Mooie wijnen voor een prima prijs!

Snelle service, mooie aanbiedingen en heerlijke wijnen. Voor elk wat wils.

Snelle levering en goedkoper dan elders

Heerlijke wijn

Het is een heerlijke zoete witte wijn en wij vinden het lekker bij het eten

Goed assortiment

Bestelling keurig en snel geleverd.

Geweldig dat wijn die we in het hotel gehad hebben zo eenvoudig kunnen bestellen.

Op zijn vandervalks. Altijd positief.

Super !

Vriendelijk te woord gestaan en supersnelle verzending !

Argentijns genot in een fles

Voortreffelijke Malbec met een fluweelzachte afdronk. Geweldig bij rood vlees.

Snelle levering, goed verpakt, heerlijke wijn

Eerste keer bij Valkwijn.nl besteld. De bestelling werd zoals toegezegd, -ook in de Kerstperiode- de eerstvolgende werkdag bezorgd! De zending werd in 2 pakketten en zeer goed verpakt geleverd. De eerste flessen met de Kerstdagen gedronken. Genoten van de heerlijke wijn. Zeker voor herhaling vatbaar!

Wat minder vol van smaak

De Rode wijn van Spier van 2019 is wat voller van smaak ten opzichte van die 2020 die we nu hebben

perfect

Snel en perfect

Heerlijke volle rode wijn

Snelle levering van een heerlijke wijn. Zowel bij Van der Valk in de hotels als thuis genieten we van deze wijn. Een aanrader

Bij een bestelling van Valkwijn valt elk puzzelstukje op zijn plaats.

Duidelijke website, makkelijk om te betalen met verschillende opties, de ene dag besteld en de volgende dag al in huis. En dat voor Kerst! Chapeau. En de puzzel die ik besteld heb is goed verpakt.

Lekkere wijn

Een hele lekkere wijn en heel geslaagd bij het diner

Lekker snel

Het was wel geen wijn en ook al niet later door de drukte bij Postnl maar de Van Haasteren puzzel werd binnen 24 uur geleverd. Fijne feestdagen.

geweldig lekkere wijn

geweldig

van der valkwijn is op en top goed ook de levering is op zijn best

van der valkwijn heeft zeer goede wijnen ook de leveringen van de wijnen is zeer correct bedankt voor de goede service

Ondanks de corona een super snelle levering!@

TOP!

binnen 24 -uur geleverd. Nog nooit zo snel meegemaakt met welk bedrijf dan ook en uitstekend verpakt.

Lekker

Lekkere rose

Probleemloos en op tijd geleverd

Ondanks de drukke kerst en oud en nieuw periode is mijn bestelling wel op tijd geleverd… Ben blij dat nu het toch niet anders kan zullen we toch lekker thuis genieten van mijn favoriete witte wijn 1862 … Voor herhaling vatbaar

Prima op tijd, perfect verpakt.

Mijn eerste bestelling, omdat ik van der Valk heel vertrouwd vind had ik geen angst dat het niet goed zou gaan. Verschillende wijnen en glazen prima verpakt en snel geleverd. Dank hiervoor.

Heerlijke wijn en snel thuisbezorgd.

Omdat ik ook wel in de hotels van van der Valk kom en een wijnliefhebber ben. Is het ideaal dat je die zelfde wijn ook thuis kan drinken. En het blijkt, deze goede wijn heeft ook nogeens een juiste prijs. Prima geregeld zo!

Ze doen wat ze beloven.

Goede wijnen en ruime keus. Prijs kwaliteit is top. Mijn voorkeur AIX, heerlijk.

Prima en snelle levering en uitstekende wijn

uitstekende wijn

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

(071) 561 3736

Over Valkwijn.nl

Valkwijn.nl is online uitbreiding van Wijnhandel De Gouden Leeuw, gevestigd bij de Valk Versmarkt te Voorschoten. Een grote online-wijnwinkel waar u terecht kunt voor het kopen van de Van Der Valk restaurantwijnen en een groot assortiment van rode, witte én rosé kwaliteitswijnen uit alle windstreken. Waarom wijn bestellen bij Valkwijn.nl? Bij Valkwijn staan we bekend om de van der Valk-kwaliteit en om de scherpste prijzen voor onze wijnselectie, alsof het altijd in de aanbieding is! Ook kunt u altijd de juiste wijn-bestellen voor iedere gelegenheid en deze online per fles kopen, hierdoor is het makkelijk om zelf een leuk pakket wijnen samen te stellen om te bestellen.