Mijn eerste bestelling

Netjes op tijd geleverd, goed verpakt & de wijn smaakt heerlijk!

Prima, goed afgewerkt

Correcte en snelle levering.

Ervaring prima. Over de voortgang van het levringsproces wordt ferquent geinformeerd. Het verpakkkingsmateriaal is van goede kwaliteit.

Snelle levering, goede prijs en geweldige wijn!

Heerlijke wijn

Ik vind de wijn erg lekker! Smaakvol

Vrijdag glazen besteld en zaterdag al in huis .Top verpakt dus helemaal goed verzorgd door van der V

Snel,correct en ook nog lekker

Niet voor het eerst besteld, ook nu weer snelle en correcte levering. Na foutje door koeriersbedrijf adequaat opgepakt door Valkwijn. Hulde.

Snelle levering en keurig op tijd

Veel beloven weinig geven doet de gek in vreugde leven, nou hier niet dus, snelle levering en precies op de afgesproken tijd, maken we wel eens anders mee. Maar het mooiste is nog wel dat de wijn heerlijk is

Tevreden klant

Alles naar wens verlopen, goede kwaliteit en snelle levering

Uitmuntend

Snel besteld, volgende dag geleverd en in de avond een heerlijk rood wijntje.Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Valt niks op aan te merken: perfect.

tevreden

Betelling na 2 dagen bezorgd, een keer niet alles bezorgd, er waren breuken in de flessen ! Alles weer goed gekomen !

Top geadviseerd

Vriendelijk personeel met verstand van de zeer uitgebreide collectie dranken en er met enthousiasme over adviseert.

goede wijn voor een goede prijs.

gemakkelijke site, en goede wijnen voor een goede prijs

Meedenken, en met een goed advies komen

Voor mijn zakelijke relaties zocht ik een passend geschenk om iets te vieren. Maar wil dit niet te gek maken. Het moest uitdragen, feestelijke maar toch toegankelijk. Ondanks mijn eerste reserve is mij toch een bruisende wijn geadviseerd. Deze is top, Feestelijk en toch toegankelijk. Niet het geijkte, En dan ook nog de snelheid van leveren, wijzigen en de vriendelijkheid maken het voor mij een uitstekende beleving!

Nette bezorging en een lekker wijntje.

Deze wijn voor het eerst gedronken bij van der Valk in Maastricht en daarna direct bij jullie besteld. Dit is de 2e bestelling, dus kunt u nagaan hoe lekker wij deze wijn vinden

Supersnelle levering

Makkelijk te bestellen en goede en snelle levering

Goede en snelle afwikkeling van levering!

Goede en snelle afwikkeling van levering!

Goed assortiment en snel

Op 1e kerstdag in een restaurant een heerlijke rode Carnivor cabernet sauvignon uit Californië gedronken. Via Internet kwam ik bij Valk wijnen terecht. Prijstechnisch IK, op voorraad en snel leverbaar. Nu thuis lekker genieten van deze heerlijke wijn.

Ik dronk nooit wijn maar deze witte zoete wel heerlijk

Een goede wijn snel besteld en geleverd

Na het drinken van een goede wijn in het restaurant, deze online snel en eenvoudig kunnen bestellen, met een goede prijs, nu thuis genieten van een wijn die goed en thuis geleverd wordt. Met een mooi pallet aan smaken Een echte aanrader

1 dag voor kerst besteld volgende dag voor 17:00 bezorgd Top

top!

goede wijn en snel geleverd!

Een positieve ervaring voor herhaling vatbaar.

Een positieve ervaring voor herhaling vatbaar. Het was een genot om een bestelling te plaatsen.

Snelle levering van een lekkere wijn

Ooit bij vd Valk deze wijn gedronken en daarna al zeer regelmatig besteld.

Wijn van van der Valk is top

Heerlijke afdronk

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

(071) 561 3736

Over Valkwijn.nl

Valkwijn.nl is online uitbreiding van Wijnhandel De Gouden Leeuw, gevestigd bij de Valk Versmarkt te Voorschoten. Een grote online-wijnwinkel waar u terecht kunt voor het kopen van de Van Der Valk restaurantwijnen en een groot assortiment van rode, witte én rosé kwaliteitswijnen uit alle windstreken. Waarom wijn bestellen bij Valkwijn.nl? Bij Valkwijn staan we bekend om de van der Valk-kwaliteit en om de scherpste prijzen voor onze wijnselectie, alsof het altijd in de aanbieding is! Ook kunt u altijd de juiste wijn-bestellen voor iedere gelegenheid en deze online per fles kopen, hierdoor is het makkelijk om zelf een leuk pakket wijnen samen te stellen om te bestellen.