Spelt's service scheelde een hoop gedoe

Mezelf voor het eerst een container gegund, in plaats van zelf alles wegbrengen. Online snel geregeld, brengen en afhalen zoals afgesproken, relaxte chauffeurs waarvoor moeilijke bochten niet teveel gevraagd is en ook nog de overlast beperken voor overig verkeer. Ga ik vaker doen.

Helemaal goed

Had een te kleine container bestelt maar 1 belletje waar de chauffeur bij stond kon ik toch de grotere krijgen. Perfecte service!

Supersnel geleverd en niet te duur.

Goede service, nette aflevering

De container is netjes afgeleverd. De chauffeur belde een half uur van tevoren zoals gevraagd.

Goed geregeld

Prima levering en aardige chauffeur.

Alles super goed geregeld

Alles goed en snel geregeld..toffe chauffeur en service.. tot de volgende keer!!

Alles werd snel en netjes geregeld .

Echt een aanrader !

Super snel en redelijk tarief

Netjes Snel

top

Netjes geleverd en weer op gehaald

Levering en afhandeling door vriendelijke medewerkers. Bij vragen snel en accurate antwoorden. Kortom, top!

Zeer goed bedrijf

Netjes afgeleverd op aan gegeven tijd en plek Makkelijk te boeken en af te handelen via de site ben zeer tevreden!

Prettig persoonlijk contact

Uitgebreide keuzemogelijkheden. Jammer alleen dat meteen een ophaaldatum moet worden opgegeven en dat de mogelijkheid tot container wisselen ontbreekt. Chauffeur zeer vriendelijk, behulpzaam en vindingrijk. Binnenkort maar eens bellen hoe een wisseling kan vóór de opgegeven ophaaldatum.

Top service! Komen afspraken tenminste na!

Snel besteld….van te voren keurig gebeld met het tijdstip waarop container gebracht zou worden. Vriendelijk chauffeur. Dan ook nog een nette container voor de deur.

Goede en snelle service, en prima klantenservice

Kwaliteit = goed Communicatie = goed Service = goed (en snel)

Goede en snelle service

Netjes afgeleverd door vriendelijke chauffeur.

Op korte termijn had ik een bak nodig besteld en volgende dag netjes geleverd! Chauffauer belde netjes op met de vraag waar ik hem wilde hebben en 2 dagen later heb ik hem weer laten ophalen... Heerlijk dat zoiets zo simpel kan gaan! Top ik bestel er vast en zeker nog 1

Goede ervaring

Goede ervaring container werd op de afgesproken datum geleverd. Van te voren werd nog even gebeld , Prima geregeld.

container verkeerd geplaatst ondanks duidelijke instructies

Container is ondanks duidelijke instructies niet op de aangegeven plek neergezet.

tot nu toe , goed

bak was mooi op tijd

Makkelijke website alles duidelijk omschreven

Op de dag van plaatsen een belletje van de chauffeur gekregen en de container op de afgesproken plaats neergezet Volgende keer weer een container van Spelt

top

zeer tevreden, leveren snel en netjes op de afgesproken plek

Goede communicatie & service

Enkele bakken besteld, op de afgesproken dag geleverd en flexibel bij het wijzigen van de ophaaldata. Snelle reactie op email bij vragen.

Top levering

Bij mijn vorige container leverancier krijg ik de containers vaak niet op tijd en regelmatig hellemaal niet.... Dit probleem heb ik niet meer, gelukkig

Alles volgens afspraak, mega vriendelijke en meedenkende chauffeur

Volgens verwachting wordt er keurig geleverd, op de afgesproken tijdsindicatie. Ter plekke wordt meegedacht om de container goed te plaatsen. Top service!!

Good service

Very fast and simple procedures. They are always punctual with deliveries and pick-ups. We have used them on several construction sites and have never had any problems. It is a very recommendable service.

Blokland 18

2441GG Nieuwveen