Snelle levering en duidelijke websop

Kon mijn product meteen goed vinden. Prijzen zijn gemiddeld en gratis verzenden!

Ik ben teverden met het online bestestellen bij Tuincentrum Gigant

Het pakket is keurig afgeleverd binnen de aangegeven termijn tijdens het bestellen. Het is ook netjes ingepakt.

Zeer tevreden!

Goede informatie zeer snelle levering complimenten

Helder en op tijd

Duidelijk wat mijn bestelling inhield, de goedkoopste aanbieder en vlot geleverd. Kritiekpunt; de track & trace code stond wel in de mail, maar niet waar ik die aan kan klikken of in kan vullen. Dat linkje miste ik nog.

Erg tevreden

De zakken lavagruis werden snel en netjes thuis afgeleverd.

Snel besteld; snel geleverd, goede prijs voor dit product (lavagruis). Nu nog in de tuin en afwachten of het echt werkt!

Ik ben blij .

Goed ervaring

Goed geregeld

Snel geleverd en goede producten

Snelle service, netjes verpakt en goede prijs!

Uitstekende kwaliteit voor lage prijs, snel verzonden

Uitstekende kwaliteit voor lage prijs, snel verzonden

Zeer goed.

Snel geleverd en mooi zand, geen dikke brokken er in.

Heel prettig

Heb nog niet gebruikt maar ik heb veel rewieuws hierover gezien

Ik kan bijna niet wachten om te gebruiken

Goede keuze ivm snelheid levering, prijsniveau en met name de gratis verzending

Haast alles goed in orde. Alleen de track en trace niet ontvangen. Toevallig net nog thuis toen de bezorger kwam met 5 zakken a 20 kg. Ook hij was blij dat ik thuis was, anders had hij 100 kg extra ballast gehad!

Prima, en snelle levering.

Het product was hier in omgeving Amsterdam niet te koop maar gelukkig wel bij jullie In Friesland. Bedankt!

Zeer vlotte levering!!

Mijn bestelling zak lavakorrels was vlot geleverd!

Ideaal voor alles in de tuin

Duidelijke omschrijving en snelle levering!

grote keus, maar verzending kan sneller en info daarover kan beter

De door mij gezochte potgrond was bij slechts weinig winkels te vinden. Gelukkig wel bij Tuincentrum Gigant, al was het de laatste zak die ze hadden. Info over het product was duidelijk. Gekregen wat ik besteld had, maar dat duurde wel 5 dagen. Tracking en trace code ontvangen, maar niet in de vorm van een link waar je op kan klikken. Bovendien stond niet vermeld bij welke postbezorger die code hoorde. Aan de hand van de eerste 3 karakters van de code en enig zoekwerk bij postbedrijven, kwam ik er achter om welk postbedrijf het ging. Niet handig. Product was prima verpakt.

Supersnelle levering

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Zelfs in deze tijden, waarin ieder bedrijf enorme vertragingen heeft met leveren. Top!

Goede spullen zeer aanvaardbare prijs

Goede spullen, aanvaardbare prijs Leuk dat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht

Mooi verpakt geen verzendkosten

Super snelle correcte verzending

Super snel

Het kan NIET BETER

Goede product omschrijving. Goede prijzen. En veel keus. Leuke website. Goede klantenservice. Goed verpakt. Snelle levering. Mijn adres is voor de toekomst gevonden.

WAARDELOOS

Bestelling gedaan van 15 zakken turf. OOK helemaal betaald. Dan krijg ik eerst 4 zakken, de dag erna 2 zakken en toen niets meer. Klantenservice zegt: Kan ons niet schelen, bel DHL maar. Dus je betaald maar ontvangt bijna niets en ook nog eens in etappes, dus moet je meerdere dagen thuisblijven. Klantenservice zegt: wij zijn maar heel klein,... maar waarom noem je jezelf dan GIGANT?... KOrtom NIET doen, service is ruk en leveren ho maar. Vandaag een mail gezonden dat als ik de 9 resterende zakken niet krijg, ik echt einde dag AANGIFTE ga doen en deze ook publiceer op Internet. Waardeloos bedrijf, mama en papa winkel..

De Terp 2

9363XG Marum