Super mooi
Bedankt voor uw reactie, dit waarderen we heel erg. :) Met vriendelijke groet, Saar
Tot nu 7 containers met onze verbouwing nodig gehad, nummer 8 heb ik zeker ook nog nodig, en dat zal ook een spelt container zijn. Bellen en omruilen, leveren kan soms de volgende dag al, overzichtelijke website en voor een goede prijs.
We zijn blij dat u ons telkens kiest als bedrijf om een container bij u te leveren. Ook fijn dat het u goed bevalt, we hopen op nog een goede samenwerking! Succes natuurlijk met uw verbouwing nog even! Saar
Redelijke prijs, zou zeker weer gebruik van deze firma maken .
Bedankt voor uw reactie, we zijn blij met alle mooie complimenten die u ons heeft gegeven! We hopen u nog eens van dienst te kunnen zijn :) Met een opgeruimde groet, Saar
Spelt komt zijn afspraken na. Een bedrijf als deze kom je niet vaak meer tegen met een zeer goede sevice! TOP bedrijf
Bedankt voor uw positieve reactie. We waarderen dit heel erg, en hopen u zeker nog eens van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Saar
Soepele communicatie voor zowel het brengen als het halen! Container was vroeger vol dan verwacht en tijdens het telefoongesprek direct voor de volgende dag afgesproken. Super geregeld.
Bedankt voor uw mooie complimenten die u achterlaat. Fijn om te vernemen dat u de service positief heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Saar
Onze tuin tegels waren niet leverbaar op de datums dat ik de bak heb besteld.. ik krijg niet mijn geld terug maar moet €50 euro betalen om aftezeggen???? Als ik gewoon mijn geld terug krijg dan zou ik zo de bak weer bestellen op de datum dat ik hem wel nodig heb.. het bestellen ging wel makkelijk.
Bedankt voor uw reactie. Ik heb wel even een vraag erover, want we kunnen helemaal geen credit vinden onder uw naam? Als u de container later nodig heeft, dan passen we de datum gewoon aan en dat is zo geregeld. Zover ik kan zien is er überhaupt niks doorgegeven en besproken, dus misschien handig om nog even contact op te nemen Het zou fijn zijn als we nog iets horen, het is voor ons niet helemaal duidelijk en het is een onbekend verhaal. We horen het graag! Saar
Belangrijk voor ons: brengen op 5-4. Na de lunch gebeld: container kun je elk moment verwachten. Na half vijf nogmaals gebeld. Ja hij komt nog. Inderdaad net na vijf kwam de container. Hele dag zitten wachten, waarom geen planning? Wel vooraf tweemaal bericht dat container op 7-4 opgehaald zou worden. 7-4 is er niemand geweest. 8-4 (zaterdag) om 7:15 worden we wakker van rammelende kettingen: Spelt! Chauffeur kon container niet wegkrijgen van plek waar zijn collega hem had neergezet zonder buren lastig te vallen… Ons heeft hij niets laten weten…
Op tijd gebracht,prettige chauffeur en netjes snel opgehaald,top!!
Fijn om te vernemen dat de service u goed is bevallen! We hopen u nog eens terug te zien! Tot ziens, Saar
Alles was top geregeld!!! Bedank voor de snelle service
Bedankt voor het achterlaten van uw reactie, we hopen u nog eens van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Saar
Container op afgesproken dag gebracht en tijd opgehaald door vriendelijke en vakkundige chauffeurs
Bedankt voor uw reactie. We zijn blij om te horen dat het u goed is bevallen, we geven ook de complimenten door aan onze chauffeurs! Met een vriendelijke groet, Saar
Ik bestel al een aantal weken containers, altijd op tijd geleverd. Ze zijn zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar.
Bedankt voor het achterlaten van de review. En wat goed om te vernemen dat er geen "SPELT" tussen te krijgen is, dit is een originele zin! :) We hopen u nog eens van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Saar
Houden zich stipt aan de afspraak. De huidige container was vol en we moesten zo snel mogelijk weer een nieuwe. In de middag gebeld en de volgende ochtend konden ze de containers al wisselen. Zou Spelt iedereen aanraden! Mochten we weer een grote klus hebben, zullen we ze zeker boeken!
