Geheel volgens afspraak zoals beloofd

De door mij bestelde wijnen keurig en deugdelijk verpakt en na bestelling de volgende dag geleverd.

Super snel geleverd

Makelijk te bestellen en super snel geleverd, dus ook super snel genieten van deze top wijn!!

Perfect!

Perfect assortiment perfect service!

Keurig

Bestellen en leveren in 24 uur.

Mooie aanbieding voor de Schlumberger ice Rosé en supersnel en vakkundig verzonden.

Heerlijke wijn

Deze wijn heb ik in hotel van der Valk geproefd en nu bestel ik deze regelmatig.

snel geleverd, goed assortiment, prima prijs

Heerlijke wijnen en met name Portugese. Port ook geweldig. En de enige plek waar ik de Pacheca pink port vond voor de cocktails. De Calem port voor lekker en puur.

Perfecte manier om je geliefde wijn comfortabel thuis te krijgen

Heerlijke wijn (intussen onze "huiswijn). Vlotte en goed verzorgde verzending. Valkwijn een prettig adres om wijn te kopen

Top.

Het bestellen gaat op een heel gemakkelijke manier. Wat Valkwijn zegt komen ze ook 100% na. Ik kom met mijn vrouw regelmatig bij van der Valk in Akersloot voor een hapje en drankje en wij vinden de huiswijn heerlijk. Kortom een topper en vandaar de bestelling.

Zeer goede service

Mooie website met goede omschrijving van de wijnen , en een groot assortiment altijd netjes geleverd in goede stevige verpakking , erg goede service. J & S Doetinchem.

Wijn: perfect , levering: zeer snel, wat wil je nog meer.?

Binnen 24 uur geleverd in special ontworpen dozen: perfect. Goede wijn voor een zeer redelijke prijs en hele goede aanbiedingen: top! Ga zo door, we blijven bestellen: Proost!

Mijn favoriete wijn voor een prikkie

Ik ben helemaal blij door valkwijn.nl. Heerlijke wijn gedronken voor 5 euro goedkoper dan bij Gal&Gal!

Snelle bezorging

Gewoonweg....toppie !!

Heb al verschillende keer wijn besteld en nog nooit problemen gehad. Telkens perfecte en snelle levering...Thnx

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling, goed verpakt.

Super snelle levering.

Voor het eerst besteld bij Valkwijn en zeer tevreden. Keurig netjes verpakt en netjes aan de deur geleverd. De naam vd Valk heeft mij over de streep getrokken. De vertrouwdheid met deze naam gaat al vele jaren terug naar de vele hotel diners en hotel overnachtingen.

Bezorging was voorheen beter

Voor het eerst bezorging door Trunks, verkeerd bezorgd.

Tijdige en juiste levering

Goede website. Snelle afhandeling

Top wijn, top service !

Geweldig goede lekkere wijnen tegen betaalbare prijzen! Goede service en snelle levering. Niet twijfelen maar gewoon bestellen!

Mijn erste bestelling schitterend

TopTop

De bestelling binnen drie dagen in huis. Dat is supersnel. De wijn moet ik nog proeven maar dat zal als vanouds een prima keuze zijn.

Value for money

Perfecte levering

Uitstekend geholpen.

De PostNL had bij de levering van 12 flessen 1 fles gebroken, dit gemeld bij de klantenservice van Valkwijn.nl en zij hebben dit uitstekend en snel opgelost.

zeer goed service en prijs

Vlotte bestelling/betaling/levering

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

(071) 561 3736

Over Valkwijn.nl

Valkwijn.nl is online uitbreiding van Wijnhandel De Gouden Leeuw, gevestigd bij de Valk Versmarkt te Voorschoten. Een grote online-wijnwinkel waar u terecht kunt voor het kopen van de Van Der Valk restaurantwijnen en een groot assortiment van rode, witte én rosé kwaliteitswijnen uit alle windstreken. Waarom wijn bestellen bij Valkwijn.nl? Bij Valkwijn staan we bekend om de van der Valk-kwaliteit en om de scherpste prijzen voor onze wijnselectie, alsof het altijd in de aanbieding is! Ook kunt u altijd de juiste wijn-bestellen voor iedere gelegenheid en deze online per fles kopen, hierdoor is het makkelijk om zelf een leuk pakket wijnen samen te stellen om te bestellen.