Geweldig service netjes behandeld.

Goede overleg met robin top geregeld.

Wij hadden last-minute een vuilcontainer nodig voor de sloop van onze woonkamer. De container kon de volgende dag gelijk neergezet worden. De gekozen plek voor de container was super. De buren hebben we geen overlast van ervaren. Het ophalen is geruisloos verlopen. Ik ben heel tevreden!

Prima service en uiterst vriendelijke chauffeur.

Goede ervaring met het bestellen van de container. Heel vriendelijke chauffeur, die de container op correcte wijze op de door mij gewenste plek heeft neergezet. Zeer tevreden.

Alles word netjes geregeld

goede en fijne ervaring

wordt netjes en gebeld in overleg

Top service en advies

Zeer goede ervaring. De volgende keer bel ik zeker weer naar Spelt !

geweldig!

Netjes op tijd,goeie afspraken

Alles prima geregeld netjes op tijd geleverd en weer opgehaald

De container wer netjes neer gezet waar ik wilde. Vriendelijke chauffeur

uitstekende service

uitstekende service

duidelijke afstemming, snelle levering

Alles ok!

Zeer prettig bestellen van afvalcontainer.

De bouw en sloopafval container was netjes geleverd op de afgesproken dag en tijd. De chauffeur belde netjes hoe hij geplaatst moest worden. Bij thuiskomst stonde de container zoals afgesproken. Ophalen heeft de chauffeur ook netjes gedaan en het grind was nog netjes intact.

spelt levert wat hij belooft . Snel en correct

Vriendelijke chauffeurs , die de container komen brengen en ophalen. Precies op de plek, waar je de container wil helpen. Wij hadden een volle container. Geen probleem ! Een dag later komen ze die omruilen voor een lege.

Snel en makkelijk!

Goede communicatie, makkelijk bestellen en flexibel. Zelfs toen wij pas een dag van te voren erachter kwamen dat we toch een container nodig hadden voor ons bouw- en sloopafval, was dit geen probleem. En onverwacht ook nog een paar dagen erbij was ook snel geregeld.

Meedenkend meewerkend

Bij het plaatsen werd meegedacht en geduldig meegewerkt in een lastige omgeving

Goed en snel geverd

Container via de website bestellen gaat goed,meestal de volgende dag geleverd , belletje de chauffeur is ook fijn , alleen als je belt dat de container mag worden ophehaald krijg je niemand aan de telefoon , helemaal laten uit rinkel ,meerdere keren geprobeerd ,geen bandje of wacht toon,gewoon geen verbinding, Even later wel verbinding en gaat het vlot ,na 2e dag opgehaald.

Communicatie niet geweldig

Aangezien wij een container op een 'lastige' plaats wilden hebben, hadden we separaat een email gestuurd met daarin foto's van de locatie en de precieze plaats waar de container moest staan. Er werd niet op de mail gereageerd en pas na herhaaldelijk verschillende email adressen te hebben geprobeerd kwam er een reactie. "We zullen dit aan de chauffeur doorgeven". U raadt het al, de chauffeur wist van niets en telefonisch was het vrij lastig uit te leggen. Gevolg is dat de container op de verkeerde plek is neergezet en wij onnodig veel extra meters moesten afleggen om 'm gevuld te krijgen.

Snel geleverd en snel opgehaald

Niet te duur!

Netjes bezorgd en opgehaald

fijn contact met kantoor en buitendienst

Vulling van containers kon na overleg worden omgewisseld. Fijn dat er wordt meegedacht. Gr. Mark van Alphen

Snel geleverd en een sympathieke chauffeur!

Snel en correct geleverd!

Snel en correct

Prima prijs kwaliteit verhouding

Goede ervaring tot nu toe container moet nog wel opgehaald worden . Dus tot nu toe prima ervaring

heel goed service

Zeer behulpzame klantenservice en zeer goed gezelschap, ten zeerste aanbevolen

Prima service en keurig volgens afspraak

Prima service en keurig volgens afspraak. Ook toen we de afgesproken ophaaldag moesten wijzigen.

Top.

Ik ben afgelopen 1,5 jaar heel druk met 3 verschillende verbouwingen in Amsterdam. Iedere keer bestel ik mijn container bij Spelt omdat de service heel erg goed is, de communicatie verloopt soepel, er wordt mee gedacht over oplossingen en de mensen van Spelt zijn flexibel. Dus echte aanrader. Gr imke

Blokland 18

2441GG Nieuwveen