Zaterdag online container besteld, Maandagmorgen bezorgd
Bedankt voor het achterlaten van uw review. We zijn blij dat u onze service waardeert, en dat u dit ook met ons deelt! We hopen u snel nog eens van dienst te kunnen zijn. Tot ziens! Saar
Prima ervaring met dit bedrijf. Spelt Afvalcontainer doet wat ze beloven.
We zijn blij om te vernemen dat u blij bent met onze service! We proberen altijd alles het beste te doen voor onze klant, goed om te horen dat dit ook lukt! Hopelijk kunnen wij u nog eens van dienst zijn! Saar
Na eerdere positieve ervaringen besloten om bij Spelt ipv Kuijf te huren, maar nu spijt want; 1/ Afgesproken (schriftelijk) dat leverantie s'middags zou plaatsvinden 2/ Zou 30 minuten voor leverantie gebeld worden. 3/ Heb plaatsing container op een parkeerplaats naast woning uitvoerig met medewerker, onder raadpleging van google maps, besproken en overeengekomen. Echter; 1/ Aflevering kwam onverwacht vroeg om ca 11.30 uur 2/ Er is niet vooraf gebeld, maar pas toen medewerker voor de deur stond 3/ Medewerker weigerde container op overeengekomen plek te zetten, daarom besloten om deze op oprit te zetten. E.e.a geeft veel meer sores temeer omdat alle puin/materialen aan zijkant huis zijn geplaatst op basis van eerder overeengekomen plek.
Beste Gerard, Bedankt voor het achterlaten van uw review. Ten eerste vervelend dat u de service zo heeft ervaren, onze wel gemeende excuses daarvoor. Wel wil ik even op u punten terug komen, want wat u schrijft is voor ons niet zo overgekomen dat u die wensen had. Wij hebben uw wensen niet zo gelezen, zoals u zegt dat wij ze samen hebben afgesproken. Bij de bestelling heeft u het volgende zelf aangegeven: Levering bij voorkeur s 'middags en graag belletje vooraf. bvd Voor ons komt het over, dat u het liefst de container in de middag heeft, maar omdat het een `voorkeurstijd` is komt het niet over dat het perse in de middag moest gebeuren. Vervelend dat dit dus een miscommunicatie is, en onze excuses dat de container er een half uur te vroeg was en wij dit verkeerd hebben geïnterpreteerd. Over uw punt voor het bellen, u heeft aangegeven bij de bestelling: Graag vooraf een belletje. Onze mening is dat de chauffeur gewoon gedaan heeft wat u vraagt, en hij heeft gebeld vooraf. Er staat namelijk niks over een half uur bellen van te voren, dus de chauffeur belt netjes (wat u ook vraagt) vooraf. Nogmaals onze excuses dat u het zo ervaren heeft, maar misschien handig om het ook iets duidelijker te formuleren in de notities om fouten en dit soort situaties te voorkomen! Met een vriendelijke groet, Saar
Perfect service
Bedankt voor uw review, en hopelijk tot snel! Met een opgeruimde groet, Saar
Erg makkelijk online te bestellen, ook de chat werkt erg snel en vriendelijk. Chauffeur erg netjes en ervaren. En het ophalen gebeurd ook super snel.
Bedankt voor het achterlaten van uw mooie review! We zijn blij dat u tevreden bent over onze dienstverlening! Klant blij, wij blij :) Tot ziens! Saar
Snelle en makkelijke manier om een afvalcontainer te bestellen. Snel geregeld en in ons geval snel eerder opgehaald.erg blij mee
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze service. We waarderen het heel erg dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten! We hopen u nog eens van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Saar
Prima online afspraak te maken. Op de dag van plaatsing door de chauffeur gebeld met de vraag waar ik hem precies wilde hebben. Container is een dag later opgehaald dan afgesproken, maar ik was klaar met mijn werk, dus dat was voor mij niet zo'n issue.
Bedankt voor het achterlaten van uw review! We zijn blij dat het voor u geen probleem is geweest dat de container een dag te laat opgehaald is. Soms komen we door de drukte niet helemaal door de planning heen, we zijn blij dat u dit niet als vervelend heeft ervaren! :) Met een vriendelijke groet, Saar
Hele directe communicatie en flexibele aanpak. Top!
Fijn om te vernemen dat u onze service positief heeft ervaren! Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! Met een opgeruimde groet, Saar
Een goed bedrijf een aanrader
We zijn blij om te horen dat u ons aanraadt! We waarderen het heel erg dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven. Wie weet tot de volgende keer! :) Saar
Elk jaar hebben wij voor het afval van ons teeltproduct een groencontainer nodig. We reserveren de container via de site en de container wordt gebracht en opgehaald op de dag die wij willen. Eventuele op- of aanmerkingen geven we tevens door via de site en deze worden netjes opgevolgd.
We zijn blij dat de samenwerking tussen ons goed verloopt, en dat uw een review voor ons achterlaat. Dit waarderen wij heel erg, en we hopen u de komende tijd nog goed van dienst te kunnen zijn! Tot de volgende keer! Saar
Goed bedrijf, Container netjes op tijd geleverd. En op de plek zoals gevraagd. Op hun website kun je ook duidelijk, een alternatief adres invoeren. Dit zodat je container niet op het factuur adres geleverd word. Bij andere bedrijven is er vaak maar één veld voor adresgegevens. Dan moet je vervolgens weer gaan bellen. Om uit te leggen dat hij bij een klant geleverd moet worden op een ander adres. Bij spelt hoeft dit niet.
