Snel en zonder gedoe

Zie boven

Snel en goede prijs

Snelle levering en een goede prijs, prima!

Goed in nakomen van afspraken!

De bestelde lavameel werd geleverd, wat later dan verwacht; maar daar is over gecommuniceerd. Jammer dat de bezorger het voor de deur had gezet, wij waren thuis! Want de inhoud van de beide pakketten , zat in een papieren zak. Mat de regen in aantocht, was dat iets minder. verder dik tevreden

Een correcte levering.

Zeer positief en snelle verwerking met bedrag wat teveel was betaald. Helaas was de bestelling niet in zijn geheel leverbaar. Mocht ik nog een keer iets nodig hebben zal beslist bij jullie navragen . Hartelijke groet, Liesbeth de Baan

Gewoon goed

Het ging zo als het hoort gewoon goed

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Goede prijs/kwaliteitsverhouding en het bestelde werd snel geleverd.

Heldere club

Goede website met info, goede communicatie over levering en op tijd geleverd

Snel bezorgd, goed product

Snelle levering, goed product

Volgens afspraak

Netjes geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Zeer tevreden ook dat ik het aangegeven bezorg moment niet thuis was en het eenvoudig om kon zetten.

Received broken product but was reimbursed

In December 2020, I bought a Christmas tree stand that arrived broken. The customer service was kind and promised to send a replacement. Unfortunately, I had apparently ordered the last unit. Several months later, without an answer to my emails, after leaving a feedback here, I was finally reimbursed for the broken product. I will give the shop another chance because they seem nice and I choose to believe that they did not forget me on purpose.

Goeie en snel levering!

Ik kreeg de potgrond binnen 24uur geleverd. De contact was goed ik had gebeld dat ik meer dan 10 zakken nodig had en ik kreeg daardoor wat korting. Het is een duidelijke en makkelijke site. Ik ga hier in de toekomst zeker vaker bestellen!

Te laat geleverd

Vanwege de informatie op de website, die zegt dat als er op werkdagen voor 16:00 besteld en betaald wordt er diezelfde verstuurd wordt, heb ik mijn order bij de tuin gigant geplaatst. De order vertrok niet op diezelfde dag, vertrok ook niet op de volgende werk dag, maar pas de tweede werkdag.

Precies zoals besteld en snel in huis!

Netjes op tijd geleverd.product voldoet aan de verwachting

Ik heb een dag na de bestelling een bericht gekregen met een link naar de site van DHL. Maar door omstandigheden duurde het 5 dagen voordat de bestelling bij DHL werd aangeboden. Daarom lukte het mij steeds niet om mijn bestelling te volgen, en werd ik nerveus of het wel goed zat.Achteraf heb ik mij voor niets zorgen gemaakt want alles is keurig afgeleverd. Misschien een tip om pas een link naar DHL door te sturen op dezelfde dag dat men de bestelling aanlevert. Maar verder dik tevreden.

Snelle levering ,fijn product .

Snelle levering en lavameel is iets grover. Fijner verstrooien .

De levering zou binnen 1-2 dagen zijn. Heb na 7 dagen nog niets ontvangen.

Ik heb na 7 dagen mijn levering nog niet ontvangen.

Perfecte afhandeling een aanrader!

Correct en goed opvolging

Prima, goed product, snel ontvangen

Prima, goed product, snel ontvangen

Prima snel verzonden

Prima assortiment en prima bezorging

prima verzorgd

Gunstig en snel geleverd

Gunstig en snelle levering. Helemaal top

Snelle service. Top.

Goede prijs, overzichtelijke webshop en snelle levering.

Nvt

Mooi ingepakt netje geleverd.

De Terp 2

9363XG Marum