Goed, maarrr

Container netjes op de dag geleverd(Maandag). Echter het ophalen is een ander ding.... Container leveren op Maandag Ok Container zit vol bellen(Dinsdag) dat hij eerder opgehaald kan worden dit zou woensdag zijn. niet gebeurd. De vrijdag dat de container in 1ste instantie opgehaald zou worden, niet gebeurd. Pas op de Maandag er op is hij opgehaald.

Alles volgens afspraak!!

Naar aanleiding van mijn extra opmerkingen bij de bestelling contact gehad met de klantenservice. Werd goed te woord gestaan en er werd meegedacht. Heb een prima ervaring met Spelt afvalcontainers achter de rug. Well done!

Goede service, aardige en behulpzame chauffeur! Dit bedrijf is een aanrader

Lekker snel en goed contact.

Het bestellen via de website is heel gemakkelijk. En heb je toch nog vragen dan is Spelt heel goed telefonisch bereikbaar. Prima dienstverlening en uiteraard fijne container.

Heel goed!

Ik heb een bouwvalcontainer gehuurd maar dit heb ik heel laat in de avond gedaan en ik had het heel vroeg nodig. De volgende dag was die al vrij vroeg gekomen.

prima service, geen moeilijk gedoe om een week langer te houden.

Volgens afspraak super geleverd.

Vilgens afspraak geleverd. Vriendelijke chauffeur

Super service!

Een bedrijf met hart voor de klant. Netjes geleverd, op tijd en eerder ophalen? Geen enkel probleem!

Precies geplaatst op de gevraagde plek, en weer netjes opgehaald.

Bestellen is eenvoudig op de website, de chauffeur heeft de container netjes geplaatst zoals gevraagd. Ik hoefde er niet thuis voor te blijven idem voor het ophalen.

Vlot verwerkte aanvraag. Container kwam op tijd

Goed alleen jammer dat chauffeur schade maakt bij aannemer en naar ons leek of het wilde verbloemen

Zie boven

Snel en servicegericht

Makkelijk en snel geregeld

Snelle levering goede prijs. Goede afspraken duidelijke site.

super snel geleverd

vriendelijk en super snel geleverd en niet duur

Moet hem nog krijgen 5 mei pas

Moet nog gebeuren

Prima ervaring

Nadat onze eerste container niet helemaal vlekkeloos was geplaatst, heeft Spelt zich bij de 2e container prima hersteld. De container werd zelfs een dag eerder geplaatst dan gepland; we kregen hierover keurig een telefoontje, om te vragen of dit uit kwam. De plaatsing was exact zoals we hadden afgesproken. Volgende keer zeker weer Spelt!

Keurig en netjes geregeld , aardige chauffeur

Keurig en snel gebracht , telefonisch contact met chauffeur zeer goed en duidelijk. En chauffeur gaf bruikbare tips voor welke keuze container. Top !!!

100% uitvoering conform afspraak

Prima prijs vriendelijke chauffeur

Snel,duidelijk en vriendelijke service

Ik kon snel terecht ,vriendelijk personeel die het kwam leveren en vriendelijk aan de telefoon. Mocht het nodig zijn , zal ik zonder twijfel weer een container huren bij dit bedrijf.

Afspraken worden nagekomen.

Afspraken worden inderdaad nagekomen. Je belt naar Spelt en spreekt af wanneer de container wordt afgeleverd of opgehaald. Daarnaast, op mijn verzoek, wordt een half uur van tevoren telefonisch contact met mij opgenomen...dat ik het volgende afleveradres ben. En zeker te vermelden....vriendelijke, meedenkende, behulpzame medewerkers/chauffeurs!

Voorzichtig positief

Service is goed echter bij het laden is er schade gemaakt. Ik ben benieuwd hoe de klacht afhandeling zal verlopen en schadevergoeding geregeld wordt.

Super! Container werd op verzoek eerder geleverd!

Doordat mijn eigen planning niet optimaal was zou mijn container een dag te laat worden geleverd. Na 1 telefoontje bleek het mogelijk de container tijdig te leveren. Dit scheelde een hoop extra werk!

Alles is volgens afspraak verlopen

Snelle levering na bestelling zoals afgesproken Vriendelijke chauffeur Goede prijs

Top bedrijf!

Goede service, snel antwoord, lekker direct en concurrerende prijzen. Bestel hier zeker nogmaals!

Snel, goed en betaalbaar

De container was snel besteld, de levering en het ophalen verliep precies zoals afgesproken.

Blokland 18

2441GG Nieuwveen