Zeer klantgericht!

Denk met ons mee. Betrouwbaar en vriendelijk. Ook als we haast hebben met weghalen doen ze hun stinkende best om er voor te zorgen. Dank jullie wel!

Uitmuntende service en alles netjes op tijd geleverd etc

Snelle levering en service,complimenten voor jullie service,top.

goed geregeld

makkelijk bestellen via internet afrekenen via klarna . berichtje wanneer ze de containers komen halen ,en veranderd er wat in de planning gelijk een telefoontje .

Duidelijk, snel, eerlijke prijs!

Container voor grond besteld, gevraagd voor de chat of deze op tijd geleverd kon worden in de ochtend. Chauffeur was lekker vroeg dus konden snel starten met de klus. Tussendoor nog even wat nagevraagd via de Chat over beladen van de container, snel en duidelijk antwoord. Na melding dat de container vol was is deze gelijk de volgende dag al opgehaald. Top service!

Super snelle service

Uitstekende service

Uitstekende service! Zeer vriendelijke chauffeurs(vooral de chauffeur uit Leiden!!!!). Paar keer het kantoor gebeld om container eerder op te halen. Was geen enkel probleem.

Keurige afhaal en aflever chauffeur! Petje af

Duidelijke afspraken die ook worden nagekomen

Alle prijzen en voorwaarden worden duidelijk vermeld op de site en deze afspraken worden ook altijd nagekomen. Er wordt ook meegedacht met de klant en indien nodig wordt contact opgenomen om zaken duidelijk te krijgen.

Altijd goed geregeld

Bestellen via de website is een eitje. Prijs is prima en marktconform. Afleveren en op de plek zetten altijd top, ophalen ook altijd goed geregeld.

Duidelijk en snel.

Makkelijk de juiste container te bestellen. Snel geleverd. Omwisselen naar nieuwe container ging makkelijk en ook snel. Chauffeurs waren Vriendelijk! En prijs viel mij mee.

Prima gelopen

Zonder poespas,netjes optijd en niet te duur

Volgens afspraak en niet duur

Via website gereserveerd, voorkeurstijd opgegeven en ook keurig op tijd geleverd. Kreeg zelfs keurig bericht van mijn verzoek tot ophalen als herinnering dat de container de volgende dag gehaald zou worden

Snel en ongecompliceerd

Snel geleverd, snelle service bij vragen. Uiterst aardig personeel.

Gerrit

Altijd goed

Misschien wel 10x besteld afgelopen jaar en nooit klachten gehad. Netjes gebracht en opgehaald volgens afspraak.

Gemakkelijk, behulpzaam en goed

Gemakkelijk bestellen via de website. Als iets niet uitkomt krijg je bericht of telefoon met een alternatief of een passende oplossing. En de prijs is goed. Prima, ga zo door.

Op het laatste moment moest er een container geregeld worden. Dus in de avond alles geregeld, volgende dag keurig geleverd. Ook werd hij op de aangegeven dag opgehaald. Kreeg tussendoor een sms met herinnering wanneer hij opgehaald zou worden. Betalen snel en eenvoudig online.

Snel en eenvoudig besteld, geleverd en opgehaald, in 1 woord top geregeld.

Ik heb al een aantal keren gebruik gemaakt van de service van Afvalcontainer Holland en dat ik mij telkens prima bevallen. Snelle service en ze komen hun afspraken na. Een container is eenvoudig via internet te bestellen en wordt geleverd op de aangegeven locatie wanneer dat is afgesproken. Ook het inplannen van het omwisselen van een volle naar een lege container gaan kinderlijk eenvoudig via het bestel proces op internet. Voor mij zeker een aanrader...

Flexibel bedrijf houdt zich aan de afspraken

We hebben 2 keer een container gehuurd en dat was steeds keurig op tijd. Er werd ook steeds met ons meegedacht over de beste oplossingen. De chauffeurs ook prima keurig en snel. Als we er weer een nodig hebben komen we hier zeker terug!

Goede service, snelle levering

Plusten: Goede service, snelle levering en aardige meedenkende chauffeurs Minder: Prijzen zijn per januari 2022 omhoog gegaan

Donderdag om 15 uur besteld vrijdagochtend gebracht. Chauffeurs erg netjes en meedenken waar te plaatsten.

prima en goedkoop geregeld

alles volgens afspraken afgehandeld perfect

Geweldig correct bedrijf

Container keurig op tijd, fijn contact met chauffeur over plaatsing container.

Perfect geleverd en opgehaald

2 keer een container gehuurd en beide keren precies zoals je het zou willen. Stipt volgens afspraak.

Blokland 18

2441GG Nieuwveen