reuze snel

Stond verbaasd echt snel geleverd ,zelfs sneller dan de track en tracé code

Snel.goed, prijsbewust

Goede prijs, snelle levering

amateuristisch

Na mijn bestelling kreeg ik een orderbevestiging. Daarna een email dat zij niet wisten welk artikel het betrof en de bevestiging dat ik achteraf kon betalen. Later zag men blijkbaar aan het factuurnummer welk artikel het betrof. Daarna weer een email ontvangen dat het artikel was verzonden en daarna weer een email ontvangen dat het artikel pas wordt verzonden als er eerst wordt betaald. In een van hun eerste e-mails stond dat er de mogelijkheid was achteraf te betalen en ook op hun site staat dat je veilig achteraf kunt betalen. Ik heb het maar zo gelaten en koop het artikel wel in de buurt. Voor mij een voorbeeld hoe het niet moet.

Snelle service Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en service

Fijne website met veel producten. Makkelijk winkelen en bestellen.

Alles goed

Voor herhaling

Niet ontvangen bestelling alsnog netjes bezorgd.

Ik heb na wat oponthoud, na contact met de klantenservice, mijn bestelling van 2 zakken potgrond á 70 Liter inmiddels in goede orde ontvangen. Het is een mooie kwaliteit universele grond van DCM. Mijn plantjes kunnen vooruit.

Prima product en levering

Niet anders verwacht! Prima product, moet het nog gebruiken! Ik had wel een bericht willen krijgen dat de bestelling gereed wordt gemaakt en dat het er binnen een paar dagen is...

Prima webshop en prima klanten service

Goedemorgen ik vind het goed.

Bestelling via de website ging prima. Levering was snel. Producten waren goed ingepakt.

Prima in orde.

Snel en goed.

Rima

Redelijk snel geleverd. Track and trace code DHL werkte niet.

geweldig welk een service.

Heb meststof, grond en hydrokorrel voor mijn olijfboom besteld. Snel geleverd en goed ingepakt. Prima service!

Denneschors

Goede kwaliteit/prijs en gratis levering!

Goede en snelle levering

Goed en stevig verpakt raad iedereen aan om het hier te bestellen

Top en heel snel geleverd,

Top en snel geleverd 1dag vind het ook fijn dat je achteraf kan betalen, dit omdat ik het bedrijf niet kon, maar moet je zegen het is een top bedrijf. Alleen verpakking kan beter bij zwaardere dingen(viel bijna uit elkaar)doos. Verder voor herhaling vatbaar. R. Ekkes, een blije klant

Snel en strak geleverd

Veel online tuincentra verschuilen zich achter Corona met stagnerende levertijden. Gigant leverde echter super strak op tijd!

Makkelijk en voor een goede prijs te bestellen.

Levering duurde helaas lang maar dat kwam door de DHL. Drie dagen op een rij bericht van de DHL gehad dat ze zouden komen.

Mooie franse schors ligt.perfect top!

Het contact was goed, ik wet op de mail op de hoogte gehouden. De levering was snel en perfect .

Prima service..

Snelle en goede levering..

Komt afspraak na

Goed mee gedacht over mijn bestelling, ik kon zelfs wat korting krijgen als ik iets meer bestelde.

netjes geholpen prima

De Terp 2