Qing Chen

Smooth communication And deliver on time !

Toppie!

Komen snel, halen snel, en makkelijk aanpassingen te doen

Betrouwbaar en makkelijk te bestellen

Ik heb in totaal 6 containers besteld in augustus via Afvalcontainer Holland. Makkelijke website om te bestellen, flexibel om ophaal data te veranderen. Punctueel met afleveren en ophalen. Scherpe prijzen met aangename €15 kortingscode. Ik raad deze website aan iedereen aan.

Snelle levering en ophaling ook bij extra container bestelling

Begonnen met een kleine container, maar verbouwen levert meer afval op dan je denkt. Dus nieuwe besteld en aangeven dat de andere gehaald kon worden en dat was binnen een dag geregeld. Goede logistiek en planning, top service

Een aanrader

Een aanrader, container bestellen bij Spelt/Afvalcontainter Holland. Snel geregeld en het liep zoals werd toegezegd. Wij zouden de container indien nodig hier weer bestellen!

Nette snelle service

Heb nu al 3x en container besteld hier buiten het feit dat ze voordelig geprijsd zijn leveren ze snel en vooral netjes. Container word neergezet waar je wilt. Zeker aan te bevelen.

Snelle levering en prima service!

Zelfs het omruilen voor de volgende container ging feilloos!

Komen goed de afspraken na

Ondanks een verkeerd adres, werd hier niet moeilijk over gedaan en uiteindelijk op de goede locatie in samen spraak geleverd en geplaatst!

PRIMA

Komen afspraken na. Leveren en ophalen volgens planning.

Container werd de volgende dag al afgeleverd, goede service

Snelle professionele afhandeling.

Makkelijk bestellen via de site, chauffeurs waren professioneel en klantvriendelijk.

Blokland 18

2441GG Nieuwveen