We waarderen het heel erg dat u de moeite heeft genomen voor het achterlaten van een review. We zijn blij dat de website bij u goed bevallen is, dan weten we dat we goed op we zijn met onze site. We hopen u nog vaker van dienst te kunnen zijn, en op een goede samenwerking in de toekomst! Tot ziens, Saar
op tijd geleverd en geen puin achtergelaten
Bedankt voor het achterlaten van de review! We hopen dat uw klus is gelukt, en dat we u nog een van dienst kunnen zijn. Met een opgeruimde groet, Saar
Container was makkelijk aan te vragen via de site. Het verzoek om de container te leveren na een bepaald tijdstip (na 12:00u ipv 7:30u) was echter niet goed. Wellicht de dag van te voren waarschuwen als het verzoek niet kan worden waargemaakt. Nu de buren uit bed moeten bellen om hun auto te verzetten.
Bedankt voor het achterlaten van uw review, we willen hierbij onze excuses aanbieden. dat wij ons niet aan de gewenste tijden hebben gehouden, die u aan ons had doorgegeven. We hadden u inderdaad een dag van te voren kunnen informeren dat het ons niet ging lukken, en dat is dus niet gebeurd. We nemen de fouten mee in het vervolg, en gaan ervoor zorgen dat we het anders zullen oplossen! Nogmaals onze excuses, en succes nog even met uw klus! Met een vriendelijke groet, Saar
Op tijd en vriendelijke chauffeur
We zullen de mooie complimenten doorgeven aan de chauffeur die bij u geweest is, bedankt voor het achterlaten van de mooie review! Met een opgeruimde groet, Saar
Klantvriendelijk, fijne chauffeurs.
Bedankt voor de mooie complimenten! We hopen dat uw klus goed is verlopen, en dat we u nog eens van dienst mogen zijn. Met een opgeruimde groet, Saar
Conform afspraak, nette tarieven, vriendelijke chauffeur, nooit gekloot, ik zeg TOP bedrijf
Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen, bedankt voor de bestelling en het achterlaten van de review! We hopen u snel nog eens van dienst te kunnen zijn. Met een vriendelijke groet, Saar
gewoon een top bedrijf! geen poes pas, maar gewoon online of telefonisch bestellen en het klaar container op tijd afgeleverd en wordt weer op tijd opgehaald.
Bedankt voor het achterlaten van de positieve review. Wij waarderen dit heel erg, en we hopen dat uw klus gelukt is! Met een opgeruimde groet, Saar
1. Heel simpel te vinden op internet 2. Super duidelijke website en dienstverlening 3. Gemakkelijk bestellen 4. Heel snel gebracht 5. Aardige chauffeur 6. Afspraken nagekomen - tijdstip, vooraf bellen, enz 7. Reminder met mogelijkheid voor ander tijdstip/datum van ophalen 8.keurig opgehaald conform afspraak 9. Deze after service mail 10. Echt super geregeld en dus een aanrader voor iedereen die een container nodig heeft
We zijn heel erg blij met uw review, bedankt voor alle mooie complimenten die u heeft achtergelaten! We waarderen het ook heel erg dat u z`n mooie review achterlaat, en we hopen u zeker nog eens van dienst te kunnen zijn! Met een vriendelijke groet, Saar
Nette service, telefonisch contact super
Bedankt voor het achterlaten van uw review. We zijn blij om te horen dat de klantenservice u goed is bevallen. We hopen u snel nog een terug te zien! Tot ziens! Saar
Vriendelijke medewerkers bij het plaatsen en ophalen van de container. Snel en goede service
Fijn om te vernemen dat alles goed verlopen is! Wij geven de mooie complimenten ook door aan de chauffeurs die bij uw geweest zijn! Met een opgeruimde groet, Saar
Duidelijke bestel site, en super snel geleverd
Bedankt voor de complimenten over de site, we zijn blij om te horen dat de site duidelijk is. Met een opgeruimde goed, Saar
Ik had een container besteld maar deze bleek te klein voor mijn afval, na een belletje en meedenken werd de container dezelfde dag nog omgeruild voor een lege en ook weer opgehaald. Doordat wij in het centrum wonen was langer plaatsen niet mogelijk daardoor was dit voor ons een super oplossing. Bedankt SPELT team.
Bedankt voor al de mooi complimenten in uw review. We proberen altijd mee te denken met onze klanten, en het is fijn om te horen dat het u ook lukt! We hopen u nog eens te kunnen helpen! Saar
Heel goed, Beleefde chauffeur!
We zullen de complimenten aan de chauffeur overdragen. Vriendelijk dank voor uw review! Met een opgeruimde groet, Saar
Lekker vroeg neer gezet, En op de afgesproken datum weer kwirig opgehaald.
Bedankt voor uw review. We zijn blij om te vernemen dat de service u goed bevallen is! Met een vriendelijke groet, Saar
Lekker vroeg afgeleverd in de binnenstad van Leiden. Chauffeur dacht mee over een praktische plek. Eind van de ochtend al afgevuld en gevraagd of hij eerder opgehaald kon worden. Ik was namelijk bang dat anderen hun troep hierin zouden dumpen. 2 uur later werd de bak alweer afgevoerd. Super service!
Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen, en bedankt voor de review! We hopen u snel nog een van dienst te kunnen zijn! Met een opgeruimde groet, Saar
Blokland 18
2441GG Nieuwveen