Je kunt er van op aan, volgende dag geleverd.
Bedankt voor het achterlaten van de review, we zijn er erg blij mee! Tot snel! Saar
Supersnelle service, 's avonds besteld en de volgende morgen al geleverd. Vragen werden goed en deskundig beantwoord. Chauffeurs dachten mee en zijn vriendelijk. Zeer goede ervaring!
Bedankt voor de mooie complimenten die u heeft achtergelaten. We waarderen dit heel erg, en wij hopen u snel nog eens te kunnen helpen! Met een vriendelijke groet, Saar
Goede service, klantvriendelijke chauffeurs en afspraken worden nagekomen
We zijn dat de service u goed bevallen is, bedankt voor de mooie complimenten. We hopen u snel nog eens terug te zien! Met een opgeruimde groet, Saar
Eenvoudige bestelling via internet en toch zonder problemen de mogelijkheid om telefonisch aanvullende afspraken te maken. Afspraken worden nagekomen en mijn telefonische vragen worden met duidelijke onderbouwing beantwoord.
Fijn om te horen dat onze klantenservice u goed bevallen is! Wij hopen u snel nog eens van dienst te kunnen zijn! Met een vriendelijke groet, Saar
Mijn container werd verwacht tussen 11:00 uur en 13:00 uur. Hij kwam 14:30 uur aan. Dit vind ik niet professioneel en hinderlijk voor mijn dagplanning. Daarbuiten vind ik Spelt erg duur in vergelijking met andere aanbieders. Wel is er veel beschikbaarheid en kunnen ze vrij snel leveren.
Wat vervelend dat wij niet aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Uiteraard proberen wij de afspraken zo goed mogelijk na te komen en is dit helaas niet gelukt. Wellicht een tip voor de volgende keer; thuis blijven bij bezorging van de container is niet verplicht. Onze chauffeur kan ook altijd even met u bellen op het moment van leveren. Mochten wij verder nog iets voor u kunnen betekenen dan horen we het graag. Voor nu, mijn excuses en hopelijk toch tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Saar
al jaren klant bij Spelt en door de jaren heen nog steeds zeer tevreden
Bedankt voor uw review! We zijn blij dat alles nog steeds bevalt en we gaan voor nog een mooie en goede samenwerking in de komende jaren. :) Tot snel! Saar
Al een paar keer containers van Spelt ontvangen. Ze leveren snel en communiceren goed (bijv. waar de container moet staan, wanneer deze opgehaald wordt). Zeker aan te raden om hier een container te huren.
Bedankt voor het aanraden van ons bedrijf! We zijn blij om dit te horen, dan weten we dat we op de goede weg zijn. We hopen u snel nog eens te kunnen helpen! Met een vriendelijke groet, Saar
Keurig op tijd; Vriendelijke chauffeur
Bedankt voor het mooie compliment! We geven dit door aan onze chauffeur :) Met een vriendelijke groet, Saar
Snelle aflevering, altijd op de dag dat je besteld
Fijn dat onze diensten u goed bevallen. Bedankt voor het achterlaten van uw positieve review! Tot ziens! Saar
Klein misverstand over de levering, geheel aan mijn verwachtingen te verwijten. Contact, afhalen en ophalen is perfect. Zelfs achteraf betalen wordt aangeboden.
Bedankt voor uw review. Fijn dat alles uiteindelijk goed verlopen is, we hopen u snel nog eens terug te zien! Met een opgeruimde groet, Saar
Spelt has a very good customer service and they are quick to deliver and replace containers.
Thank you for the compliments on our customer service. We really appreciate this, hope we can help you again soon! With kind regards, Saar
Complimenten voor de nette chauffeurs. Zetten de containers netjes op hun plek en zijn steevast vriendelijk.
Bedankt voor de mooie complimenten over onze chauffeurs, wij zullen dit ook aan de chauffeurs doorgeven! :) Met een opgeruimde groet, Saar
Net zoals de laatste keer, top! Bak besteld op op zaterdag en maandag laten leveren.. Keurig op tijd, dit bedrijf is fijn bezig!
Fijn om te horen dat onze dienstverlening u bevallen is. Bedankt voor het achterlaten van de positieve review! Met een vriendelijke groet, Saar
Goede en fijne chauffeurs ze denken mee en ook het telefonisch contact is super het is een goed bedrijf
Bedankt voor de mooie complimenten en de door u achtergelaten review! Tot snel! Met een vriendelijke groet, Saar
Container keuring op tijd geleverd, keurig 30min van te voren gebeld en de chauffeur denkt mooi mee over de perfecte plek voor de container en over hoe de container het beste kan staan om er zo gemakkelijk mogelijk afval in kwijt te kunnen. En wij hebben nogal veel bouw en sloop afval met ons huis uit 1968 en wij zijn de 2e eigenaar. Dus in 1 WOORD UITSTEKEND en wij raden Spelt dan ook zeker aan ^_^
Bedankt voor het achterlaten van de mooie review! We zijn blij om te horen dat de service u goed bevallen is, en we hopen u snel nog eens van dienst te kunnen zijn! :) Met een opgeruimde groet, Saar
Prettig telefoongesprek toen ik voor informatie belde, heldere instructies en uitleg gekregen, levering keurig in door mij gemarkeerde zone geplaatst op afgesproken tijdstip.
Bedankt voor de positieve review. Goed om te horen dat de klantenservice u goed bevallen is, we hopen u snel nog eens te kunnen helpen! Met een vriendelijke groet, Saar
Denken echt met je jee en lossen problemen op.
Bedankt voor de mooie complimenten. We zijn blij dat onze dienstverlening u bevallen is! Met een opgeruimde groet, Saar
Bedankt voor uw review! :) Met een vriendelijke groet, Saar
Op tijd geleverd en opgehaald. Vriendelijk en hulpzaam chauffeur
We zijn blij dat alles naar wens is verlopen, we geven de complimenten door aan de chauffeur! Met een opgeruimde groet, Saar
Flexibel en denken mee.
Bedankt voor de mooie review. We zijn blij om te horen dat alles naar wens is geweest! Tot ziens, Saar
Spelt is goed bereikbaar voor informatie en de container is snel geleverd en weer opgehaald
Fijn dat de klantenservice u goed bevallen is, bedankt voor de complimenten! Met een vriendelijke groet, Saar
Zelfs een mail op zondag leidt tot een nieuwe bak op maandag! Alles super strak geregeld!
Goed om te horen dat de online service u goed bevallen is. We hopen u snel nog eens van dienst te mogen zijn! Tot ziens, Saar
Makkelijk online te bestelen, op tijd geleverd en snel opgehaald!
Fijn dat u onze dienstverlening goed heeft ervaren. Bedankt voor de mooie complimenten! Met een opgeruimde groet, Saar
Fijn contact gehad met Saar telefonisch en via chat. Duidelijk uitleg hoe het in zijn week gaat en vriendelijke chauffeur die de container kwam brengen. Met een telefoontje alles geregeld
Bedankt voor de review. We zijn blij met deze mooi complimenten, dan weten we dat we goed bezig zijn, en de service u goed bevallen is! We hopen u nog eens terug te zien. Met een opgeruimde groet, Saar
Erg makkelijk te regelen op de site. Duidelijk en goed volgens afspraak geleverd.
Bedankt voor de fijne reactie van u. We waarderen het heel erg dat u een review heeft achtergelaten! We hopen u nog eens van dienst te kunnen zijn! Saar
Blokland 18
2441GG Nieuwveen