Makkelijk geregeld Snel geleverd Fijne communicatie Rap weer opgehaald Wat meer wil je van je afvalcontainer! Zeer tevreden, volgende keer gewoon weer Spelt.
Wat heeft u een mooie review achtergelaten, bedankt voor alle complimenten! :) We zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Saar
Keurige en nette afhandeling afspraak brengen en halen wordt nagekomen, kortom een aanrader!
Fijn om te horen dat u ons aanraadt, we zijn erg blij met de review die u heeft achtergelaten! We hopen u nog eens te zien! Saar
Alleen maar postitiefs
Bedankt voor de positieve review :) Met een opgeruimde groet, Saar
Makkelijk besteld en netjes een half uur van te voren opgebeld voordat de container geplaatst werd.
Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen, en we hopen u nog eens van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Saar
Was bij plaatsen op tijd. Stond niet op juiste plek maar belletje was voldoende om hem op de juiste plek te krijgen. Excact op afgesproken tijd opgehaald. Dat was belangrijk ivm de buurt waar de container stond.
We proberen altijd alles zo veel naar wens te doen voor onze klanten, soms gaat het even niet zoals het gewenst wordt en dan proberen we alles weer op te lossen. Bedankt voor uw review, en tot de volgende keer! Saar
Snel, komen afspraken na en klantvriendelijk.
Bedankt voor uw review! We zijn blij om te vernemen dat u tevreden bent over ons bedrijf, we hopen dat we u snel nog eens van dienst kunnen zijn! Met een opgeruimde groet, Saar
Ondanks dat er een vergunning moest komen toch snel allemaal voor elkaar
Je hebt inderdaad soms een vergunning nodig, helaas hebben wij dat niet in de hand maar de gemeentes zelf. Wat natuurlijk ook logisch is. Maar fijn dat alles gelukt is, en dat u snel alles kon regelen! Tot snel! Saar
De service was uitstekend. Wij hadden nog een 2e container nodig, na een telefoontje werd dat supersnel geregeld. De volle container werd opgehaald en de lege container direct neergezet. Duidelijke afspraken en vriendelijk personeel.
Bedankt voor het achterlaten van uw review, we waarderen de review heel erg. We zijn blij dat de service u goed bevallen is, en we hopen u snel nog eens terug te zien! Met een opgeruimde groet, Saar
Zeer goed en
Bedankt voor alle mooie compliment die u ons geeft, we hopen ook nog op een goede samenwerking! Tot snel! Saar
Service is goed
Bedankt voor het achterlaten van uw review! We staan altijd open voor nieuwe tips, dat kunnen wij natuurlijk goed gebruiken voor een duidelijke site en een goede klantenservice. Zou u ons misschien willen laten weten wat u ingewikkeld vind? Dan kunnen wij daar weer mee verder werken! Via de chat kan u het laten weten, ik hoor het dus graag van u! Met vriendelijke groet, Saar
Snel en vriendelijk geholpen. Ook het neerzetten op een lastig plekje was geen probleem. Top allemaal.
Ten eerste bedankt voor het achterlaten van een review. Dit waarderen wij heel erg, en we zijn blij dat alles naar wens verlopen is! Met vriendelijke groet, Saar
Vriendelijke service, container werd op tijd geleverd en na een bericht snel weer opgehaald. Vriendelijke chauffeurs en op de chat gelijk antwoord op mijn vragen.
Fijn dat de klantenservice u goed bevallen is, en dat de communicatie met de chauffeurs ook goed is verlopen. We zijn blij om dit van u te horen :) Tot ziens! Saar
De container was eenvoudig online te bestellen. Bezorging ging zoals afgesproken.
Fijn dat de service u goed bevallen is. Ook bedankt dat u dit ons laat weten via een review, dit waarderen wij heel erg! Met een vriendelijke groet, Saar
Via de website heb ik een container besteld, en een dag later stond deze al voor de deur. Ik werd netjes gebeld volgens afspraak, zodat we de container op de juiste plek konden plaatsen. De chauffeur was zeer behulpzaam en erg vriendelijk.
Bedankt voor het achterlaten van uw review. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen, en we hopen u snel nog eens terug te zien. Met een vriendelijke groet, Saar
Lekker dat ze mee willen gaan waar je bak geplaatst wil hebben. Met 1 keer steken stond de bak in mijn voor tuin. Scheelt ruimte op de opbare weg en het scheelt lopen met het puin wat uit het huis gesloopt moet worden.
We zijn blij dat de chauffeur u goed heeft kunnen helpen, en de container heeft kunnen plaatsen zoals u had gewenst. Bedankt voor het achterlaten van de review, en we hopen u nog een terug te zien! Met een opgeruimde groet, Saar
Zeker niet duur,prompte levering en zeer vriendelijke chauffeurs
Bedankt voor de review die u heeft achtergelaten, we zijn blij om te horen dat het allemaal naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Saar
Op zaterdag een container besteld welke de maandag erop werd geleverd. De dag daarna kon deze gevuld en al weer opgehaald worden. Heel fijn dat dit mogelijk was!
Wij hanteren inderdaad de regel: Vandaag besteld, volgende (werk) dag geleverd! We zijn blij dat de regel u goed is bevallen. Hopelijk tot snel! Met een opgeruimde groet, Saar
Online een afspraak gemaakt en de container kwam en ging op tijd. Vlotte en duidelijke communicatie.
Bedankt voor de mooie complimenten! Fijn dat de communicatie u goed bevallen is. Tot ziens! Saar
Bedankt voor uw review en het mooie compliment, hier zijn we erg blij mee! Met vriendelijke groet, Saar
Makkelijk bestellen. Goede service bij wijzigingen.
Bedankt voor het compliment over onze site & service. We zijn blij met de mooie complimenten, en waarderen dit ook heel erg! Tot ziens! Saar
Snel geregeld snel geleverd en alles is gewoon perfect
Bedankt voor de review, we zijn blij dat alles naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Saar
Na de eerste keer zeer tevreden te zijn geweest over de service van Spelt Containers hebben wij voor de 2de keer weer een container bij dit bedrijf besteld. En weer kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over de service van dit bedrijf. Container volgens afspraak geplaatst, netjes van te voren gebeld, meedenkend en snel geplaatst. Wederom een enorme aanrader voor diegene die een container snel, op tijd en volgens afspraak wilt laten plaatsen. Wij zullen de komende tijd graag zaken met Spelt Containers blijven doen.
Bedankt voor uw achtergelaten review, blij om te horen dat u meerdere keren onze bedrijf heeft gekozen! We hopen nog lang samen te kunnen werken met u, en dat we u nog vaker van dienst mogen zijn :) Tot de volgende keer! Saar
Besteld, volgende dag bak op de stoep, bezorgd door chauffeur die nog tijd had voor een praatje pot, weer volgende dag opgehaald, geen gedoe, geen papierwinkel.
We zijn blij dat de regels die wij hanteren u goed bevallen zijn, we hopen u nog eens van dienst te kunnen zijn! met een opgeruimde groet, Saar
Prima bedrijf
Bedankt voor het compliment over ons bedrijf. We zijn blij om te horen dat u ons een goed bedrijf vindt! Tot de volgende keer! Saar
Netjes op tijd en achteraf wat langervlaten staan ook zo geregeld
We proberen altijd de klanten de tijd te geven die ze willen, dus goed om te horen dat die service u goed bevallen is! Met vriendelijke groet, Saar
Blokland 18
2441GG Nieuwveen