Mezelf voor het eerst een container gegund, in plaats van zelf alles wegbrengen. Online snel geregeld, brengen en afhalen zoals afgesproken, relaxte chauffeurs waarvoor moeilijke bochten niet teveel gevraagd is en ook nog de overlast beperken voor overig verkeer. Ga ik vaker doen.
Soms is het makkelijk om iets naar u toe te laten komen dan het zelf moeten wegbrengen. Fijn dat u dit dus ook zo heeft ervaren! Tot snel! Saar
Had een te kleine container bestelt maar 1 belletje waar de chauffeur bij stond kon ik toch de grotere krijgen. Perfecte service!
Bedankt voor de mooie complimenten! We zijn blij dat u de service goed ervaren heeft. Met een opgeruimde groet, Saar
Supersnel geleverd en niet te duur.
We zijn blij dat we een compliment krijgen over de prijzen. We hopen u snel nog een van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Saar
De container is netjes afgeleverd. De chauffeur belde een half uur van tevoren zoals gevraagd.
Bedankt voor de mooie complimenten. We geven dit door aan de chauffeur, fijn dat de service u goed bevallen is! Met een vriendelijke groet, Saar
Prima levering en aardige chauffeur.
Bedankt voor de fijne review. We hopen u snel nog een terug te zien! Met een opgeruimde groet, Saar
Alles goed en snel geregeld..toffe chauffeur en service.. tot de volgende keer!!
Bedankt voor uw review en de mooie complimenten. Wij geven dit door aan onze chauffeur! Tot de volgende keer! Saar
Echt een aanrader !
Bedankt voor dit mooie compliment, fijn dat u ons aanraad! Met een opgeruimde groet, Saar
Netjes Snel
Bedankt voor uw review. We zijn blij dat het u bevallen is! Met een opgeruimde groet, Saar
Netjes geleverd en weer op gehaald
Bedankt voor de mooie complimenten! Met een vriendelijk groet, Saar
Levering en afhandeling door vriendelijke medewerkers. Bij vragen snel en accurate antwoorden. Kortom, top!
Bedankt voor de mooie complimenten. Fijn dat de service goed bevallen is! Tot snel! Saar
Netjes afgeleverd op aan gegeven tijd en plek Makkelijk te boeken en af te handelen via de site ben zeer tevreden!
Wij zijn blij dat alles goed verlopen is. We hopen u snel nog eens van dienst te kunnen zijn! Met een vriendelijke groet, Saar
Uitgebreide keuzemogelijkheden. Jammer alleen dat meteen een ophaaldatum moet worden opgegeven en dat de mogelijkheid tot container wisselen ontbreekt. Chauffeur zeer vriendelijk, behulpzaam en vindingrijk. Binnenkort maar eens bellen hoe een wisseling kan vóór de opgegeven ophaaldatum.
Bedankt voor uw review. En ik zal uw vragen/opmerkingen ook beantwoorden. U moet inderdaad een ophaaldatum invoeren, dit is omdat we een huur periode van 8 weken hebben. De ophaal datum kan ten alle tijden gewijzigd worden, dit kan via de chat, telefonisch of via de mail. Voor het wisselen van een container, kan u een nieuwe container bestellen via de site. Tijdens het bestellen het je een vakje `bestelnotities` daar kan u dan bij zetten: Betreft een wissel. Meer hoeft u niet te doen, en dan komt het helemaal goed. Heeft u nu nog vragen, stuur dan een chat naar Saar via de site. Dan help ik u verder. Bedankt voor de mooie complimenten die u geeft in de review, en tot snel! Met een vriendelijke groet, Saar
Snel besteld….van te voren keurig gebeld met het tijdstip waarop container gebracht zou worden. Vriendelijk chauffeur. Dan ook nog een nette container voor de deur.
Wat een mooie complimenten. Wij gaan dit doorgeven aan de chauffeur! Met een opgeruimde groet, Saar
Kwaliteit = goed Communicatie = goed Service = goed (en snel)
Bedankt voor deze 3 mooie complimenten. Fijn om te vernemen dat de service u goed bevallen is, daar doen we het voor. Hopelijk tot snel! Met een vriendelijke groet, Saar
Netjes afgeleverd door vriendelijke chauffeur.
Bedankt voor de complimenten over de chauffeur, wij gaan dit door geven aan de chauffeur die bij u geweest is! Met een vriendelijke groet, Saar
Op korte termijn had ik een bak nodig besteld en volgende dag netjes geleverd! Chauffauer belde netjes op met de vraag waar ik hem wilde hebben en 2 dagen later heb ik hem weer laten ophalen... Heerlijk dat zoiets zo simpel kan gaan! Top ik bestel er vast en zeker nog 1
Bedankt voor al deze mooie complimenten, fijn om te horen dat de service u gemakkelijk en snel bevalt. Dan weten we dat wij goed op weg zijn op deze manier. Tot snel! Saar
Goede ervaring container werd op de afgesproken datum geleverd. Van te voren werd nog even gebeld , Prima geregeld.
Wat een mooie review, bedankt hiervoor. We vinden het fijn om te horen dat alles goed bevallen is. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Saar
Container is ondanks duidelijke instructies niet op de aangegeven plek neergezet.
Wat een vervelende situatie. Onze chauffeurs doen altijd hun best om een container te plaatsen waar de klant wilt, helaas is dit dus niet gelukt zoals u het had willen zien. Soms is er ook niet genoeg ruimte om op die plek een container te plaatsen. We zagen bij de order geen plaats instructie staan, dus als het telefonisch is doorgegeven dan hebben we het verkeerd begrepen. Onze excuses hiervoor! Met vriendelijke groet, Saar
bak was mooi op tijd
Bedankt voor uw compliment. We hopen u snel nog eens te kunnen helpen! Met een opgeruimde groet, Saar
Op de dag van plaatsen een belletje van de chauffeur gekregen en de container op de afgesproken plaats neergezet Volgende keer weer een container van Spelt
Bedankt voor deze mooie review. We hopen u snel nog eens van dienst te kunnen zijn! Tot snel! Saar
zeer tevreden, leveren snel en netjes op de afgesproken plek
Bedankt voor de positieve review. Fijn dat alles goed bevallen is! Met een opgeruimde groet, Saar
Enkele bakken besteld, op de afgesproken dag geleverd en flexibel bij het wijzigen van de ophaaldata. Snelle reactie op email bij vragen.
Fijn dat de service u bevalt, en het allemaal goed gegaan is. We hopen u snel eens terug te zien! Met vriendelijke groet, Saar
Bij mijn vorige container leverancier krijg ik de containers vaak niet op tijd en regelmatig hellemaal niet.... Dit probleem heb ik niet meer, gelukkig
Goed om te horen dat de samenwerking goed gaat. We hopen u nog vaker van dienst te kunnen zijn! Met een vriendelijke groet, Saar
Volgens verwachting wordt er keurig geleverd, op de afgesproken tijdsindicatie. Ter plekke wordt meegedacht om de container goed te plaatsen. Top service!!
Bedankt voor deze mooie complimenten. Wij geven de complimenten ook door aan onze chauffeur! Met vriendelijke groet, Saar
Very fast and simple procedures. They are always punctual with deliveries and pick-ups. We have used them on several construction sites and have never had any problems. It is a very recommendable service.
Thanks for the nice review and the orders! We hope to see you often. Sincerely, saar
Blokland 18
2441GG Nieuwveen