Gemakkelijk bestellen en goede service.

Snel bestellen, gemakkelijk via internet. De chauffeur denkt goed mee! De partij waar we de volgende container ook gaan bestellen!

Prima geregeld

Bak gemakkelijk besteld, snel geleverd en met 1 druk op de knop weer opgehaald. Nu de volgende bak aan het vullen. Prima geregeld

Netjes en goed.

Spiksplinternieuwe container op tijd bevracht en gehaald; wat wil je nog meer?

Simpelweg een topervaring

Geen gedoe; gewoon geregeld

Bij Afvalcontainer Holland zijn de zaken goed geregeld. Alles verloopt prima volgens afspraak. Een verademing

Alles volgens afspraak gedaan

Via de site eenvoudig te bestellen. Ophaal datum kan je aangeven en dat werd ook keurig gedaan. Top bedrijf!

Klantgerichte duidelijke dienstverlening

Wij huren regelmatig een afvalcontainer bij Afvalcontainer Holland en zijn zeer tevreden. Duidelijke prijsinformatie, makkelijke betaling, leveringsafspraken worden juist nagekomen en bij telefonisch contact kunnen de eerdere afspraken meestal worden gewijzigd. Dus al met al een klantgerichte duidelijke dienstverlening.

Goed en snel geregeld

Mijn eerst bestelde container via afvalcontainer-holland.nl Ik ben vanuit het verleden gewend om telefonisch rechtstreeks bij het bedrijf een bestelling te doen. Is altijd goed verlopen. Ben je wel kantoortijd gebonden. Ik moet zeggen zo via de website ging het makkelijk en is snel geregeld. Die houden we er in. Ga zo door.

:) Alles in orde.

Prima afspraak

Zowel online als telefonisch uitstekend contact

Goede en snelle service zowel telefonisch als per e-mail

Online bestelling verloopt voorspoedig, er word aandacht gegeven aan de punten die je als klant vraagt. Snelle reactie op de vragen per e-mail. Mijn volgende container zal wederom bij dit bedrijf worden besteld.

Goeie snelle service

Heb nu al 3x een container gehuurd hier. Ze zijn goed geprijsd nette service en goeie communicatie. Ik liep 1 keer uit met de verbouwingen aangezien ik zat te wachten op vergunningen. Gebeld of de container wat langer kon blijven staan. Was geen enkel probleem. En is keurig weg gehaald op de afgesproken service. Kortom zeer netjes.

Goed geregeld en afspraken perfect nagekomen

Gemaakte afspraken worden perfect nagekomen en het bedrijf heeft alles goed geregeld met aan- en afvoer.

Professioneel en vakkundig

Onlangs 2x bouw- en sloopcontainer besteld via de webshop. Werkt uitstekend. Verzocht vooraf even te bellen i.v.m. locatie container en dat wordt dan ook tijdig gedaan. Ik ben blij met dit bedrijf.

Uitstekende service

Afspraken worden vastgelegd en nagekomen. Website werkt prima. Kortom zeer betrouwbaar bedrijf

Goed en betaalbaar.

Wij hadden voor de badkamer voldoende aan een 3m3 container. Werd netjes in de voortuin gezet, zoals gevraagd, ondanks dat de chauffeur de nodige keren moest steken om de container op z'n plek te krijgen. We hadden zelf beter moeten communiceren over de tijden van het brengen en ophalen van de container, maar dat gebeurde wel op de juiste dagen.

Op tijd en zonder gezeur!

Wat er ook in moet: Afvalcontainer is er en wordt op tijd geleverd en weer opgehaald!!

Snel en betrouwbaar !!!

Container werd netjes op tijd afgeleverd.

Top geregeld en makkelijk te regelen via internet.

Containers mooi op tijd geregeld en netjes weg gezet.

Snelle levering en snel opgehaald

Makkelijke website om uit te zoeken wat je zoekt, snelle levering en snel opgehaald.

Top geregeld

Zoektocht om dakgrind af te voeren eindigde bij Afvalcontainer Holland. De container op tijd geleverd en op tijd weer opgehaald. Opgeruimd staat netjes.

Fijn bedrijf en fijne communicatie.

Goede service en gemakkelijke website.

Prima bedrijf en komen hun afspraken na

Makelijk om een container te bestellen via de website, transparant prijssysteem.

Enorm tevreden!

Vanaf het moment van het telefonisch contact, waar ik vriendelijk en hulpvaardig werd geholpen, tot de aflevering van de container thuis was ik zeer tevreden. Geen moeite te veel, bij voorbeeld het keren van de container, voor ons gemak, was geen probleem. Chauffeurs vriendelijk, vrolijk en heel professioneel. Zo ook op het moment van ophalen op de afgesproken dag.

Good service

Good service! Smooth communication and quick delivery!

Blokland 18

2441GG Nieuwveen