Super service

Fantastische service !!!

Een aanbeveling voor anderen !

Bestelling is goed afgehandeld

Communicatie met bedrijf is erg goed De producten zijn na bestelling goed afgeleverd

Snel en goedkoop

Vlotte levering

Fijn op tijd en zonder extra verzendkosten geleverd!

Fijn op tijd en zonder extra verzendkosten geleverd! Kende dit bedrijf nog niet maar ben tevreden. Wel wat zwaar voor de bezorger zonder karretje. (2× 20 kilo)

Super !!

Na zelf verkeerde bestelling gedaan en daarover telefonisch contact gehad te hebben alsnog het goede product gekregen Top hoor !!

Snel en netjes

Snel en netjes en eigenlijk gewoon niets aan toe te voegen

Prima mest voor sedumdak

Bestelling van mest gedaan en met enige vertraging wegens een interne storing ontvangen. Sedumdak ligt er weer perfect bij.

Snel en goed

Snel geleverd en goed aangekomen

Met 1 woord geweldig

Snel verzonden en snel ontvangen.

snel en kwalitatief goed

Snel geleverd, goed verpakt en van goede kwaliteit

: ) Heel vertrouwd , super advies en top snel leverbaar

Ik was blij de firma is zeker professioneel , put a smile on mijn face. Dank uw wel Mt. Vr. Gr. Wendy j Harrison PS : Mijn advies is aan mensen zoekend voor een prima online Tuincentrum is kies voor Tuincentrum Gigant en familie

Super goed

Het was er best wel snel op de stoep aardige mensen aan de telefoon maar ook aan de deur

Snel en netjes geleverd

Goed product en kwaliteit

Scherpe prijzen en snelle levering!

Scherpe prijzen en snelle levering!

Bestelling en levering verliep makkelijk en snel en correct.

Zie hierboven

Tevreden klant!

Goede website, supersnelle levering.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb verschillende firma's bekeken; tuincentrum gigant leverde de voordeligste produkten zonder bezorgkosten. Niet moeilijk kiezen, in mijn optiek!

Tijdige en correcte levering

Tijdige en correcte levering

Afspraak is afspraak

Prima service!

Na problemen met levering(DHL) snelle oplossing met medewerker TG via telefoon. Zeer vriendelijke medewerker!

Tevreden klant

Het geheel van bestelling , informatie tot aflevering is zeer goed geregeld. Tevens is de prijs goed t.o.v andere bedrijven.

Snel en goed verpakt

Actie geen verzendkosten deed mij 20kilo lavameel bestellen als probeersel

Netjes en gratis bezorgd

Goede concurrerende prijzen en betrouwbare merken

Snelle bezorging

Heb eigenlijk helemaal geen ervaring bij jullie. Heb online wat besteld en dat werd echt suoer snel bezorg. Fantasties. Dus dat is mijn ervating nu. Ook kosteloos en daar hou ik van. Want als er bezorgkosten bij komen wordt het ook weer een stuk duurder.

De Terp 2

9363XG Marum