Vervolgens wordt ik gemaild of ik de twee matrassen eraf wil halen , er wordt ondertussen nog extra 6m3 besteld en geleverd , andere bak foto van gemaakt en netjes terug gemaild dat de matrassen eruit zijn, dan word de bak opgehaald , alleen de verkeerde waar nog maar 2 m3 in zat maar wel lekker betalen voor beide bakken , schande dit bedrijf , ik zal er nooit geen bak meer huren en zeker anderen bedrijven aanraden om dit ook niet meer te doen !!! Tis dat ik niet minder da. Halve ster kan geven Van Dorp& Zoon Metselwerken Zoetermeer
Bedankt voor het achterlaten van uw review. Wij hebben inderdaad contact gehad over de matrassen, die mogen inderdaad niet in de container zoals op de site vermeld staat. Het was fijn contact en snel geregeld, de communicatie was dus goed. Over het ophalen van de verkeerde container, we hebben het even nagekeken. Maar bij het bestellen, was door u zelf ingevoerd dat we de container op 4-5 moesten ophalen. Wij hebben de opdrachten uitgevoerd, zoals u zelf heeft ingevuld met bestellen. En op de aangegeven datums hebben wij de container geplaatst en opgehaald. De andere container hebben we niet meegenomen omdat we nog een matras in de container vonden, dus daarom hebben wij de container laten staan. Voor de volgende keer, is het misschien handig op direct de contact op te nemen zodat wij gelijk kunnen handelen en met een oplossing kunnen komen. Het gebeurd vaker dat een klant de verkeerde ophaaldatum invoert, en daar vinden we altijd weer een oplossing voor. Als u nog vragen heeft dan hoor ik het natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Saar
De containers zijn keurig op de leverdatums geleverd. Nette chauffeurs die keurig de containers hebben afgeleverd, gewisseld en opgehaald. Wanneer ik weer een contaier nodig heb, zal ik hem wederom bestellen bij Spelt. Ook raad ik deze aan bij een ieder die een container nodig heeft.
Bedankt voor uw positieve review, we waarderen die heel erg. We zijn u graag nog eens van dienst, en zien u graag nog eens terug :) Tot snel, Saar
goed geregeld.
Bedankt voor uw positieve review, dit waarderen wij heel erg! Met vriendelijke groet, Saar
Container werd netjes op gevraagde dagdeel geleverd en vlak voor levering werd ik ook nog even gebeld door de vriendelijke (vrouwlijke) chauffeur. Container werd netjes op de vooraf aangegeven plek gezet. Helemaal prima.
Bedankt voor het achterlaten van uw review, we waarderen de mooie complimenten. Ook zullen we de complimenten doorgeven aan onze chauffeuse :) Met vriendelijke groet, Saar
Goede duidelijke website..goede prijs en keurig optijd geleverd.
Fijn om te vernemen dat alles voor u naar wens is geweest, bedankt ook voor deze mooie terugkoppeling! Met vriendelijke groet, Saar
Heel vriendelijk, heel goede info, houden aan de afspraken, aardige en vriendelijk chauffeurs.
Bedankt voor al uw mooie complimenten in uw review, wij zijn hier erg blij mee. We hopen u ook nog een van dienst te mogen zijn. :) Tot ziens, Saar
Op "een half uur voor levering bellen" mag nog wat aandacht besteed worden. Er werd gebeld bij het bezorgadres. Gelukkig was ik er al. Verder prima levering. René de Veld
Bedankt voor het achterlaten van uw review, we gaan uw punt zeker meenemen in het vervolg! Met en opgeruimde groet, Saar
Netjes geplaatst
Bedankt voor het achterlaten van uw review, we waarderen dit heel erg! Tot snel, Saar
Perfect geregeld. Container stond er al vroeg op de dag recht voor de deur. Heel fijn!
