Heerlijke witte wijnen echt een aanrader. TOP !!

Lekker wij voor redelijke prijs

Lekkere licht zoete rode wijn en snelle levering

Goede site

Snelle levering en netjes verpakt. Een bestelling plaatsen ging erg simpel.

De wijn hadden wij zo snel binnen Top

Super snelle levering en goed verpakt. Leuk wat folders erbij helemaal op 100 procent tevreden. En heerlijke wijn

Uitstekende service

De bestelde wijn werd binnen drie dagen bezorgd en dat terwijl er gezegd werd dat de bezorging vertraagd zou kunnen zijn door de drukte.

Uitstekend en snel

Mijn bestelling is heel snel geleverd en David bood ook aan om een tekst toe te voegen en dat is heel sympathiek.

Hele fijne service. Binnen 24 uur was de wijn binnen.

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Top +++++

Duidelijk website en snelle levering

De website is overzichtelijk. Een dag later is de bestelling al thuis geleverd. Top!

Heerlijke wijn voor een super prijs

De wijn is van goede kwaliteit.

Goed verpakt en heel geleverd

Binnen 48 uur zijn de bestelde wijnen thuis geleverd. Alles was zeker ingepakt en heel aangekomen. Nu nog de wijnen proeven… Alles top

Alles gaat vlekkeloos

De aflevering van de bestelde flessen gaat snel en zijn in een stevige doos verpakt. Kans op schade is vrijwel nihil.

Snel en correct

Overzichtelijke webshop met prima aanbod.

snelle levering, goed verpakt

besteld, en snelle levering en mooie, stevige verpakking.

Ik ben zeer tevreden met de bezorging an de wijn

Keurig geleverd

Post nl prima verzorgd

De beste keuze voor kwaliteitswijnen en snelle bezorging.

Regelmatig rijden wij in Voorschoten langs de Versmarkt en nemen dan ook flesjes wijn mee. Soms komt het niet helemaal uit en dan bestellen de wijn via de website VALKWIJN.NL Super handig en de volgende dag kun je al genieten van de bestelde wijn. De wijn is keurig strak verpakt en de bezorging is super snel.

Heb voor het eerst een bestelling gedaan, wat leuk is dat je veel bekende wijnhuizen hebt met top wijnen. Bestelling zondagavond gedaan en gisteren binnen gekomen helemaal super wat een goede service. Snel maar weer bestellen. En dan nog als laatste een leuke kaart om te bedanken een folder met leuke aanbiedingen. Ik zeg top.

We drinken alleen maar huis wijn 1862 goede kwaliteit en prijs verhouding.

Alleen maar toppy, als we in nederland bij vd valk verblijven drinken we het huis merk.

Top bestelling ervaring

Wijn besteld ,twee soorten (12flessen). Duidelijke communicatie met de mail en volgende dag ophalen . Alles netjes in 1 doos opgehaald bij wijnhuis .

Uitstekende service

Lekkere wijn voor een kleine prijs, thuis bezorgd

Makkelijk bestelproces, snelle levering en goede P/Q relatie

Zie hierboven !

Uitstekende klatgerichtheid

Makkelijke website en een zeer snelle levering, top

heeeeeeeerlijk

bij m’n dochter wijntje op ik zeg mok ok hebben

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

(071) 561 3736

Over Valkwijn.nl

Valkwijn.nl is online uitbreiding van Wijnhandel De Gouden Leeuw, gevestigd bij de Valk Versmarkt te Voorschoten. Een grote online-wijnwinkel waar u terecht kunt voor het kopen van de Van Der Valk restaurantwijnen en een groot assortiment van rode, witte én rosé kwaliteitswijnen uit alle windstreken. Waarom wijn bestellen bij Valkwijn.nl? Bij Valkwijn staan we bekend om de van der Valk-kwaliteit en om de scherpste prijzen voor onze wijnselectie, alsof het altijd in de aanbieding is! Ook kunt u altijd de juiste wijn-bestellen voor iedere gelegenheid en deze online per fles kopen, hierdoor is het makkelijk om zelf een leuk pakket wijnen samen te stellen om te bestellen.