Prima geleverd.
Zeer snelle levering, kwaliteitsproducten!
Fijne online winkel. Snelle levering, goede service. Gratis levering, ideaal!
Vijf zakken potgrond besteld. Keuring op tijd bezorg.
We kregen een zwaar beschadigde doos thuis bezorgd, na wat eerdere miscommunicatie met klantenservice hebben wij contact gehad met iemand anders van klantenservice waarvan we een goedmaak plantje kregen waar we enorm blij mee zijn en deze is in perfecte staat aangekomen. Bedankt nog voor de goede service!
Goedendag, Hartelijk dank voor de review. Echter heeft u het verkeerde bedrijf gereviewd. Wij verkopen nammelijk geen planten omdat het zo lastig is om ze heel aan te laten komen. Mocht u in de toekomst deze plant overigens willen bemesten dan kun t u wel bij ons terecht! Met vriendelijke groet, Demian Ottema
Originele beoordeling
Heb een plant besteld bij tuincentrum vervolgens kreeg ik een zwaar beschadigde doos heb hier meteen foto's van gemaakt. Ik stuur een mail met de foto's naar klantenservice en krijg vervolgens als reactie dat de doos vast niet stil zal hebben gelegen in het post NL busje. Slaat helemaal nergens op, ik ga iedereen in mijn omgeving afraden om ooit hier wat te bestellen.
Boven al mijn verwachtingen betreffende de kwaliteit.
Correct en vooral ook snel
Heb geen auto, dus goed geprijsde potgrond met gratis levering was ideaal.
gewoon goed
Product Per ongeluk op verkeerd adres geleverd door mijn eigen schuld. Desondanks snel hersteld door tuingigant en een nieuw product geleverd gekregen. Klasse !
Originele beoordeling
Waarom krijg ik een verzoek om ervaring te delen als er nog steeds geen pakketje is geleverd?!
Verzendlabel was verwisseld met klant uit Amsterdam. TCG telefonisch niet bereikbaar. Naar 2 adressen van TCG gemaild, geen reactie. Gelukkig kon ik klant in Amsterdam (pakbon) bereiken en moest zij volgende dag in de buurt van Utrecht zijn en konden we onderling ruilen. 70 l potaarde besteld, kreeg 80 l geleverd (2 zakken van 40) Dat is meevaller, maar klopt dus niet wat op site staat. Verder was alles wel snel verzonden en is TCG ook aangesloten bij Bol.com dus toch maar "ja" bij aanbevelen.
Goedendag, hier betreft het inderdaad een menselijke fout van ons. In ons enthousiastme hebben we de stickers perongeluk omgewisseld. Toen we hier achter kwamen heb ik 2 keer gebeld met u. Wat betreft de te veel geleverde potgrond, wanneer onze 70l tijdelijk op is willen we toch zorgen dat we u zo snel mogelijk helpen. Daarom sturen wij in dit geval 2 zakken van 40 liter op. Met vriendelijke groet, Demian Ottema
Snel geleverd goede prijs!
Helemaal super alles is goed gegaan bedankt daarvoor
Goedendag, wat jammer te horen dat u niet tevreden bent. We willen u even laten weten dat we op het moment van emaillen direct actie hebben ondernomen door u een tweede doos op te sturen. We hebben alleen door een communicatie foutje vergeten u hier een mail over terug te sturen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen in de toekomst u te kunnen bewijzen dat we het wel goed kunnen doen. Met vriendelijke groet, Demian Ottema
Originele beoordeling
Heb willen bellen maar werd niet opgenomen heb er twee mailtjes over gestuurd maar er nog niets over gehoord dus wacht wel af of ik nog wel iets tehoren krijg .
Niet het produkt gekregen waarom is gevraagd.
Goedendag, ik heb even nagevraagd hoe dit nu zit en het geval is als volgt. U had DCM Bonsai mest besteld, echter was deze op dat moment niet leverbaar en hebben wij gekozen voor een ander product waar precies hetzelfde in zit. Dit hebben wij gedaan omdat wij u wel graag snel van dienst wilden zijn. Als het goed is, is er ook een briefje in de doos gekomen met een korte uitleg. We hopen op uw begrip voor de situatie. In de toekomst willen we graag bewijzen dat we het goed kunnen leveren! Met vriendelijke groet, Demian Ottema
Snel en correct geleverd
Tuinaarde direct geleverd. Bestelde zaden waren niet voorradig, geld werd na telefoontje meteen gecrediteerd..
Goed bezorgt.. Kwaliteit product was echt goed
Snel geleverd, geen bezorgkosten!
Prima en snelle levering
Helemaal top.
Het was voor ons de eerste keer dat we bestelde, bij Tuincentrum Gigant We bestelde bij deze Tuincentrum Gigant omdat we geen €40 of €30,00 verzendkosten hoefde te betalen. En dan zijn ze ook nog snel met leveren, en de vervoerder was ook super wat afleveren betreft.
Een hele goed snelle bezorging
Mijn bestelling werd snel verzonden, en de producten zijn goed. De prijs is ook goed en ook nog gratis verzending vanaf 50 euro.
Wat tof om te horren dat u zo tevreden bent! Echter heb ik goed nieuws: Wij hebben altijd gratis verzending! Met vriendelijke groet, Demian Ottema
Prima gegaan uiteindelijk :-)
Nog geen product ontvangen
Alles in orde, goed product, contact en correcte levering.