Bedankt voor uw mooie review, en de complimenten. We zijn blij dat u ons als bedrijf aanraad, we hopen u ook zeker nog eens van dienst te mogen zijn! Met een opgeruimde groet, Saar
Prima ervaring, nette prijs en keurig afspraken nagekomen. Aardige chauffeur en berichtjes met informatie over bezorging en ophalen.
Bedankt voor de mooie complimenten en fijn om te horen dat alles goed bevallen is! Met vriendelijke groet, Saar
Zelfs last minute een container besteld die heel snel geleverd kon worden. Netjes neergezet en opgehaald. Goed bereikbaar via mail en telefoon.
Goed om te horen dat onze klantenservice u goed is bevallen, bedankt voor de terugkoppeling hierover! :) Tot ziens! Saar
zeer tevreden na goed overleg uitgevoerd volgens afspraak.
We zijn blij om te vernemen dat alles in goede smaak is bevallen, we hopen u nog eens van dienst te mogen zijn! Met een opgeruimde groet, Saar
Puincontainer besteld via Spelt, bezorgd door Wielemaker uit Middelburg. Inderdaad binnen een dag geleverd, ging soepel en snel. We waren eerder klaar met de container en verwachtten een volgende container, dus maandagmiddag om 15:00 nog gebeld en de volgende ochtend om 8:30 werd de puincontainer al opgehaald. Erg fijn!
Bedankt voor het achterlaten van uw review. We zijn blij dat u de dienstverlening van ons en van Wielemaker u goed is bevallen! We werken ook prettig samen, en zo helpen we elkaar weer :) hopelijk tot ziens! Saar
En tijdig gebeld over het tijdstip van bezorging.
Goed om te horen dat u onze dienstverlening goed heeft ervaren, we hopen u nog eens van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Saar
Snel en optijd top
Fijn om te vernemen dat alles naar wens is geweest, bedankt voor uw review. Met een opgeruimde groet, Saar
Prima service vriendelijke chauffeur
Bedankt voor uw review. Wij zullen de complimenten overdragen aan de chauffeur! Met vriendelijke groet, Saar
super bedrijf
Bedankt voor het achterlaten van uw reactie, we waarderen dit heel erg en hopen u snel nog eens terug te zien! :) Tot ziens! Saar
Ook deze 2e keer verliep het regelen van een container prima. Snelle levering en top service; door communicatiefoutje was er op een verkeerde locatie geleverd, dit werd na contact met Spelt nog dezelfde dag opgelost. Ophalen geheel zonder problemen en opnieuw snel. Heel fijn! Tip: houd je telefoon goed in de gaten en neem ook onbekende nummers op wanneer je specifieke wensen hebt voor de afleverlocatie. Of vermeld coördinaten bij je bestelling.
Alles wordt altijd snel en keurig geregeld. En snel antwoord bij vragen.
Goede gekeken naar de plaats van de container, geen zorgen over ophalen. Vrijdag geplaatst, geen probleem om maandag op te halen.
Mijn ervaring is goed. Ik heb online de 6m3 container besteld via hun website en met betalen waren vele mogelijkheden beschikbaar. Een aanrader!
Originele beoordeling
Mijn ervaring is goed. Ik heb online de 6m3 container besteld via hun website en met betalen waren vele mogelijkheden beschikbaar. Officieel mag je 20cm boven de rand vullen maar als je dit goed doet is 50cm geen probleem zolang het maar goed vervoerd kan worden. Een aanrader!
Eerste container al vol binnen 2 weken. Tweede besteld voor a.s. maandag
Bedankt voor het achterlaten van de review, we zijn blij dat u het positief ervaart! En tot de volgende keer maar weer dan :) Tot snel, Saar
Blokland 18
2441GG Nieuwveen