Snelle service en vriendelijke chauffeur.

duidelijk en snel, online of wanneer je bel

leegruimen van een door brand verwoest huis. Online prijsvergelijk gaf aan dat huurprijs prima is. Online is het vervolgens eenvoudig om in dit geval 2 containers de volgende werkdag te laten plaatsen. 2 dagen later zijn de containers vol. Het volstaat om met 1 klik weer een omruilactie te starten. Met een belletje worden de volle bakken weggehaald. Bij een twijfelgeval welk materiaal NIET in de bak mocht werd er even door mij gebeld en werd de situatie opgehelderd.

Tot no toe naar tevredenheid 3 containers geleverd en 2 volle containers opgehaald. Goed zo en verder zo.

Niet de goedkoopste, wel erg goede service.

Had een paar dagen een 6m3 grofvuil container nodig. Hele proces verliep probleemloos. Spelt komt de gemaakte afspraken goed na, chauffeurs zijn vriendelijk en behulpzaam. Ook de help-chat werkt uitstekend met zeer snelle en accurate response.

TOP heb zelf 17 jaar containers gereden. 5M3 tot 20 kub X 2 veel dus combie fokker Bussum alle rijbewijzen, totaal geen schade in 30 Jaar Veel oplegger. ervaring , laatste jaren als manager verwerk ,code 95 vervallende chauffeur pas ,kunnen over leggen mvg Robert Luif

Snelle jelle

Goed snel en ruim de tijd voor de klus te klaren

Bijzonder goed

Vriendelijke chauffeur die de container daar neer zette waar ik dat vroeg en dat was niet makkelijk. Hij nam alle tijd. Een tevreden klant dus.

nooit meer

vooraf een lage prijs ingeschat, maar in werkelijkheid veel meer in rekening gebracht

Goede service en conform sfspraken

Netjes op afspraak

Goed bedrijf om iets bij te bestellen. Niks op aan te merken.

Alles volgens afspraak

Goede service en houden zich aan de afspraak.

Prima container

Goed contact gehad, container kon geplaatst worden zonder dat ik zelf aanwezig was. Daarbij belde de chauffeur nog om de beste plek te bespreken. Totaal plaatje was wel prijzig, maar dat is niet anders dan bij andere aanbieders.

Prima container

Prima bedrijf schakelt snel .

Wilde met spoed een afval container bleek ook nog mogelijk te zijn.

Prima bedrijf schakelt snel .

Wilde met spoed een afval container bleek ook nog mogelijk te zijn.

Duidelijk en correct

Got the afvalcontainer on time

Easy and convenient booking. Good chat support for the queries you may have.

Got the afvalcontainer on time

Easy and convenient booking. Good chat support for the queries you may have.

Top bedrijf

Snel geleverd Netjes gebeld half uur van te voren En ook eerder opgehaald na snel contact via de mail

Top bedrijf

Snel geregeld, container zat sneller vol dan verwacht, 1 telefoontje en dag erop al gewisseld. Tevreden

Snel, flexibel en scherpe prijs

Door zelf de dag te bepalen en tijdstip aan te geven maakt het bestellen van containers erg flexibel. Daarnaast zijn de prijzen scherper dan veel andere container aanbieders. De chauffeur was vriendelijk en plaatste de containers precies zo als ik ze wou hebben.

Snel, flexibel en scherpe prijs

Komt afspraken na en reageren zeer snel

Serieus en net bedrijf

Blokland 18