door een bevestiging niwt door te drukken liep de levering niet goed , maar dame oo kantoor herstelde mijn fout heel snel , alsnog zelfde dag geregeld dus erg blij.
Bedankt voor uw reactie. Het is altijd vervelend als iets niet lukt, en daar kunnen we allebei (in dit geval) weinig aan doen. Daarom proberen we het zo goed en snel mogelijk optelossen, fijn dat u dit positief heeft ervaren! Tot snel! Saar
Geen surprises :), als verwacht
Bedankt voor het achterlaten van de review, we zijn blij dat alles naar wens is verlopen. :) Tot ziens! Saar
Positieve ervaring! Vriendelijke dame aan de telefoon en snelle haal-/breng service!
Bedankt voor de mooie complimenten, daar zijn wij erg blij mee! We hopen u nog eens van dienst te mogen zijn! :) Met een opgeruimde groet, Saar
Geen aanmerkingen of verbeterpunten
Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u onze dienstverlening positief heeft ervaren. Vriendelijke groet, Saar
Top ervaring
Bedankt voor het achterlaten van de review, fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen! Saar
Via de website een container besteld en de volgende dag geleverd zoals beloofd. Service via de telefoon verloopt ook soepel al 2x gebeld om een wijziging door te geven. Dat werd zonder probleem direct opgepakt.
Bedankt voor uw review, we zijn blij om te horen dat alles naar wens is gelopen. We hopen u nog eens van dienst te mogen zijn! Tot ziens! Saar
Je hoeft maar te bellen en ze staan voor je klaar!
Bedankt voor uw reactie. Goed om te zien dat onze service u bevallen is. Vriendelijke groet, Saar
Het begin van de bestelling ging prima en gemakkelijk. Het retour halen van de container koste wat moeite. Na een goed gesprek met het kantoor werd het op gelost.
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat het allemaal goed is gekomen. Vriendelijke groet, Saar
Je kunt eenvoudig bestellen via de site voor een all in prijs, en je hebt een lange huurperiode en dat vind ik persoonlijk fijn omdat ik er soms niet aan toe kom maar ik zit dan ook niet met de druk dat het binnen een week moet ofzo. De container werd wel een dag later bezorgd omdat de chauffeur het (begrijpelijk gezien de afstand) niet ging redden maar daar had hij me netjes over gebeld en gezien de huurtijd maakt het dan ook niets uit vind ik.
We zijn blij met de review die u heeft achtergelaten! Soms is de dag inderdaad te kort om alle opdrachten te laten lukken, gelukkig vond u het niet erg en is het goed gekomen! Bedankt daarvoor! Tot ziens! Saar
Een van de weinige bedrijven die de klant hoog in het vaandel hebben staan. Zowel telefonisch als per mail of via de website goed te bereiken.
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review, we zijn erg blij met dit compliment! Daar doen wij het voor :) Met vriendelijke groet, Saar
Inderdaad zoals beloofd de dag daarna geleverd volgens afspraak. Erg blij met de service
Netjes contact gehad met de chauffeurs bij aflevering en ophalen. Materiaal erg oud. Deuren en kleppen die nagenoeg niet meer open en dicht gaan. Bij het binnenstappen van de container stond ik op straat. Bodem bij de ingang volledig doorgerot. Fijn dat na een belletje de container eerder opgehaald kon worden.
Bedankt voor het achterlaten van de review. We zijn blij dat u dit heeft achtergelaten, wij kunnen ook precies zien welke container bij u heeft gestaan. Daardoor kunnen wij zorgen dat de container weer een mooi opknap beurtje krijgt! Wel onze excuses dat u een verwaarloosde container had gekregen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Met vriendelijke groet, Saar
Goeie afspraken en prettig contact met ook de chauffeur. Het zou wel handig zijn als de dag vooraf bekend gemaakt wordt welk dagdeel de chauffeur komt voor de eigen agenda. Maar verder helemaal OK
Bedankt voor de review, we snappen dat u dat handig vindt en we nemen de tip zeker mee! Met vriendelijke groet, Saar
Mooie sheet, duidelijk. De service en zeer goed. De chauffeur is beleefd en behulpzaam een ambassadeur van Speltbedrijven
Bedankt voor alle mooie complimenten, en vooral over de chauffeur. Wij zullen de complimenten natuurlijk overdragen! Met een opgeruimde groet, Saar
I like that: it was delivered very fast it has a longer days by default without extra charge
Thank you! Saar
Goed afspraken met te maken .
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent. We zien u graag nog eens terug. Vriendelijke groet, Saar
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent. We zijn u graag nog eens van dienst! Vriendelijke groet, Saar
Eenvoudige website en je kan ook gelijk de ophaaldag regelen.
Wat een mooie complimenten. Hartelijk dank daarvoor. Met een opgeruimde groet, Saar
Goede contacten met de binnendienst. Goed bereikbaar en denken met je mee.
Bedankt voor de review. Goed om te zien dat onze service u bevallen is. Vriendelijke groet, Saar
Vlotte service, goed bereikbaar, top chauffeurs
Bedankt voor uw review. We zien u graag nog eens als klant terug. Vriendelijke groet, Saar
Meer dan tevreden met het goede, vriendelijke servicegerichte personeel. Heb 2 keer wat een wijziging in de bestelling moeten aanbrengen, wat zonder probleem uitgevoerd kon worden. Ook het brengen en halen ging perfect. Dank jullie wel voor de service
Bedankt voor het achterlaten van de review. We zijn blij dat de service u goed bevallen is! Met een vriendelijke groet, Saar
Nette aflevering, service en communicatie. Volgens afspraak geleverd en netjes opgehaald.
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent. We zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Saar
alles super geregeld en op tijd dikke 10 +
Bedankt voor het achterlaten van de review met de mooie complimenten! :) We hopen u nog eens van dienst te kunnen zijn! Met een opgeruimde groet, Saar
Lekker smorgens al geleverd en 30min van te voren nog contact gehad. Super!
Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het achterlaten van de review! Tot ziens! Saar
Zeer snelle en zeer behulpzame klantenservice. Sterk aanbevolen.
Bedankt voor het achterlaten van de review. We zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Saar
Blokland 18
2441GG Nieuwveen