Een valk is sneller dan een drone.

Uitstekende service met snelle bezorging, En prijs/kwaliteit zoals altijd in orde.

wijn prima

alleen met de bezorger heb ik moeite! Ben 81 jaar en de man wou absoluut de wijn niet afgeven, als hij niet kon controleren hoe oud ik ben. Want onder de achttien mocht hij niet leveren. Blind was hij geloof ik niet maar kennelijk had hij een moeilijk inschatting vermogen. Echt onbegrijpelijk als men zulke bezorgers zonder mensenkennis op pad gaat sturen.

Heerlijke wijn goede prijs kwaliteit

Heel simpel en heel snel!

Door te zoeken op een bepaalde wijn soort kwam ik uit op Valkwijn. Prijs was okay. Eenvoudig kunnen bestellen. Leverdag aangegeven. Geleveerd op die aangegeven dag. Het goede wijn netjes aangekomen. Kan geen reden vinden om uberhaupt ontevreden te zijn! bedankt, toppie

Geweldig !

Gewoon goed met prima service en super wijn !

Snelle levering en top kwaliteit

Bestel laatste jaren gemiddeld minimaal 4 keer per jaar, prima kwaliteit en snelle levering ben erg tevreden kan het iedereen aanraden zowel de rosé als de chardonnay heerlijke wijnen

Altijd exact wat ik verwacht!

Lekker, betaalbaar en constante kwaliteit

Valkwijn.nl super klantvriendelijk

Mijn contact met Valkwijn.nl was prima, echter de verzending met Post.nl ging minder. Op de afgesproken dag en tijd werd er niet bezorgd. Dag later alsnog wel, echter toen was ik niet thuis.

Heerlijke wijnen voor een goede prijs.

Wij genieten dikwijls bij van der Valk voor te eten of een weekendje weg. Wat is nou nog mooier dat we thuis kunnen nagenieten van de huiswijn 1862 van van der Valk

Prachtige champagneglazen

Onze dochter trouwt binnenkort en daar hoort natuurlijk een feestelijk glas champagne bij (de champagne hebben ze zelf gekocht)1 Om dit moment extra feestelijk te maken heb ik Jahmesse Lehmann glazen besteld bij Valkwijn. Een dag later werden ze al bezorgd. Goed verpakt met bubbels en in een stevige doos. De glazen worden nu gegraveerd en zo kunnen we over een paar weken sierlijk toasten op een gelukkig toekomst voor onze dochter en schoonzoon.

super

De Carnivor Zinfandel is een heerlijke rode wijn, en gaan hem zeker nog eens bestellen.

top en razendvlug

top top top

Van der Valk staat voor kwaliteit voor een schappelijke prijs

Genieten met de hoofdletter G.

Uitstekend!

Snelle levering en hele goede verpakking!

Top levering wijnen

Snelle correcte levering. Concurrerende prijzen. Uitgebreid assortiment met leuke en goeie aanbiedingen. Zeker het proberen waard.

Heerlijke bekende wijn

De wijn die je proeft tijdens je verblijf krijg je keurig thuisbezorgd om ook daar te genieten van deze wijnen.

Verkeerde wijn geleverd.

Bij Restaurant Leuk in den Helder serveerde men enkele weken geleden. een heerlijke Casa Silva Chardonnay/Semillon. Deze bleek te koop bij v/d Valk. per dozijn extra voordelig en bij 18 stuks gratis thuisbezorgd. Maandag besteld/Dinsdag geleverd. Er bleek na het openen van de dozen Santa Alvara Chardonnay in te zitten. Ik sprak Martijn welke na excuses invoelend heeft aangeboden het op diverse manieren zo handig mogelijk optelossen. Op woensdag werd de bestelde wijn geleverd met twee retour stickers voor het verkeerd geleverde. Met de auto naar Post NL waar men maar 1 doos wilde accepteren om dat de code hetzelfde was. Dus weer terug met 12 flessen wijn. Opnieuw gebeld wat te doen en vriendelijk te woord gestaan. En teruggebeld dat ik een flesje mocht opentrekken van het verkeerd geleverde. Na Hemelvaart mocht ik de 11 flessen en nog een aardig mailtje van David voor een vriendelijk prijsje overnemen. Mijn complimenten voor het hele team.

De levering is snel, en met aandacht verpakt. Een feestje om zo'n doosje wijn te ontvangen.

Ik heb mijn bestelling geplaatst, en krijg direct een bevestiging. Ik word altijd blij van mijn bestelling van Valk wijn. Het is goede wijn, en met een goede prijs.

levering zo snel als een Valk

afgelopen vrijdag onze favoriete Prosecco bestelt bij Valkwijn.nl de levering de volgende dag was correct ( via PostNL) en heel snel. net zo snel als een Valk!

De wijnen die ik besteld heb zijn goed en heel aan huis geleverd.

Valkwijn, een organisatie zo scherp als een valk!

mijn verwachting was niet hoog gespannen, toen ik geconfronteerd met de organisatie achter het beeldscherm, was ik compleet verrast.

Prima service, prima wijn

Prima service, prima wijn

Precies wat je van Valkwijn mag verwachten

Ernvoudig te bestellen, goede communicatie, vlotte levering, u even genieten van de wijntjes.

Hotelwijk in je eigen stoel. Hoe mooi/ lekker wil je het hebben

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

(071) 561 3736

Over Valkwijn.nl

Valkwijn.nl is online uitbreiding van Wijnhandel De Gouden Leeuw, gevestigd bij de Valk Versmarkt te Voorschoten. Een grote online-wijnwinkel waar u terecht kunt voor het kopen van de Van Der Valk restaurantwijnen en een groot assortiment van rode, witte én rosé kwaliteitswijnen uit alle windstreken. Waarom wijn bestellen bij Valkwijn.nl? Bij Valkwijn staan we bekend om de van der Valk-kwaliteit en om de scherpste prijzen voor onze wijnselectie, alsof het altijd in de aanbieding is! Ook kunt u altijd de juiste wijn-bestellen voor iedere gelegenheid en deze online per fles kopen, hierdoor is het makkelijk om zelf een leuk pakket wijnen samen te stellen om te bestellen.