Helaas geen wijn maar een heerlijk stukje vleea

Goed verzorgd Geweldige info over de bereiding Fantastische kwaliteit Vriendelijke bezorger

Snelle levering. Heerlijke wijn. Super tevreden

Snelle levering. Heerlijke wijn. Super tevreden

Super service

Na een heerlijk wijntje te hebben gedronken in het hotel kunnen we nu ook heerlijk thuis valkwijntjes drinken! Bedankt voor de goede service!

Super lekker wijnen voor een betaalbare prijs.

Bestelling is vlot afgewerkt. Alleen de verplichte id welke de postnl moet hebben is natuurlijk een drama. Je moet gewoon een paar uur thuis blijven om je wijn te kunnen ontvangen. Goed ik ben met pensioen, maar iemand die dus een baan heeft kan het dus wel schudden. Die moet zijn wij ophalen bij een PostNL punt. Nou daar zitten die dames op te wachten.... eerst zware dozen wijn naar het magazijn en deze later weer ophalen. Ik kan je vertellen dat 2 dozen wijn op de fiets eigenlijk niet kan en erg gevaarlijk is. ik weet niet wie de regel heeft opgesteld, maar ik zou willen dat hij of zij maar een s een paar doosjes wijn moet bestellen. Dan komt men er wel achter dat deze id-regel niet echt werkbaar is. O ja, en dan mag de postbeambte niet eens je id scannen, maar moet alles met de hand intikken in zijn handheld,.... Nu is het mooi weer, maar als het regent en stormt, ik ben blij dat ik dan geen bezorger bent. Bij PostNL-depot mogen ze trouwens wel scannen. Wat een rare wereld hebben we toch....... en overal personeel te kort. IK weet wel hoe dat komt. Te veel regeltjes..... Tot zover... Ik ga lekker genieten van mijn wijn...proost!

Supersnelle levering

Na bestelling op een zondag laat in de middag werd de bestelde wijn al in de ochtend van de volgende dag bezorgd. Goed verpakt. Lachwekkend minpuntje was het gegeven dat de bezorger erop stond om mijn geboortedatum (ik ben van 1946) te checken op mijn paspoort. Ik lijk misschien wat jonger maar ben toch duidelijk ouder dan 18 jaar. Dit is doorgeschoten bureaucratie.

Snelle levering en goed verpakt in een woord top

Trouwe klant

Uitstekende service

Van Der Valk huiswijn zeker een aanbeveling,

Toppie

Mijn meest creatieve ervaring dat het een lekker drankje is en niet te evenaren

Mooie Wijnglazen

Snelle levering en heel blij met de Wijnglazen

Zoals de voorgaande keren geweldig waren, was deze bestelling ook weer top, keurig verpakt, geleverd conform afspraak!

Snel handig en smaakvol.

Goed advies. Goede prijsstelling. Smaakvolle wijn. Snelle levering volgens afspraak.

Matig, zie onder

Kon mijn kortingscode niet gebruiken Zet het dan niet op de website

bestellen, en gratis thuis bezorgd

Goede wijn en snelle bezorging xxxxx!

Uitstekende prijs, uitstekende kwaliteit , fijn om te drinken

Zie boven

Tijdens de heerlijke brunch bij Vd Valk op 19 juni geproefd en waren er weg van. Thuis opgezocht en gelijk besteld. Snel geleverd dus blij mee. Dit weekend gaan we een fles openen en ik heb gelijk een fles aan mijn tante 88 gegeven omdat zij ons op de brunch trakteerde en zij deze wijn ook zo heerlijk vond. En die was me toch blij. Dus al met al een super bubbel !!!

Snelheid en bezorging

Het pakket was goed verpakt, de snelheid waarmee het werd bezorgd, en de goede aflevering

Prima wijn voor een mooi prijsje.

Valkgevoel thuis

Goede wijn. Goede prijs en snelle bezorging. Zeker n aanrader

Prima wijn

Past overal bij. Ook in de valk restaurants is dit altijd mijn wijn

Een heerlijke wijn, elke dag genieten!!

Top service en goede kwaliteit.

De communicatie verliep uitstekend, snel geschakeld en zeer prettig te woord gestaan.

Top!!!

Website geeft goede info over de wijnen makkelijk te bestellen en de volgende dag al afgeleverd.

Mooie fles Pomerol met persoonlijk handgeschreven briefje erbij.

Mooie fles Pomerol met handgeschreven briefje erbij waarvan je zag dat het speciaal voor deze fles geschreven was waardoor het een soort persoonlijke charme kreeg.

Zeer goede ervaring

Bestelling makkelijk kunnen plaatsen en zeer correct en bijzonder vlot afgewerkt. Goed op de hoogte gehouden van verzendstatus.

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

(071) 561 3736

Over Valkwijn.nl

Valkwijn.nl is online uitbreiding van Wijnhandel De Gouden Leeuw, gevestigd bij de Valk Versmarkt te Voorschoten. Een grote online-wijnwinkel waar u terecht kunt voor het kopen van de Van Der Valk restaurantwijnen en een groot assortiment van rode, witte én rosé kwaliteitswijnen uit alle windstreken. Waarom wijn bestellen bij Valkwijn.nl? Bij Valkwijn staan we bekend om de van der Valk-kwaliteit en om de scherpste prijzen voor onze wijnselectie, alsof het altijd in de aanbieding is! Ook kunt u altijd de juiste wijn-bestellen voor iedere gelegenheid en deze online per fles kopen, hierdoor is het makkelijk om zelf een leuk pakket wijnen samen te stellen om te bestellen.