Erg makkelijk te regelen op de site. Duidelijk en goed volgens afspraak geleverd.

Zeer prettig contact

Medewerkers zijn zeer behulpzaam, zowel bij telefonisch contact als bij het brengen en wisselen van de containers. In mijn geval had ik een specifieke wens die bij elke containerwissel goed nageleefd wordt. Na eerdere containers van andere aanbieders gebruikt te hebben die niets konden garanderen, zal ik bij Spelt mijn toekomstige containers bestellen.

Joop je bent een topper!

De site is transparant, bestel en ophaaldatum worden keurig nageleefd! Wij hadden een schoon puin container voor onze bestrating. 40m³ met een dikte van 8 cm en deze past zonder strak te stapelen in een 6m³ container. De container stond krap opgesteld met een auto er vlak naast, maar vriendelijke Joop trekt deze er vakbekwaam uit. De inhoud van de container werd zelfs nog even handmatig gevlakt zodat er een 2e container verderop bovenop kon. Dat is nog eens economisch verantwoord denken Joop! Waar anderen stiekem even zonder netje rijden deed Joop dit niet. Zeer professioneel! Spelt, jullie mogen zuinig zijn op Joop, deze man is een topper!

Betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf

Al meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van Spelt. Containers worden op het afgesproken moment geleverd door de vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Is een aantal keer voorgekomen dat ik er zelf niet was bij het plaatsen, maar chauffeur neemt dan telefonisch contact op om de container op de juiste plaats te zetten. Paul Kortekaas Tuin- en boomzorg

Wij werden prettig verrast door een Leidse chauffeur die zich goed aan de afspraak hield door na een belletje binnen de afgesproken tijd bij ons te arriveren. Daarbij gaf hij ons ook nog een bruikbaar advies bij onze klus van dat weekend. Toen hij ook vanochtend weer de container ophaalde zorgde hij met zijn opgewektheid dat onze maandag, ondanks de regen, zonnig begon.

Top bedrijf

Heb nu 2x container gehuurd en bevalt mij prima en je word ook op de hoogte gehouden wanneer deze word gebracht en ook via Email wanneer deze word opgehaald. Top berdrijf.

Komen afspraken goed na

Container was netjes en de bezorger was meedenkend. Erg goede ervaring.

Prima geregeld

Al meer ervaring met Spelt en kan ze iedereen aanbevelen. Afspraak is afspraak, prima website en nette prijs.

Per ongeluk een verkeerd adres opgegeven. Geen probleem zonder enige moeite reden ze door naar het goede adres toppers!!

Goede en snelle service

Goede ervaring met dit bedrijf, alleen met ophalen was een foutje geweest in het systeem voor de rest top geregeld! Hebben daarom nog een container daar besteld. Zeker een aanrader!

Geleverd op het moment wat ik vroeg, geplaatst waar ik wilde. Prima service met een glimlach

Doet precies wat ze zeggen. Goed !

Het klopt !

Vriendelijk geholpen.

Via berichten, netjes geïnformeerd. De containers op de juiste dag geleverd en schoon. De medewerkster op de vrachtauto zeer vriendelijk. Complimenten voor de service!

Snel en betaalbaar

Goede uitleg via de chat om de juiste container te kiezen. Snelle service en al onze zooi kwijt in 1 keer. Dankjulliewel

Komen afspraken na

Vandaag besteld morgen een container. Fantastische service

Snel, makkelijk, goedkoop.

Goede communicatie tijdens omwisselen diverse containers.

Súper snel alles geregeld.

Snelle levering en zeer vriendelijk

Snelle levering en vriendelijk

Betrouwbaar, snel en behulpzaam

Goeie service en bereikbaarheid. Bak vol, binnen no time weer een nieuwe neergezet. Prettige saemnwerking

Top bedrijf!

Werk veel met spelt! Snel… komen afspraak altijd na!

volgens afspraak op de juiste dag en juiste plaats

op tijd en op goede plaats

‘S avonds besteld, volgende ochtend werd hij netjes gebracht. We hebben aangegeven dat wij 10 minuten voor het leveren gebeld wilden worden. Dit werd ook gedaan.

Onze eerste, 6m3 container was vol, deze omgeruild voor een 3m3. Service was evenals bij de 1e container prima, aardige chauffeur, evenals de eerste ook met een gehoorbeperking, was erg vriendelijk en kon zich prima duidelijk maken. De containers werden netjes omgewisseld tot op de centimeter waar we hem wilden hebben. Prima!

Als altijd super.

Snel leveren Aardige chauffeur Duidelijk Communicatie top.

Spelt's service scheelde een hoop gedoe

Mezelf voor het eerst een container gegund, in plaats van zelf alles wegbrengen. Online snel geregeld, brengen en afhalen zoals afgesproken, relaxte chauffeurs waarvoor moeilijke bochten niet teveel gevraagd is en ook nog de overlast beperken voor overig verkeer. Ga ik vaker doen.

Blokland 18

2441GG Nieuwveen