Goed geregeld en doen wat ze zeggen.

Makkelijk online bestellen, duidelijke beantwoording van telefonische vragen en op tijd leveren en ophalen.

Super!!!

Bij Spelt afvalcontainer besteld. Was zo besteld. Volgende dag netjes geleverd. Ook zo weer keurig opgehaald. Communicatie via mail duidelijk. Als ik weer een afvalcontainer nodig heb, dan weet ik waar ik moet zijn.

Betrouwbaar

Snel geleverd en volgens afspraak. Nog mooier zou zijn als er een net bijgeleverd wordt zodat ligt afval niet meer wegwaait.

Levering op tijd en goed

Ze leveren snel de juiste container

Uitstekende levering en duidelijke communicatie

De bak werd geleverd op de dag en het tijdstip zoals afgesproken. Kort voor de levering nam de chauffeur nog even contact op dat hij in de buurt was! Klasse!

Prima levering

We zijn tevreden over de plaatsing en ophalen van de container. Helaas hebben een aantal tegels op de oprit het niet overleefd. Verder prima in orde!

een heel goed bedrijf

tijdens de verbouwing heb ik meerdere vuilbakken gehad iedere keer zijn ze volgens afspraak geleverd

Brengen en halen zonder problemen

Het brengen en plasten van de container was zonder gedoe en probleem. De container werd netjes neergezet in het parkeervak. Ophalen was ook direct gebeurd op de dag en tijdstip waarop aangegeven. De informatie vooraf is ook helder en duidelijk. Deze gaf mij voldoende inzicht in de mogelijkheden.

goede service

We hadden snel de afvalcontainer en werd naar telefoontje snel weer opgehaald !

Gewoon top en ook meegedacht vanuit het bedrijf

Ik had bij bestelling een verzoek gedaan voor plaatsing op de oprit. De dag zelf kwam ik er achter dat de aanhanger er ook nog uit moest kunnen. Bij bellen hadden ze hem al netjes op een veel betere plek neergezet. Levering en service is top. Netjes te woord gestaan aan de telefoon en de container super goed neergezet. Aanrader dus.

Heel goede service

Heel goede afspraken alles duidelijk uitgelegd en niet duur

Snel schakelen met Spelt!

Last minute een container aangevraagd en de volgende dag al bezorgd. Super vriendelijke mensen bij het afleveren van de container. Blij met deze goede service!

Goed en snel geregeld

Planning werd soepel rondom mijn mogelijkheden aangepast. Chauffeurs zorgden voor goede aan- en afvoer.

Zeer goed en goede communicatie

Super snel!

Woensdagavond om 21:00 uur besteld via de website, donderdagochtend 11:00 uur stond hij er al. Ook ideaal dat er een vaste prijs is en je dit gewoon via iDeal kunt betalen.

Echt raadplegen

Snel en goed geregeld

Dinsdagmiddag afzetcontainer besteld. Volgende dag netjes geleverd. Ook weer volgens afspraak opgehaald.

Goede afhandeling

Perfecte afhandeling. chauffeur zorgt ervoor dat de container perfect staat

Top service afspraak is ook echt afspraak

Zeer goede service

Makkelijk en snel

Top service!!

Altijd keurig optijd afgeleverd en weer opgehaald

Al een aantal keren gebruik gemaakt van Spelt containers, voor groenafval, grof en puin afval, altijd aardige mensen , die de containers op een keurige plek zetten , waar jij het graag wilt hebben . Ze zijn heel flexibel met het meedenken , vandaar dat ik ook vandaag weer een container bij spelt heb besteld ! Helaas loop wel mijn kortingcode mis lees ik net , maar geen probleem , we zullen nog wel meer containers nodig hebben .

Snel geregeld online, goede communicatie,

Volgens afspraak belde chauffeur half uur van te voren. Prima overleg met waar we de container wilden laten plaatsen. Keurig neergezet door zeer aardige chauffeur. En op tijd weer opgehaald.

Snel en correct

Prima, helemaal goed

ben goed geholpen

ik had wat vragen en daarom gebeld en daar kreeg netjes alle antwooren ook fijn dat 48 uur van te voren geregeld was...

super

gewoon bestellen en direct geleverd, chapeau.

Blokland 18

2441GG Nieuwveen