Geweldige service

Fijn contact gehad, afgeleverd zoals beloofd. Netjes weer opgehaald, al met al heel fijn! Zoals je hoopt dat het zou gaan ging het ook.

Super kwaliteit

Contact breng en ophaal service gewoon weg geweldig volgende bak huur ik weer bij jullie

Uitstekend!

Ondertussen al de 2e container via jullie gehuurd service en communicatie zijn gewoon super! Heel tevreden..

zeeer matig

Ondanks aanbeveling niet tevreden. Onduidelijke keuzes voor type bakken en wat daar in 'mag'. Vervolgens zonder overleg een boete ... Dat is niet klantvriendelijk. Ook geen overleg mogelijk :-(. Dus voor mij: eens maar nooit meer!

Afspraak nagekomen

Fijne ervaring als mensen “gewoon” de afspraak nakomen. Prima geregeld, fijne mensen.

Super hoe alles is geregeld

Woensdag via app besteld. Vrijdags netjes neergezet. Goede service van het bedrijf. Bij volgende verbouwing weer een container van Spelt.

Alles was goed geregeld.

Aardige mensen

Als je de chauffeur wil spreken . Dan krijg hij je nummer en belt voor de container. Dan vraag wat je wil en waar je hem neer wil zetten. Vrolijke mensen

Super gemakkelijk en snel

Van bestellen, levering tot ophalen super snel en gemakkelijk!

T was top

Alles werd ruim op tijd geleverd en geplaatst op de plek die wij wouden

Super service

Echt super service, keurig op tijd geleverd en de chauffeur was echt service gericht en ook het ophalen ging echt vlot en volgens afspraak. Top

Doen wat ze beloven

Vriendelijk personeel. Je wordt netjes gebeld vóór de plaatsing. Plaatsen de container precies waar jij die wilt hebben.

3 containers laten komen en halen

Super geregeld! Afspraak is Afspraak. Elke container op tijd gebracht en weer gehaald. Dit heet ontzorgen! Bedankt Jongens

Zeer zeer slechte service , bestel een 10m3 zakelijk een alles bak,

Vervolgens wordt ik gemaild of ik de twee matrassen eraf wil halen , er wordt ondertussen nog extra 6m3 besteld en geleverd , andere bak foto van gemaakt en netjes terug gemaild dat de matrassen eruit zijn, dan word de bak opgehaald , alleen de verkeerde waar nog maar 2 m3 in zat maar wel lekker betalen voor beide bakken , schande dit bedrijf , ik zal er nooit geen bak meer huren en zeker anderen bedrijven aanraden om dit ook niet meer te doen !!! Tis dat ik niet minder da. Halve ster kan geven Van Dorp& Zoon Metselwerken Zoetermeer

Nette en correcte dienstverlening

De containers zijn keurig op de leverdatums geleverd. Nette chauffeurs die keurig de containers hebben afgeleverd, gewisseld en opgehaald. Wanneer ik weer een contaier nodig heb, zal ik hem wederom bestellen bij Spelt. Ook raad ik deze aan bij een ieder die een container nodig heeft.

top

goed geregeld.

Netjes geleverd, vriendelijke chauffeur

Container werd netjes op gevraagde dagdeel geleverd en vlak voor levering werd ik ook nog even gebeld door de vriendelijke (vrouwlijke) chauffeur. Container werd netjes op de vooraf aangegeven plek gezet. Helemaal prima.

Keurig geregeld

Goede duidelijke website..goede prijs en keurig optijd geleverd.

Vriendelijk, houden aan afspraken, goede info

Heel vriendelijk, heel goede info, houden aan de afspraken, aardige en vriendelijk chauffeurs.

Op "een half uur voor levering bellen" mag nog wat aandacht besteed worden. Er werd gebeld bij het bezorgadres. Gelukkig was ik er al. Verder prima levering. René de Veld

Netjes geplaatst

Snel geregeld!

Perfect geregeld. Container stond er al vroeg op de dag recht voor de deur. Heel fijn!

Goede service , geleverd conform afspraak

Zeer vriendelijk chauffeur op de plaats neergezet wasr ik de container graag zou willen hebben

Super snel geholpen

Snel en goede hulp gehad via de chat

Alles is duidelijk op de site

Blokland 18

2441GG Nieuwveen