Gewoon goed

Heb nu een paar keer bij ze besteld, fijne site waar je goed door kan navigeren met de juiste snelfilters. Snelle levering, kwalitatief goede wijnen en nette prijzen. Flessen worden netjes ingepakt en de informatie omtrent de levering is helder en duidelijk. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik bij ze bestel. Kan u deze site zeker aanraden.

Heerlijke wijn

Tijdens weekend weg, deze heerlijke wijnen geproefd. Vanaf dat moment drinken wij alleen nog maar de 1862 rode en witte wijnen

De beste wijn die simpel thuis bezorgd kan worden

Heerlijke wijnen, normaal drinken wij dit heerlijk als wij bij Van der Valk zijn. Maar wat fijn dat je het gevoel van weg zijn naar huis kan halen!

Snelle en nette levering

Binnen 1 dag de mooie champagneglazen thuisbezorgd, heldere communicatie in de mail en een scherpe prijs. Top service!

Lekkere wijn, snel in huis

Makkelijk bestellen, duidelijke bestelbevestiging, snelle levering, lekkere wijn.

Deze rose (spier) vinden wij te zoet, te vol,

De rose vinden wij toch minder dan de Franse rose die wij gewend zijn om te drinken zoals de wispering angel. Te donker.

Uitstekend verzorgd. Top

Snelle bezorging en afhandeling. Perfecte service.

Snel en, goed verpakt .

Super !

Snelle levering en kwaliteits wijn !

Vlot en netjes

Uitstekende prijs / kwaliteit

Goede wijn, snelle levering!

Goede wijn, snelle levering!

Snelle levering, goeie prijs!

Perfecte wijn

Ontzettend goede en lekkete wijn. Zonder kater wakker worden de dag erna! Perfect.

Niet okay

Pakket met behoorlijk bedrag aan inhoud wordt gewoon aan de deur afgegeven.

Snelle levering en netjes verpakt!

Nu de 2e keer dat ik bij valkwijn bestel en al 2x zeer tevreden. De bestelling snel bezorgd en duidelijke communicatie over de bezorging etc. Wijnen goed verpakt in een stevige doos en een leuk kaartje als bedankje. We gaan weer genieten van alle rosé met dit mooie weer!!

Super en snelle levering! Bedankt

Was goed verpakt! Zou zo weer wat bestellen!

Prima afhandeling en bezorging.

Ik ben zeer tevreden, goede wijnen en service

Zeer positieve ervaring, goede kwaliteit wijnen en goede persoonlijke service

Mooie pinot grigio

Mooie pinot grigio gedronken bij v/d Valk Houten, nu thuis weer genieten van deze mooie wijn

Netjes ingepakt

Voor het eerst besteld netjes een mail voor het ophalen bij aankomst stond het netjes klaar top!!

Valk waardig

nu twee keer wijn besteld , mooi spul , lekker goed geprijsd. keurig verpakt en op tijd geleverd. prima toch

Perfecte service !!

Na een heleboel geklungel van mijzelf met een kortinscode, ben ik uitermate goed telefonisch en via mail geholpen, waarvoor dank.

Bijna eentonige bestelling

Carnivor maakt mij bijna een autist. Zo lekker. Wie hem niet drinkt weet niet wat hij mist!

Goede wijn en snel bezorgd

Na in Heerlen een lekkere Pinot Grigio te hebben gedronken bij het eten, hebben we meteen een aantal flessen voor thuis besteld. In een dag al afgeleverd mooi en goed verpakt. Wij zitten goed, deze zomer... ;-)

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

(071) 561 3736

Over Valkwijn.nl

Valkwijn.nl is online uitbreiding van Wijnhandel De Gouden Leeuw, gevestigd bij de Valk Versmarkt te Voorschoten. Een grote online-wijnwinkel waar u terecht kunt voor het kopen van de Van Der Valk restaurantwijnen en een groot assortiment van rode, witte én rosé kwaliteitswijnen uit alle windstreken. Waarom wijn bestellen bij Valkwijn.nl? Bij Valkwijn staan we bekend om de van der Valk-kwaliteit en om de scherpste prijzen voor onze wijnselectie, alsof het altijd in de aanbieding is! Ook kunt u altijd de juiste wijn-bestellen voor iedere gelegenheid en deze online per fles kopen, hierdoor is het makkelijk om zelf een leuk pakket wijnen samen te stellen om te bestellen.