Goed bedrijf, Container netjes op tijd geleverd. En op de plek zoals gevraagd. Op hun website kun je ook duidelijk, een alternatief adres invoeren. Dit zodat je container niet op het factuur adres geleverd word. Bij andere bedrijven is er vaak maar één veld voor adresgegevens. Dan moet je vervolgens weer gaan bellen. Om uit te leggen dat hij bij een klant geleverd moet worden op een ander adres. Bij spelt hoeft dit niet.
We waarderen het heel erg dat u de moeite heeft genomen voor het achterlaten van een review. We zijn blij dat de website bij u goed bevallen is, dan weten we dat we goed op we zijn met onze site. We hopen u nog vaker van dienst te kunnen zijn, en op een goede samenwerking in de toekomst! Tot ziens, Saar
op tijd geleverd en geen puin achtergelaten
Bedankt voor het achterlaten van de review! We hopen dat uw klus is gelukt, en dat we u nog een van dienst kunnen zijn. Met een opgeruimde groet, Saar
Container was makkelijk aan te vragen via de site. Het verzoek om de container te leveren na een bepaald tijdstip (na 12:00u ipv 7:30u) was echter niet goed. Wellicht de dag van te voren waarschuwen als het verzoek niet kan worden waargemaakt. Nu de buren uit bed moeten bellen om hun auto te verzetten.
Bedankt voor het achterlaten van uw review, we willen hierbij onze excuses aanbieden. dat wij ons niet aan de gewenste tijden hebben gehouden, die u aan ons had doorgegeven. We hadden u inderdaad een dag van te voren kunnen informeren dat het ons niet ging lukken, en dat is dus niet gebeurd. We nemen de fouten mee in het vervolg, en gaan ervoor zorgen dat we het anders zullen oplossen! Nogmaals onze excuses, en succes nog even met uw klus! Met een vriendelijke groet, Saar
Op tijd en vriendelijke chauffeur
We zullen de mooie complimenten doorgeven aan de chauffeur die bij u geweest is, bedankt voor het achterlaten van de mooie review! Met een opgeruimde groet, Saar
Klantvriendelijk, fijne chauffeurs.
Bedankt voor de mooie complimenten! We hopen dat uw klus goed is verlopen, en dat we u nog eens van dienst mogen zijn. Met een opgeruimde groet, Saar
Conform afspraak, nette tarieven, vriendelijke chauffeur, nooit gekloot, ik zeg TOP bedrijf
Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen, bedankt voor de bestelling en het achterlaten van de review! We hopen u snel nog eens van dienst te kunnen zijn. Met een vriendelijke groet, Saar
gewoon een top bedrijf! geen poes pas, maar gewoon online of telefonisch bestellen en het klaar container op tijd afgeleverd en wordt weer op tijd opgehaald.
Bedankt voor het achterlaten van de positieve review. Wij waarderen dit heel erg, en we hopen dat uw klus gelukt is! Met een opgeruimde groet, Saar
1. Heel simpel te vinden op internet 2. Super duidelijke website en dienstverlening 3. Gemakkelijk bestellen 4. Heel snel gebracht 5. Aardige chauffeur 6. Afspraken nagekomen - tijdstip, vooraf bellen, enz 7. Reminder met mogelijkheid voor ander tijdstip/datum van ophalen 8.keurig opgehaald conform afspraak 9. Deze after service mail 10. Echt super geregeld en dus een aanrader voor iedereen die een container nodig heeft
We zijn heel erg blij met uw review, bedankt voor alle mooie complimenten die u heeft achtergelaten! We waarderen het ook heel erg dat u z`n mooie review achterlaat, en we hopen u zeker nog eens van dienst te kunnen zijn! Met een vriendelijke groet, Saar
Nette service, telefonisch contact super
Bedankt voor het achterlaten van uw review. We zijn blij om te horen dat de klantenservice u goed is bevallen. We hopen u snel nog een terug te zien! Tot ziens! Saar
Vriendelijke medewerkers bij het plaatsen en ophalen van de container. Snel en goede service
Fijn om te vernemen dat alles goed verlopen is! Wij geven de mooie complimenten ook door aan de chauffeurs die bij uw geweest zijn! Met een opgeruimde groet, Saar
Duidelijke bestel site, en super snel geleverd
Bedankt voor de complimenten over de site, we zijn blij om te horen dat de site duidelijk is. Met een opgeruimde goed, Saar
Ik had een container besteld maar deze bleek te klein voor mijn afval, na een belletje en meedenken werd de container dezelfde dag nog omgeruild voor een lege en ook weer opgehaald. Doordat wij in het centrum wonen was langer plaatsen niet mogelijk daardoor was dit voor ons een super oplossing. Bedankt SPELT team.
