppen. en bijzonder scherp in de prijs. top !

Snel een goede bak

Prijs kwaliteit perfect! Zondagavond besteld, maandag om 9 uur werd de container al geleverd. Altijd top!

Snelle service . Als je vragen heb en mailt heb je snel en ook duidelijk antwoord met goeie uitleg. Makkelijk met ophalen en neerzetten. Betaalbaar.

Prima ervaring

Simpel te bestellen! Geleverd op afspraak! Uitstekende service!

Prettig

Snelle ondersteuning en begeleiding in het plaatsen van een afvalcontainer. Duidelijke afspraken die worden nagekomen.

Afspraken keurig nagekomen. Perfecte plaatsing en meedenkend.

Ik heb 3 containers besteld. Allemaal op tijd en ook al waren wij niet altijd aanwezig, toch op de goede plek. Ook netjes volgens afspraak weer opgehaald. Telefonisch ook goed meegedacht over 2 containers tegelijk in een weekend omdat 1 nog maar half vol was. No problem. Kortom: dik tevreden.

Vriendelijk en begripvol

Goede service.

Prima op tijd en goede service.

Gewoon goed

Snelle en correcte levering, ook ophalen conform afspraak. Zeer goede bereikbaarheid, bij vragen wordt je snel en vriendelijk geholpen door Saar.

Blokland 18

2441GG Nieuwveen