Deze week op het terras in Emmen gedronken verrukkelijke wijn

Tevreden klant

Snelle, goede levering.

Goede wijn snel in huis

Prima aanbiedingen van wijnen die je bijna nergens anders kan krijgen. Vlot verzonden en afgeleverd.

Goede en snelle levering

Makkelijk te bestellen en duidelijke site. Tijdslijn voor de levering van de bestelling ruimschoots gehaald.

Nooit zonder Valkwijnen

Al jaren zorgt Valkwijnen dat mijn wijnvoorraad op peil blijft. Prettige prijzen voor kwalitatief goede wijnen en vlotte levering.

Gewoon goed

Goede en vlotte service. Goede wijn en een goede verpakking. De winkek voor mij iets te ver. En het vervoer op de fiets zag ik niet zitten. Dus werd het bezorgd.

Hele snelle levering en vooral heerlijke wijn. Echt een aanrader !

Topservice

Geweldige service. Snelle levering.

Snelle levering en lekkere wijn.

Naar aanleiding van een bezoek aan een van de Valk hotels hebben wij deze wijn besteld. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend

uitstekende service

was de eerste keer dat ik wijn bij jullie bestelde maar ik ga het voortaan altijd bij jullie bestellen.

makkelijke site, snelle levering en nette prijs.

snelle levering en nette prijs.

Een heerlijke, eenvoudige wijn

Wij drinken,als wij in een Valk hotel zijn altijd 1862 Merlot. Een lekkere wijn bij het diner.Daarom bestellen wij via Valkwijn altijd deze wijn voor thuisgebruik.

Erg slecht dat de bestelling voor de deur op straat is gezet terwijl wij niet thuis waren.

Soepel en Snel

Ze doen wat ze beloven!

Prima prijs-kwaliteit

Prima prijs-kwaliteit, grote Keys op de website en heel vlot geleverd!

prima service en snelle levering

prima service.

Prima en snel geleverd

Ben in het bestelproces en het bezorgen goed op de hoogte gehouden. Dus helemaal prima

Gewoon een heerlijke wijn

Een heerlijke frisse wijn. Verhouding prijs/kwaliteit uitstekend

Snelle en keurige levering

Zoals verwacht goede levering op tijd en in beschermende doos.

Heel lekkere wijn.

Wij hadden de wijn bij van der Valk gedronken en vonden hem direct erg lekker. Bestellen dus, en daar hebben we geen spijt van.

Klasse wijn, snelle levering, goed verpakt en aangename prijs

De wijn voor de tweede keer besteld en met succes. De levering van het product is boven verwachting en snel. De verpakking is goed en draagt er zorg voor dat het product (glas) niet beschadigd. De wijn betreft de wijn die ook geserveerd wordt in het restaurant. Resume: Betrouwbaar en volkomen!

Niets op aan te merken!

Prima service, lekkere wijn, niet persé de goedkoopste maar wel heel erg lekker!

Heerlijke wijn en snelle service!

Na het bezoek aan van der Valk in Houten waar we weer genoten hebben van de zoete witte wijn ben ik direct een doosje gaan bestellen om ook thuis van deze wijn te kunnen genieten, Proost!

Geweldige frisse wijn met een kleine zoete peren afdronk. Heerlijk.

Zie hierboven.

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

(071) 561 3736

Over Valkwijn.nl

Valkwijn.nl is online uitbreiding van Wijnhandel De Gouden Leeuw, gevestigd bij de Valk Versmarkt te Voorschoten. Een grote online-wijnwinkel waar u terecht kunt voor het kopen van de Van Der Valk restaurantwijnen en een groot assortiment van rode, witte én rosé kwaliteitswijnen uit alle windstreken. Waarom wijn bestellen bij Valkwijn.nl? Bij Valkwijn staan we bekend om de van der Valk-kwaliteit en om de scherpste prijzen voor onze wijnselectie, alsof het altijd in de aanbieding is! Ook kunt u altijd de juiste wijn-bestellen voor iedere gelegenheid en deze online per fles kopen, hierdoor is het makkelijk om zelf een leuk pakket wijnen samen te stellen om te bestellen.