Bedankt voor al de mooi complimenten in uw review. We proberen altijd mee te denken met onze klanten, en het is fijn om te horen dat het u ook lukt! We hopen u nog eens te kunnen helpen! Saar
Heel goed, Beleefde chauffeur!
We zullen de complimenten aan de chauffeur overdragen. Vriendelijk dank voor uw review! Met een opgeruimde groet, Saar
Lekker vroeg neer gezet, En op de afgesproken datum weer kwirig opgehaald.
Bedankt voor uw review. We zijn blij om te vernemen dat de service u goed bevallen is! Met een vriendelijke groet, Saar
Lekker vroeg afgeleverd in de binnenstad van Leiden. Chauffeur dacht mee over een praktische plek. Eind van de ochtend al afgevuld en gevraagd of hij eerder opgehaald kon worden. Ik was namelijk bang dat anderen hun troep hierin zouden dumpen. 2 uur later werd de bak alweer afgevoerd. Super service!
Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen, en bedankt voor de review! We hopen u snel nog een van dienst te kunnen zijn! Met een opgeruimde groet, Saar
top
Bedankt voor de goede cijfer en de achtergelaten review, we zien u snel weer! Met een vriendelijke groet, Saar
ik werd netjes gebeld van tevoren zoals gevraagd, de bakken werden geplaatst waar ik wou en de bakken werden ook weer netjes opgehaald op de gevraagde datums.
Bedankt voor deze mooie complimenten, we waarderen dit heel erg! We zijn blij dat alles goed is ontvangen en goed is verlopen. We hopen dat uw klus is gelukt, en dat we u nog eens terug zien! Met een vriendelijke groet, Saar
Snel geregeld en prima contact bij vragen.
We zijn blij dat de klantservice u bevalt, dan weten we dat wij goed op weg zijn! Bedankt voor de mooie complimenten, en tot snel1 Met een vriendelijke groet, Saar
Ik bestel regelmatig een container bij spelt, altijd netjes optijd geleverd. Ook na een telefoontje snel opgehaald of gewisseld, zodat ik met mijn klussenbedrijf makkelijk en snel door kan gaan met me werkzaamheden.
We waarderen het heel erg dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen, daarvoor zijn we u dankbaar! Ook zijn we blij dat de service u bevalt, en we hopen dat we onze samenwerking nog lang kunnen doorzetten! Tot snel! Saar
De avond van te voren heb ik een sloop- en bouwafval besteld en hij werd de volgende dag al optijd geleverd. Hele fijne service: de afvalcontainer werd zonder problemen afgeleverd, dezelfde middag weer opgehaald en ik had geen omkijken naar het afvoeren van het afval.
Ontzettend bedankt voor de genomen moeite om deze positieve reactie naar ons te sturen. Wij zijn hier uiteraard heel blij mee. We doen hard ons best om een goede indruk achter te laten en zijn dan ook heel blij dat dit is gelukt! Met een opgeruimde groet, Saar
Goede communicatie en komen netjes afspraken na
Hartelijk dank voor uw positieve review! Hopelijk weer tot een volgende keer. Met opgeruimde groet, Saar
Directe actie bij een nieuwe aanvullend verzoek over de plaatsing van een bak. En daarna helemaal volgens wens ondanks mijn afwezigheid uitgevoerd. Helemaal top, kunnen ze in de Randstad wat van leren.
Hartelijk dank voor uw reactie! We zijn blij dat alles goed verlopen is, en hopen dat we u nog eens terug zien als klant. En dat we u dan weer goed kunnen helpen :) Met een vriendelijke groet, Saar
Goede service en wederom zelfde chauffeur
Bedankt voor de mooie complimenten. Wij geven de complimenten door aan onze chauffeur! Met een opgeruimde groet, Saar
Snel geregeld en keurig neergezet. Vooraf een belletje en op aanwijzing precies daar geplaatst waar we m graag wilden hebben.
Bedankt voor het achterlaten van de review. We proberen alles zo goed mogelijk te laten verlopen, en zijn dus ook blij om te horen dat het ook daadwerkelijk lukt. :) Tot ziens! Saar
Snelle service en vriendelijke chauffeur.
We zijn blij dat alles goed is verlopen, en dat u tevreden ben over de service. Wij zullen de complimenten ook door geven aan de chauffeur! Met een opgeruimde groet, Saar
Blokland 18
2441GG Nieuwveen