Altijd goed
Snelle levering elke keer.
7 September 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.683 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Over het algemeen snelle levering, nette verpakking en betrouwbare service. De reviews noemen een eenvoudig bestelproces en snelle verzending. De wijnkwaliteit wordt meestal positief genoemd, met één melding van een ontbrekende fles of kwaliteitsafwijking. Al met al een erg positieve winkelervaring met tevreden klanten.
Snelle levering elke keer.
7 September 2026
Wanda
Hoogeveen
Bijzondere wijntjes zitten er tussen die je nergens anders gevonden krijgt, wel weinig aanbiedingen
2 September 2026
Bart
Eindhoven
Producten worden altijd snel geleverd. Prima service. Al jaren een zeer tevreden klant.
2 September 2026
Rita
Vriezenveen
Snelle levering, goede kwaliteit
26 August 2026
Caroline
Wijnandsrade
Zeer Tevreden over de wijnen en levering
24 August 2026
M.
Enschede
Goede en snelle levering en uiteraard heerlijke wijn
19 August 2026
Marjan
Almere
Bestel regelmatig doos witte wijn, welke een dag later bij mij wordt afgeleverd. Toeval of niet, week later krijg ik een mail dat bij bestelling van de huiswijnen 10% korting gegeven wordt
13 August 2026
E Bosch
Nijkerk
Zeer goede wijn
10 August 2026
arie
Heesch
Regelmatig drinken wij in restaurants wijnen. Sommige zo lekker dat wij zoeken waar te bestellen. En zo de bij Valk. Ook tijdens ons verblijf weer een lekkere gedronken in het restaurant aldaar.
7 August 2026
Suzy
Nieuwegein
Eerst keer bestel en we blijven bestel gewooom super top geregelt
4 August 2026
Albert
Urk
heerlijk wijntje lekker makkelijk laten bezorgen en dat op een zorgvuldige wijze . ik ben er super blij mee
3 August 2026
Gre
Emmen
Perfect verpakt en zeer vlugge levering. 17 uren tevoren besteld en afgeleverd in België aan de voordeur.
3 August 2026
Guido
Lede -België
Makelijk te bestellen en een overzichtelijke site. De " huiswijnen" van 1862 zijn soepele wijnen en passen bijna bij elk moment van de dag/gerecht.
27 July 2026
Ronald
OOSTHUIZEN
Bestelling snel, vertrouwd en correct bezorgd, meteen de volgende werkdag! Top!!
21 July 2026
Peter
Almere
Flessen goed verpakt en snelle levering
13 July 2026
T
Maastricht
Goed assortiment aan wijnen en een snelle levering. Ik heb erg genoten van de Esporão Reserva White. Zeker een aanrader!
3 July 2026
Michella
Leiden
Lekkere wijnen voor leuke prijzen en voor je het weet staat het al op de stoep! Koud zetten en genieten maar! Leuk dat er ook af en toe een actie is met een kadootje!
29 June 2026
Heidy
Nieuwerkerk aan den ijssel
Makkelijk besteld, snel op te halen
26 June 2026
Rutger
Den Haag
Het bestellen gaat zo eenvoudig dat je binnen 2 minuten weer verder kan met je dagelijkse dingen.
25 June 2026
Eric
Nijmegen
Top wijn en prima levering.
22 June 2026
Julius
Franeker
Ik bestel al geruime tijd de huiswijn van Van der Valk en ben hier zeer tevreden over, zeker een aanrader. (1862 zoete witte Moelleux)
19 June 2026
Anita
Marken
Ik had 1 glas ontvangen ipv 4 en kreeg de volgende dag de andere 3!
11 June 2026
Heerlijke wijn!!
8 June 2026
Henk
Uddel
Elke keer als ik een glas 1862 inschenk geniet ik hiervan en het verveeld mij nooit. Ik kan ook iedereen deze wijn aanbevelen.
6 June 2026
Carla
Capelle aan den IJssel
Valkwijn.nl is online uitbreiding van Wijnhandel De Gouden Leeuw, gevestigd bij de Valk Versmarkt te Voorschoten. Een grote online-wijnwinkel waar u terecht kunt voor het kopen van de Van Der Valk restaurantwijnen en een groot assortiment van rode, witte én rosé kwaliteitswijnen uit alle windstreken. Waarom wijn bestellen bij Valkwijn.nl? Bij Valkwijn staan we bekend om de van der Valk-kwaliteit en om de scherpste prijzen voor onze wijnselectie, alsof het altijd in de aanbieding is! Ook kunt u altijd de juiste wijn-bestellen voor iedere gelegenheid en deze online per fles kopen, hierdoor is het makkelijk om zelf een leuk pakket wijnen samen te stellen om te bestellen.
Veurseweg 214
2252 AH Voorschoten