We zijn blij om te vernemen dat alles naar wens is verlopen, bedankt voor het achterlaten van de review. Met een opgeruimde groet, Saar
Zeer vriendelijk chauffeur op de plaats neergezet wasr ik de container graag zou willen hebben
Bedankt voor de mooie complimenten, we zullen de complimenten ook doorgeven aan de chauffeur! Met vriendelijke groet, Saar
Snel en goede hulp gehad via de chat
Bedankt voor de complimenten over de klantenservice, fijn u gesproken te hebben via de chat! Tot de volgende keer, Saar
Alles is duidelijk op de site
Bedankt voor het achterlaten van uw review, dit waarderen wij heel erg! Met een opgeruimde groet, Saar
Container netjes op de dag geleverd(Maandag). Echter het ophalen is een ander ding.... Container leveren op Maandag Ok Container zit vol bellen(Dinsdag) dat hij eerder opgehaald kan worden dit zou woensdag zijn. niet gebeurd. De vrijdag dat de container in 1ste instantie opgehaald zou worden, niet gebeurd. Pas op de Maandag er op is hij opgehaald.
Bedankt voor het achterlaten van uw review. We zijn blij dat u gedeeltelijk wel tevreden bent, helaas dat het ophalen niet verlopen is zoals het had moeten zijn. Wij willen hier natuurlijk onze excuses voor aanbieden, het is namelijk niet de bedoeling dat iets zo erg uitloopt. Alleen helaas hebben we sommige dingen niet helemaal in eigen handen met de planning.. Nogmaals onze excuses hiervoor! Met een vriendelijke groet, Saar
Naar aanleiding van mijn extra opmerkingen bij de bestelling contact gehad met de klantenservice. Werd goed te woord gestaan en er werd meegedacht. Heb een prima ervaring met Spelt afvalcontainers achter de rug. Well done!
Bedankt voor alle mooie complimenten vanuit uw kant. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service, we hopen u snel nog eens van dienst te mogen zijn! :) Tot ziens! Saar
Goede service, aardige en behulpzame chauffeur! Dit bedrijf is een aanrader
Bedankt voor de mooie complimenten, we zullen dit ook overdragen aan de chauffeur! Met een opgeruimde groet, Saar
Het bestellen via de website is heel gemakkelijk. En heb je toch nog vragen dan is Spelt heel goed telefonisch bereikbaar. Prima dienstverlening en uiteraard fijne container.
Bedankt voor het achterlaten van uw reactie, en ook over de complimenten die u hierin geeft! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen :) Met een opgeruimde groet, Saar
Ik heb een bouwvalcontainer gehuurd maar dit heb ik heel laat in de avond gedaan en ik had het heel vroeg nodig. De volgende dag was die al vrij vroeg gekomen.
Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen, we zijn blij om dit terug te lezen! Met vriendelijke groet, Saar
Bedankt voor het achterlaten van uw review. Goed om te horen dat de service u bevallen is! Tot snel, Saar
Vilgens afspraak geleverd. Vriendelijke chauffeur
Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen, we zijn blij om dit te horen. We hopen u nog eens van dienst te kunnen zijn. Met een opgeruimde groet, Saar
Een bedrijf met hart voor de klant. Netjes geleverd, op tijd en eerder ophalen? Geen enkel probleem!
Bedankt voor het achterlaten van uw review. En wat een mooie complimenten, we zijn er heel erg blij mee om terug te lezen, dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. We waarderen uw reactie heel erg! Hopelijk tot snel, Saar
Bestellen is eenvoudig op de website, de chauffeur heeft de container netjes geplaatst zoals gevraagd. Ik hoefde er niet thuis voor te blijven idem voor het ophalen.
We zijn blij om te vernemen dat u de onze dienstverlening positief heeft ervaren, we hopen u nog eens terug te zien! Met vriendelijke groet, Saar
Bedankt voor de mooie complimenten in de review die u heeft achtergelaten. We waarderen dit heel erg! Met vriendelijke groet, Saar
Zie boven
Bedankt voor het achterlaten van uw review. schade is altijd vervelend natuurlijk. We hebben u al een mail gestuurd waar u de eventuele schade heen zou kunnen sturen, we zien dan graag een mail tegemoet. Met vriendelijk groet, Saar
Makkelijk en snel geregeld
Bedankt voor de mooie complimenten over onze service, we hopen u nog eens van dienst te mogen zijn! Met vriendelijk groet, Saar
Snelle levering goede prijs. Goede afspraken duidelijke site.
Bedankt voor het achterlaten van uw review, dit waarderen we heel erg. We zijn blij dat u het allemaal positief heeft ervaren! Met een opgeruimde groet, Saar
Blokland 18
2441GG Nieuwveen