snelle levering en komen afspraken na

wordt snel geleverd en ook op afgesproken tijd weer opgehaald. aanrader

Snelle levering, goede prijs

De container is goed geplaatst door een ervaren chauffeur, precies op de plek waar ik het wilde hebben.

Nette Service goed geholpen.

Door de medewerkers en Van der Spelt goed geholpen geweest en fijn contact met ze gehad. Container ee week langer nodig gehad door omstandigheden en niets is teveel voor ze.

Makkelijk en snel geregeld.

Het was snel en makkelijk geregeld, tegen zeer goede prijzen. Vriendelijke chauffeur.

Perfect!

Perfect op afspraak geleverd, en weer opgehaald.

niet goed

Wij hebben 2 containers bij Spelt besteld. De 1e container verliep soepel. Bij de 2e container begon het probleem: 1 dag brengen en de volgende dag zou die gehaald worden, maar die werd dus niet opgehaald. Ondanks dat we een bevestiging daarvan hadden en met ze gechat hebben en er werd gezegd dat de container zou worden opgehaald. Nu 1 dag later staat die er nog. Dat zal dan wellicht niet aan Spelt liggen, maar aan het transportbedrijf dat ze inschakelen. ( van Kaathoven)

goed en snel een container geregeld

spelt afvalcontainer is aan te bevelen heb bij het bedrijf een 3 kub container besteld online ging allemaal goed makkelijk en telefonisch gebeld aardige vriendelijke mensen aan de telefoon de chauffeur dacht ook met mij mee om zo goed mogelijk de container zo dicht mogelijk in mijn achtertuin te krijgen scheelt weer veel lopen prima vent . een verbeter punt is dat je per mail ongeveer zou kunnen zeggen hoe laat de chauffeur er zou komen een tijdblok bijvoorbeeld op de site staat dat je vanaf 7 uur open bent was al iets voor 7 uur al klaar voor de chauffeur kwam iets bij 11 uur ongeveer chauffeur kan er ook niets aan doen krijgt ook maar bonnen maar voor de rest een prima bedrijf

snel geleverd , vriendelijke chauffeur lekker dicht bij mijn steen afval gezet , het was ook geen probleem om mijn afhaal afspraak te verzetten , prima bedrijf

Alles prima

Allles prima !

Prima Service en communicatie

Goed bedrijf dat zijn afspraken nakomt, erg prettig om mee samen te werken!

Duidelijke afspraken en een nette prijs

Besteld, betaald op tijd geleverd en weer opgehaald

Zie boven

Ik ben zeer tevreden over de service van Spelt.

Zie boven

snel goed geregeld

door een bevestiging niwt door te drukken liep de levering niet goed , maar dame oo kantoor herstelde mijn fout heel snel , alsnog zelfde dag geregeld dus erg blij.

Alles goed en snel

Geen surprises :), als verwacht

Alles volgens afspraak en heel snel halen/brengen van de container

Positieve ervaring! Vriendelijke dame aan de telefoon en snelle haal-/breng service!

Prima service, snelle levering

Geen aanmerkingen of verbeterpunten

Perfecte afhandeling

Top ervaring

Sinds dag 1 tevreden!

Via de website een container besteld en de volgende dag geleverd zoals beloofd. Service via de telefoon verloopt ook soepel al 2x gebeld om een wijziging door te geven. Dat werd zonder probleem direct opgepakt.

Super service tegen een normale prijs

Je hoeft maar te bellen en ze staan voor je klaar!

Goed begin, hobbels onderweg, goed afgelopen.

Het begin van de bestelling ging prima en gemakkelijk. Het retour halen van de container koste wat moeite. Na een goed gesprek met het kantoor werd het op gelost.

Probleemloos

Je kunt eenvoudig bestellen via de site voor een all in prijs, en je hebt een lange huurperiode en dat vind ik persoonlijk fijn omdat ik er soms niet aan toe kom maar ik zit dan ook niet met de druk dat het binnen een week moet ofzo. De container werd wel een dag later bezorgd omdat de chauffeur het (begrijpelijk gezien de afstand) niet ging redden maar daar had hij me netjes over gebeld en gezien de huurtijd maakt het dan ook niets uit vind ik.

Geweldig bedrijf, denkt goed mee met de klant

Een van de weinige bedrijven die de klant hoog in het vaandel hebben staan. Zowel telefonisch als per mail of via de website goed te bereiken.

Blokland 18

2441GG Nieuwveen